Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba atmak istiyorum ama yeniyim nasıl atacamFotografini atin isterseniz
Dosya ekle yerinden oluyoAlttaki mesaj yazma bölümünde işaretlediğim simgeye tıklayıp ekleyebilirsiniz
Anladım canım peki adetine kaç gün kala yapmıştın?bendede boyle cikti umutlandim olmadi![]()
yumurtlamanin 14. gunu yaptim boyle cikti senin gibi bende attim siteye bozuk tekra yap yada kan ver dediler。 16. gun adet oldum。 sonraki ay hamile kaldimAnladım canım peki adetine kaç gün kala yapmıştın?
İyi çok şükür canımyumurtlamanin 14. gunu yaptim boyle cikti senin gibi bende attim siteye bozuk tekra yap yada kan ver dediler。 16. gun adet oldum。 sonraki ay hamile kaldim
bikacgun daha bekle bbence belki gec dollenme falan olur。 erken yapinca uzuluyo insan。 sabirli ise azcik daha dayanİyi çok şükür canımbenim adete 6 gün var daha kan testi yapmak istemiyorum en iyisi adet gününü beklemek
Evet ama o köşede beyaz şerit olunca dedim acaba bir anlamı var mıÇizgi yok ki
Amin inşallah canım seninkinide sana bağışlasınbikacgun daha bekle bbence belki gec dollenme falan olur。 erken yapinca uzuluyo insan。 sabirli ise azcik daha dayanrabbim isteyen herkese versin en saglkliaindan
Ah ahh sizi cok iyi anlıyorum. Insan çok isteyince herşeyde bir anlam arıyor degil mi.. insallah En kisa zamanda alırsınız mutlu haberi ne diyim..Evet ama o köşede beyaz şerit olunca dedim acaba bir anlamı var mı
Tşk ederim galiba öyle oluyorAh ahh sizi cok iyi anlıyorum. Insan çok isteyince herşeyde bir anlam arıyor degil mi.. insallah En kisa zamanda alırsınız mutlu haberi ne diyim..