Gebelik Testi

Aycoregi1

👨‍👩‍👦‍👦⭐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
3.679
5.309
Merhaba 30 Haziran'da bat a 3 ya da 4 gün kala gebelik testi yaptım artı med erken gebelik testi ikinci çizgi gölge gibi çıktı, 1 Haziran'da aynı marka erken gebelik testi ve kaset test yaptım cizgiler bayağı belirgindi, bugün yani 2 Haziran'da bebetime ve baska marka yaptım düne göre daha silikti acaba kimyasal mı ya da her testin hcg algılama oranı farklı mıdır

Her marka testin algılama oranı farklı oluyor özellikle erken dönemde. Kimisi 10 hcg yi görmezken kimi silik çıkarabiliyor mesela.

Merhaba, sabah ilk idrarla yapın kesin sonuç için, beklemem derseniz bu gün idrarınız bir az saklayıp fazla sıvı tüketmeden yapın

Merhaba, sabah ilk idrarla yapın kesin sonuç için, beklemem derseniz bu gün idrarınız bir az saklayıp fazla sıvı tüketmeden yapın
Sabah yaptım canım , beyazlar bugün yapılan

Eklentiler

• IMG_20220702_080521.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 420
  • IMG_20220701_071604.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 422
Sabah yaptım canım , beyazlar bugün yapılan
Sizin ne çıktı sonuç kan verdinizmi benim adetime 5 gün varken yaptığım test galiba negatif ama çok dikkatli bakınca beyaz gibi değişik bi çizgi var orda anlayamadım Perşembe adet günümde kan vermeyi düşünüyorum

Eklentiler

• IMG20220702113630.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 386
Bu testten kac tane yaptiysam hep bu sekilde cikardi Sonucum negatifti

Kızlar rica etsem bakar mısınız. Bat 3 temmuzdu. Bugün gecikmemin 2. Günü. Sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testi. Ve bugüne kadar yaptıklarım da hep silik çizgi çıktı bu arada. Ve bu sabah kahverengi 2-3 damla lekelenme yaşadım. Adet olduğumu düşündüm ama bu saate kadar 1 damla daha gelmedi. Sizce gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 4AF12ACA-64D3-42B6-8D74-44271481B97A.jpeg
    186,6 KB · Görüntüleme: 180
5 gün kala kaset testte çıkmaz zaten canım, erken gebelik testi çıkabilirdi ama bende 4 gün kala gölge gibi çıktı 3.gunde belli oldu bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…