- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Saglikla gelsin insallah canimEvt cnm 9 haftalık olduk biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglikla gelsin insallah canimEvt cnm 9 haftalık olduk biz
Sağol cnm darısı isteyenlere insallhSaglikla gelsin insallah canim
Sağol cnm darısı isteyenlereSaglikla gelsin insallah canim
Sen bilirsin cnmTamam aslında iki gün sonra yapsam daha belirgin olur diye düşünmüştüm eğer bir şey varsa tabi ama...
Sen cAnım iki gün önce yaptım yeni testi ama tek çizgiydi, akşam bakınca kuruma çizgisi diye düşündüğüm belirsiz bir çizgi var sadece testlerde sķıntı oldu bence hamile falan değilim
Canm çizgi görünüyor gibi yineBu da taa akşam bakınca böyle bir kuruma çizgisi belirdi o kadar malesef
Ama aradan saatler geçtikten sonra farkettim o fotoyu da bugün çektim göstermek icin gün geçti canım yani sonuçta belli bi zaman sonrası geçersiz yaCanm çizgi görünüyor gibi yine
İlk 10 dk önemli önce yokmuyduAma aradan saatler geçtikten sonra farkettim o fotoyu da bugün çektim göstermek icin gün geçti canım yani sonuçta belli bi zaman sonrası geçersiz ya
Merhabalar bende aynı durumu yaşıyorum yardımcı olursanız hepiniz yaşayanlar sevinirim içimde anlatamadigim bir heyecean ve mutluluk var daha önce 8 ay önce düşük yaptım 2 aylıkken sonra tekrar hamile kaldım 3 ay önce kimyasal gebelik oldu şimdi şüphelendim ve adetime 5 gün kala test yapmaya başladım ve erken gebelik de çok silik çizgi çıktı sonra tekrar yaptım predector early o negatif çıktı bugün 3 gün var bata ve hem erken gebelik testi yabancı bir marka daha önce duymaidgim onu yaptım ilk idrarla değil fakat ilk idrardan sonra 4 saat geçtikten sonra yaptım o negatif çıktı aynı idrarla bebetime yaptım 10 dakika da böyle çizgi belirdi hafif pembemsi sizce var mı kimyasal mi çok tedirginim doktora gitsem kan versem çıkar mı ne yapmam gerekiyor fotoğraflar bebetime in ilk idrarla degilMerhaba 30 Haziran'da bat a 3 ya da 4 gün kala gebelik testi yaptım artı med erken gebelik testi ikinci çizgi gölge gibi çıktı, 1 Haziran'da aynı marka erken gebelik testi ve kaset test yaptım cizgiler bayağı belirgindi, bugün yani 2 Haziran'da bebetime ve baska marka yaptım düne göre daha silikti acaba kimyasal mı ya da her testin hcg algılama oranı farklı mıdır
Kan verdiniz miSabah yaptım canım , beyazlar bugün yapılan
2 ,30 da mi negatif benim hep 0,2 cikiyo yaMerhaba 1 hafta önce HCG testim 2.30 çıktı doktor negatif dedi adetime birgün kaldı belirtilerin coktu idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı ne yapmalıyım hamile miyim idrar testine ne kadar güvenilir yardımcı olur musunuz