Merhaba, sabah ilk idrarla yapın kesin sonuç için, beklemem derseniz bu gün idrarınız bir az saklayıp fazla sıvı tüketmeden yapınMerhaba 30 Haziran'da bat a 3 ya da 4 gün kala gebelik testi yaptım artı med erken gebelik testi ikinci çizgi gölge gibi çıktı, 1 Haziran'da aynı marka erken gebelik testi ve kaset test yaptım cizgiler bayağı belirgindi, bugün yani 2 Haziran'da bebetime ve baska marka yaptım düne göre daha silikti acaba kimyasal mı ya da her testin hcg algılama oranı farklı mıdır
Teşekkür ederimHer marka testin algılama oranı farklı oluyor özellikle erken dönemde. Kimisi 10 hcg yi görmezken kimi silik çıkarabiliyor mesela.
Sabah yaptım canım , beyazlar bugün yapılanMerhaba, sabah ilk idrarla yapın kesin sonuç için, beklemem derseniz bu gün idrarınız bir az saklayıp fazla sıvı tüketmeden yapın
Haklısın aynı testi alıp deneyeceğim yarın günüm geçince kan testine gideyim teşekkür ederimHer testin hassasiyeti farkli mumkun oldugunca ayni testle devam etmek lazim ya da hic ugrasmadan direkt kan verin
Bu bas baya hamilelik gösteriyorSabah yaptım canım , beyazlar bugün yapılan
Bat 3 yada 4 temmuz canım hangi gün versem kan senceBu bas baya hamilelik gösteriyortebrik ederim canım, hemen bir kan ver hcg değerini takip et
Bence hemen ver, 2 gün sonra bir daha ver artmışsa değerin kimyasal olmaz, inşallah hayırlı haberini duyarımBat 3 yada 4 temmuz canım hangi gün versem kan sence
Haftaici gideyim o zaman pazartesi inşallah sağlıklı gebelik ve bebektirBence hemen ver, 2 gün sonra bir daha ver artmışsa değerin kimyasal olmaz, inşallah hayırlı haberini duyarım
İnşallah canım, haberdar etHaftaici gideyim o zaman pazartesi inşallah sağlıklı gebelik ve bebektir
Sizin ne çıktı sonuç kan verdinizmi benim adetime 5 gün varken yaptığım test galiba negatif ama çok dikkatli bakınca beyaz gibi değişik bi çizgi var orda anlayamadım Perşembe adet günümde kan vermeyi düşünüyorumSabah yaptım canım , beyazlar bugün yapılan
Bu testten kac tane yaptiysam hep bu sekilde cikardiSizin ne çıktı sonuç kan verdinizmi benim adetime 5 gün varken yaptığım test galiba negatif ama çok dikkatli bakınca beyaz gibi değişik bi çizgi var orda anlayamadım Perşembe adet günümde kan vermeyi düşünüyorum
Anladım teşekkür ederimBu testten kac tane yaptiysam hep bu sekilde cikardiSonucum negatifti
Alinmayacaklar listesinde bi test markasi benim icinAnladım teşekkür ederim
En güvenli sonuç kanAlinmayacaklar listesinde bi test markasi benim icin
Miratech erken gebelik testini cok beğeniyorum ben guvenilir geliyorEn güvenli sonuç kan
5 gün kala kaset testte çıkmaz zaten canım, erken gebelik testi çıkabilirdi ama bende 4 gün kala gölge gibi çıktı 3.gunde belli oldu bekleyip erken gebelik testi yapabilirsinSizin ne çıktı sonuç kan verdinizmi benim adetime 5 gün varken yaptığım test galiba negatif ama çok dikkatli bakınca beyaz gibi değişik bi çizgi var orda anlayamadım Perşembe adet günümde kan vermeyi düşünüyorum