- 18 Kasım 2019
- 5.227
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
- Konu Sahibi Azraataman33
-
Gittikçe koyulaşmış test bence gebelik varHayır benim oğlum var 6 yaşında adetime 3 gün varken kan verdim 5.1 çıktı değerim benim doktor yok dedi hergün testi tekrarladım evde bişey anlamadım gitti valla aralıkta düşük yaptım ben şubatta kan verdim onda değerim 0.1 çıktı şimdi değerim yüksek geldi zaten yüksek yazıyor ama Sağlık ocağındaki doktor yok diyor bakın bu şekilde
Hayr hcbir belirtim yok amaİnşallah vardır belkide yerleşme kanamasıdır benim belirtilerim var sizin var mi acaba
İnşallah ya kan verdim değer artar inşallahGittikçe koyulaşmış test bence gebelik var
Benim belirtilerim var ama bilmiyorum ki inşallah vardır bebişHayr hcbir belirtim yok ama
Oy masallah annecim ben buradayım diyorŞimdi test yaptım tam çıktı
Ins canim ya cok istyrm adet sokturucu bile adetimi gtrmedi ya bebis var yada bi sknti varBenim belirtilerim var ama bilmiyorum ki inşallah vardır bebiş
Ayy inşallahOy masallah annecim ben buradayım diyor
Cnm belirtilerin nelerdi insallah allah banada nasip eder ne zamandir deniyordunAyy inşallah
Belirtileriniz nelerdiAdetim 3 gün gecikmişti belirtiler vardı
Benimde öyle olmustu hamile kaldığımı bilmiyordum adet söktürücü kullandım test yaptım hamileymişim sende test al yap istersenIns canim ya cok istyrm adet sokturucu bile adetimi gtrmedi ya bebis var yada bi sknti var
Gerckten sizdemi yasadiniz bu durumuBenimde öyle olmustu hamile kaldığımı bilmiyordum adet söktürücü kullandım test yaptım hamileymişim sende test al yap istersen
Evet yemin ediyorum ama benim ara kanamam olmamıştı adet olmadım diye adet söktürücü kullandım eczaneden alıp sonra onunlada adet olmadım arkadaşım dedi hamilesin ama benim baş dönmem vardı o zamn test aldım yaptım pozitif çıktı çok şaşırmıştımGerckten sizdemi yasadiniz bu durumu
Adetten 3gün sonra nasıl hamile kalınıyo ?!
Wuhuuuuu süpeeeeer tebrikler sağ sağlım kucağına alma dileğiyleKizlar 6haftalik gebeyimm
Ben anladım ki adet bitti 3 gün sonea olduAdetin bittigi gun hamile kaldm rabbimin ne zmn vercegini bilemezsiniz
Aaa şimdi anlıyom msji yumurtlama görmeden oldu mu Yani adet bitinceAdetin bittigi gun hamile kaldm rabbimin ne zmn vercegini bilemezsiniz
Aaa şimdi anlıyom msji yumurtlama görmeden oldu mu Yani adet bitince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?