Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkür ederimTesti tekrarlayın çok idrar damlatmışsınız bozuk
Çok idrardan dağıldığını düşünmemiştim en iyisi tekrarlamak teşekkür ederimÇok idrar damlattığınız için dağılmış. Tekrarlasanız daha iyi olur aslında.
Benim negatif testlerimde hiç birkaç saat sonra ikinci çizgi çıkmamıştı eğer test bozuk değilse pozitif olma ihtimali yüksek
Maksimum 5 damla yeterli oluyor, rica ederim :)Çok idrardan dağıldığını düşünmemiştim en iyisi tekrarlamak teşekkür ederim![]()
Pozitif gibi duruyor ama testi tekrarlamakta fayda var hayırlısı olsun hakkinizdaHanımlar iyi geceler test yaptım ilk baş silik çıktı bir kaç saat sonra böyle oldu sizce gebelik varmı test bozuk mu
Aslında üç damla damlatmıştımMaksimum 5 damla yeterli oluyor, rica ederim :)
Pozitif gibi duruyor ama testi tekrarlamakta fayda var hayırlısı olsun hakkini
Bozuk olma ihtimali yüksek o zaman, inşallah pozitiftir yarın tekrarlayın bence.Aslında üç damla damlatmıştım![]()
Ne demek rica ederimTamam teşekkür ederim![]()
Benim de 3 damla ile böyle dağıldı ,ben aldığım yere sormuştum 2 damla yeterli fazla damla hata verir demişlerdi ,içinde ki talimatta da 2,3 damla yazıyordu.Maksimum 5 damla yeterli oluyor, rica ederim :)
Bir iki gün bekleyip tekrarlayacağım inşallahBozuk olma ihtimali yüksek o zaman, inşallah pozitiftir yarın tekrarlayın bence.![]()
Canım içinde talimat olacak ,2 damla yeterli . Ben de ilk kullandığımda 3 damla yaptım dağıldı,aldığım yere sordum 2 yeterli demişlerdi.İnşallah hamilesindir .Hanımlar iyi geceler test yaptım ilk baş silik çıktı bir kaç saat sonra böyle oldu sizce gebelik varmı test bozuk mu
Benim de 3 damla ile böyle dağıldı ,ben aldığım yere sormuştum 2 damla yeterli fazla damla hata verir demişlerdi ,içinde ki talimatta da 2,3 damla yazıyordu
İnşallah hayırlısı olsun sizin sonuç ne çıktıCanım içinde talimat olacak ,2 damla yeterli . Ben de ilk kullandığımda 3 damla yaptım dağıldı,aldığım yere sordum 2 yeterli demişlerdi.İnşallah hamilesindir .
Hayırlısı olsun inşallah tekrarlayacağım bende pozitif diye düşünüyorum Allah razı olsunTest pozitif duruyor.Ama ya çok damlattiniz ya da testte bozulma var.Tek bildiğim negatifse o çizgi görünmezBazen 3 4 damla yazio ama o kadarı bile fazla gelebilio.Yarin mutlaka tekrarlayın.Hayirlisi olsun inşallah
![]()
Bat 1 gün kala yaptım negatif ,bugün 3.gün olacak daha yapmadım da olmadım da sadece adet ağrısı gibi ağrı var .2 defa kimyasal olduğundan bekliyorum yapamıyorumİnşallah hayırlısı olsun sizin sonuç ne çıktı![]()