Gebelik Testi

Kızlar rica etsem bakar mısınız. Bat 3 temmuzdu. Bugün gecikmemin 2. Günü. Sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testi. Ve bugüne kadar yaptıklarım da hep silik çizgi çıktı bu arada. Ve bu sabah kahverengi 2-3 damla lekelenme yaşadım. Adet olduğumu düşündüm ama bu saate kadar 1 damla daha gelmedi. Sizce gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz 🥺
Bu hemen çıktıysa olumlu olabilir, benim 30 Haziran'da yaptığım erken gebelik testi böyle çıktı benimde bat 3 temmuz

Bu hemen çıktıysa olumlu olabilir, benim 30 Haziran'da yaptığım erken gebelik testi böyle çıktı benimde bat 3 temmuz
Hemen çıktı, çıktığı gibi çektim. Son 4 gündür falan her sabah yaptım. En neti bugün çıktı. Açıkçası ben çekmeyi beceremedim herhalde. Çünkü teste gözle baktığınızda direkt pembe çizgi görünüyor

5 gün kala kaset testte çıkmaz zaten canım, erken gebelik testi çıkabilirdi ama bende 4 gün kala gölge gibi çıktı 3.gunde belli oldu bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin
Erken gebelik testiydi buda prefertil diye bı marka ama bilemedim neyse Perşembe kan vericem hayırlısıyla çıkar inşallah hâlâ içimde bı umut var 🤲🏽

Merhaba 1 hafta önce HCG testim 2.30 çıktı doktor negatif dedi adetime birgün kaldı belirtilerin coktu idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı ne yapmalıyım hamile miyim idrar testine ne kadar güvenilir yardımcı olur musunuz

Merhaba 1 hafta önce HCG testim 2.30 çıktı doktor negatif dedi adetime birgün kaldı belirtilerin coktu idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı ne yapmalıyım hamile miyim idrar testine ne kadar güvenilir yardımcı olur musunuz
Resim atar mısın testin

Çıkan test sonucu bu

Eklentiler

• IMG-20220706-WA0000.jpeg
    IMG-20220706-WA0000.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 185
Ben 1 hafta önce verdim 2.30 çıktı HCG bugünde idrar testi yaptım yarın kan testi yapsam mı tekrardan beklesem mi bilemedim
Sanırım regl tarihin daha geçmedi en kesin sonuç 1 hafta beklemen tabi ki geç döllenme olduysa adet zamanı bile negatif olabiliyormuş ama beklemek istemiyorsan da şansını dene yarın ☺️

Canm idrarı fazla damlatmisin galiba ama görünüyor ikinci çizgi bence farklı bir testle tekrarla
Hayır sadece 4 damla yaptım yaparken böyle oldu, ya benim inanasım da gelmiyor hamile olacağıma da dün mangal kokusundan midem bulandı o yüzden acaba mi diye bi test yapmak istedim ama böyle bir sonuç çıktı

X