Gebelik Testi

Hayır sadece 4 damla yaptım yaparken böyle oldu, ya benim inanasım da gelmiyor hamile olacağıma da dün mangal kokusundan midem bulandı o yüzden acaba mi diye bi test yapmak istedim ama böyle bir sonuç çıktı
Ben de gördüm ikinci çizgiyi canım baska marka ile sabah tekrar edebilirsin tebrik ederim

Canım tekrarlayacağım, ama umutlanmak istemem yani bakalım kısmet pozitif olursa yazarım buradan ama bir hafta sonra denerim tekrar tabi regl olmazsam

Ya hiç ihtimal vermediğim için, yani klasik testlerde olan şeyler diye düşünüyorum test yanlıştır ya da ne bileyim keşke olsa yani ama 😊 çok güzel bir sürpriz olurdu🤗

Arkadaşlar selam ben en son 25 haziranda adet oldum, 4 temmuzda doktora kontrole gittiğimde yumurtlama yok şuan için dedi ama o gün ovülasyon testinde pik oldu değerlendirdik biz o günleri sonra 8 temmuzda kanamam oldu doktora mesaj yazıp sordum adettir dedi. normalde adetim 1 hafta sürer bu sefer 3 gün sürdü. ama kanama da oldu bu 3 gün içinde sadece leke gibi falan değildi. Şimdi kafam çok karışık erken başlaması erken kesilmesi falan. Hep regl düzensizliği yaşarım pcoya yakın bir tabloymuşum doktor öyle demişti, normalde regl sürelerim 30 günü aşar bu sefer 2 hafta olmadan kanamam başladı kafam çok karışık. Pcolu olup böyle kanama yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda ya da çevrenizde bildiğiniz??

Buna fazla idrar gelmiş canim fazla idrar damlatmissin ama pembe lik belirmis 2. Cizgide mutlaka tekrarla bu testi gebelik var gibi duruyor
Aslında 4 damla damlattım sadece ama belki dediğiniz gibi fazladan damlamış olabilir💁🏻‍♀️ erken gebelik testi aldım az önce ama ne zaman yaparım bilmiyorum valla bakalım kısmet 😊

Iki üç gün var henüz biraz düzensiz benin âdetlerim o yüzden tam bir tarih veremıyorum... dün sadece o mangal kokusundan bi midem bulandı normalde çok severim, acaba mı deyip test yaptım ve anlık görüntüsünü çektim fotoğrafta bozuk gibi bi şey oldu zaten baksana
Cnm bozuk olabilir ama olmasa ikinci çizgi çıkmaz bnce bnmkide duzensizdi hep test yaptım bozuklada karşılaştım ama olmayınca cikmiyirdu bnce yine yap hemn derim varsa bebeği tehlikeye atma

Cnm bozuk olabilir ama olmasa ikinci çizgi çıkmaz bnce bnmkide duzensizdi hep test yaptım bozuklada karşılaştım ama olmayınca cikmiyirdu bnce yine yap hemn derim varsa bebeği tehlikeye atma
Acaba adet olacağım için mi iki çizgi gibi çıktı öyle bi şey olabilir mi? Ya test aldim da 30 lira para verdim şimdi onu da boş yere harcamak istemiyorum 🤦🏻‍♀️😒 bir hafta sonra yapsam daha iyi sanki bilemiyorum kafam karıştı yaa

Acaba adet olacağım için mi iki çizgi gibi çıktı öyle bi şey olabilir mi? Ya test aldim da 30 lira para verdim şimdi onu da boş yere harcamak istemiyorum 🤦🏻‍♀️😒 bir hafta sonra yapsam daha iyi sanki bilemiyorum kafam karıştı yaa
Cnm adet yaklaşınca öyle olmaz yoksa hiç çıkmaz çizgi bence yap derim hemn bir hafta geç olabilir çünkü bazı dusuklerde geç kalındığı için dusebiliyir biran önce doktora gidersin betayi takip ettirrsn

Cnm adet yaklaşınca öyle olmaz yoksa hiç çıkmaz çizgi bence yap derim hemn bir hafta geç olabilir çünkü bazı dusuklerde geç kalındığı için dusebiliyir biran önce doktora gidersin betayi takip ettirrsn
Doğru söylüyorsun ama hiç hamile olabileceğime inanasım gelmiyor, yarın mi denesem yoksa iki üç gün sonra mı çünkü eger varsa daha belirgin olur çizgi belki ya da belki hiç çizgi çıkmayabilir de ay kafam çok karıştı valla belki de boşa ümitlendim şu an bide tek çizgi çıkarsa şimdiki yapacağımda demekki bozukmuş test

Doğru söylüyorsun ama hiç hamile olabileceğime inanasım gelmiyor, yarın mi denesem yoksa iki üç gün sonra mı çünkü eger varsa daha belirgin olur çizgi belki ya da belki hiç çizgi çıkmayabilir de ay kafam çok karıştı valla belki de boşa ümitlendim şu an bide tek çizgi çıkarsa şimdiki yapacağımda demekki bozukmuş test
Çok silik bir çizgi değil mi yani bu

X