- 11 Temmuz 2020
- 96
- 21
- 38
- 38
- Konu Sahibi Harununozlemi
Kızlar adetinize kaç gün kala gebelik testi yaptınız da pozitif çıktı erken gebelik testinden bahsetmiyorum normal 5 liralık testler benim 9 var daha ama çok merak ediyorum nasıl beklicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba beninde adetime 6 gün var yarin yapsam test çıkarmı sizce,ama hiçbir belirtim yok hamileliğe dair5 gün kala öğrendim ucuz testlerde![]()
Bence 2 gün daha bekleyin. Sabah ilk idrarı yapın. 3 4 saat bisey yiyip içmeden bekleyip test yapin. Yaz günlerinde sıvı çok aliyoruz, haliyle sabah idrar çok fazla oluyor ve hormon salgilanamiyor, inşallah vardır hayırlısıylaMerhaba beninde adetime 6 gün var yarin yapsam test çıkarmı sizce,ama hiçbir belirtim yok hamileliğe dair
Bence 2 gün daha bekleyin. Sabah ilk idrarı yapın. 3 4 saat bisey yiyip içmeden bekleyip test yapin. Yaz günlerinde sıvı çok aliyoruz, haliyle sabah idrar çok fazla oluyor ve hormon salgilanamiyor, inşallah vardır hayırlısıyla
Tesekkur ederiminşallah hamileyimdir,pazartesi yada salı düşünüyorum yapmayı, siz hamilesiniz sanırım,sizin belirtiniz varmıydı nezaman başladı belirtileriniz
Ovulasyon testiyle takip etmediysen demek ki erken yumurtlamışsın. 8 gün önce demek yumurtlamadan 6 gün sonra demek. Yumurtlamadan sonra 10 gün geçmeden öğrenen yok.Adetime 8 gün varken ucuz testlerden almıştım öyle öğrenmiştim sonra da kan vermiştim
Ovulasyon testi hiç kullanmadım canım sadece o ay preseed kullanmıştım oda yumurtlama akıntısı olduğu gün o kadarOvulasyon testiyle takip etmediysen demek ki erken yumurtlamışsın. 8 gün önce demek yumurtlamadan 6 gün sonra demek. Yumurtlamadan sonra 10 gün geçmeden öğrenen yok.![]()
Ya sen bilirsin de şimdi arkadaş gaza gelip test yapmasın diye detaylı yazmak istedim.Ovulasyon testi hiç kullanmadım canım sadece o ay preseed kullanmıştım oda yumurtlama akıntısı olduğu gün o kadar
Erken döllenmeydi
Tabiki yapmadın daha arkadaş test beklesin adeti bir geçsin ondan sonra yapsınYa sen bilirsin de şimdi arkadaş gaza gelip test yapmasın diye detaylı yazmak istedim.![]()
Ben 8 gün kala yaptım negatif çıktı 4 gün kala tekrar denicem ne zor ya beklemekOvulasyon testiyle takip etmediysen demek ki erken yumurtlamışsın. 8 gün önce demek yumurtlamadan 6 gün sonra demek. Yumurtlamadan sonra 10 gün geçmeden öğrenen yok.![]()
Allah başka dert vermesinBen 8 gün kala yaptım negatif çıktı 4 gün kala tekrar denicem ne zor ya beklemek![]()
Teşekkürker canım,yarın kan tahlili yaaptırcam,doktorum yaptırmamı söyledi,bende kan pıhtılaşması var oyüzden,yakın zamanda bir kurtaj bir düşük yaşadım,şuan kontrollü ilerlemem lazım erken öğrenmem gerekli,tabi hakkımizda hayirlısı inşallah hamileyimdirK Kubipoyraziko canım benim çatlamadan sonra ki gün bel ve kasik ağrısı başladı sürekli. 6.gün hafif lekeleme oldu. 7 yada 8.gün tek birseyden midem bulandı. Sonra 9.gün öğrendim,