Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi
- Konu Sahibi Pembela
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelikvarmı gebeliktesti hamilelik 2021
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Tamam teşekkür ederimTesti tekrarlayın çok idrar damlatmışsınız bozuk
Çok idrardan dağıldığını düşünmemiştim en iyisi tekrarlamak teşekkür ederimÇok idrar damlattığınız için dağılmış. Tekrarlasanız daha iyi olur aslında.
Benim negatif testlerimde hiç birkaç saat sonra ikinci çizgi çıkmamıştı eğer test bozuk değilse pozitif olma ihtimali yüksek
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Maksimum 5 damla yeterli oluyor, rica ederim :)Çok idrardan dağıldığını düşünmemiştim en iyisi tekrarlamak teşekkür ederim
- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
Pozitif gibi duruyor ama testi tekrarlamakta fayda var hayırlısı olsun hakkinizdaHanımlar iyi geceler test yaptım ilk baş silik çıktı bir kaç saat sonra böyle oldu sizce gebelik varmı test bozuk mu
Aslında üç damla damlatmıştımMaksimum 5 damla yeterli oluyor, rica ederim :)
Pozitif gibi duruyor ama testi tekrarlamakta fayda var hayırlısı olsun hakkini
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Bozuk olma ihtimali yüksek o zaman, inşallah pozitiftir yarın tekrarlayın bence.Aslında üç damla damlatmıştım
Ne demek rica ederimTamam teşekkür ederim
Benim de 3 damla ile böyle dağıldı ,ben aldığım yere sormuştum 2 damla yeterli fazla damla hata verir demişlerdi ,içinde ki talimatta da 2,3 damla yazıyordu.Maksimum 5 damla yeterli oluyor, rica ederim :)
Bir iki gün bekleyip tekrarlayacağım inşallahBozuk olma ihtimali yüksek o zaman, inşallah pozitiftir yarın tekrarlayın bence.
Canım içinde talimat olacak ,2 damla yeterli . Ben de ilk kullandığımda 3 damla yaptım dağıldı,aldığım yere sordum 2 yeterli demişlerdi.İnşallah hamilesindir .Hanımlar iyi geceler test yaptım ilk baş silik çıktı bir kaç saat sonra böyle oldu sizce gebelik varmı test bozuk mu
Benim de 3 damla ile böyle dağıldı ,ben aldığım yere sormuştum 2 damla yeterli fazla damla hata verir demişlerdi ,içinde ki talimatta da 2,3 damla yazıyordu
İnşallah hayırlısı olsun sizin sonuç ne çıktıCanım içinde talimat olacak ,2 damla yeterli . Ben de ilk kullandığımda 3 damla yaptım dağıldı,aldığım yere sordum 2 yeterli demişlerdi.İnşallah hamilesindir .
Hayırlısı olsun inşallah tekrarlayacağım bende pozitif diye düşünüyorum Allah razı olsunTest pozitif duruyor.Ama ya çok damlattiniz ya da testte bozulma var.Tek bildiğim negatifse o çizgi görünmezBazen 3 4 damla yazio ama o kadarı bile fazla gelebilio.Yarin mutlaka tekrarlayın.Hayirlisi olsun inşallah
Bat 1 gün kala yaptım negatif ,bugün 3.gün olacak daha yapmadım da olmadım da sadece adet ağrısı gibi ağrı var .2 defa kimyasal olduğundan bekliyorum yapamıyorumİnşallah hayırlısı olsun sizin sonuç ne çıktı