• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba benımde erkenden öğrenmem gerekiyo bende kan sulandırıcıya baslayacam. aslında ayın 2sı 3 gbı olmam lazım ama göğsüm sızlıyo belım agrıyo kasıgımda batma var midem kaynıyo sankı dun test yaptım var gbıde yok gıbıde ama yaptıgım test predıctor express dı erken gebelik testi degılmıs galıba bu belırtıler varken yarın baska test alsam cıkar mı ki

Teşekkürker canım,yarın kan tahlili yaaptırcam,doktorum yaptırmamı söyledi,bende kan pıhtılaşması var oyüzden,yakın zamanda bir kurtaj bir düşük yaşadım,şuan kontrollü ilerlemem lazım erken öğrenmem gerekli,tabi hakkımizda hayirlısı inşallah hamileyimdir😊

merhaba benımde erkenden öğrenmem gerekiyo bende kan sulandırıcıya baslayacam. aslında ayın 2sı 3 gbı olmam lazım ama göğsüm sızlıyo belım agrıyo kasıgımda batma var midem kaynıyo sankı dun test yaptım var gbıde yok gıbıde ama yaptıgım test predıctor express dı erken gebelik testi degılmıs galıba bu belırtıler varken yarın baska test alsam cıkar mı ki

5 gun kala 5 tl lik testlerden alip yapmistim cift cizgiydi sonra kan verdim 300 lerde cikmisti

Siz garanti olarak kan verin öyle ögrenin bence

Pazartesi adet olmam gerek 3 gun var ama benimki duzensz biraz ben kendimce yumurtladgim tarihten hesplayinca oyle cikiyor 🤣🤣

Merhaba kızlar allah sağlıkla bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı bayramlar bi şey soracaktım biz 2 aydır deniyoruz da yumurtlama günümü ovulasyondan takip ettim ondan önce ki gün ve diğer iki günü değerlendirdim ama 3. Günü değerlendiremedim yumurtlama günü dediğiniz sadece o ilk gün mü yoksa diğer 2 günü de kapsıyor mu

Merhaba kızlar allah sağlıkla bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı bayramlar bi şey soracaktım biz 2 aydır deniyoruz da yumurtlama günümü ovulasyondan takip ettim ondan önce ki gün ve diğer iki günü değerlendirdim ama 3. Günü değerlendiremedim yumurtlama günü dediğiniz sadece o ilk gün mü yoksa diğer 2 günü de kapsıyor mu
Ovilasyon testinde çift çizgiyi belirgin görünce o gün dahil 3 günü degerlendirmen gerekiyor

Back