- 12 Nisan 2020
- 25
- 13
- 3
- 27
- Konu Sahibi Azraataman33
-
Benimde aynı çıktı 3 gün kala kan verdim 5.1 çıktı değerim hala beklemediyim inşallah hamilesinizdirSelam kızlar size sorum olacaktı adetten 3gün sonra test yaptım silik çıktı sizce gebelik var mıdır
Teşekkür ederim inşallah ya testte baktınız mıBenimde aynı çıktı 3 gün kala kan verdim 5.1 çıktı değerim hala beklemediyim inşallah hamilesinizdir
Teşekkürler yarın bi daha test alacam ona göre kan verecek yarın 8 günüm geçmiş oluyorreglin ortalama 1 hafta-10 gün gecikmesini bekleyin diyorlar test için.
Yalnız test yaptım 5 dk sonra çizgi belirdi testti atmadım 4 gün önceki testtir belki ondan size öyle gelmişYok canım bu kuruma çizgisi bence
İnşşalh güzel haberlerini alırızBende 3 gündür yapiyorum dün 1.5 saat sonra ikinci cok silik çizgi cikti bugün 1 saat sonra cikti.
Regle 3 gün var
AMin çok sağolunPozitif gibi görünüyor, hayırlısı inşallah
zaman sizinkide pozitif canmBende 3 gündür yapiyorum dün 1.5 saat sonra ikinci cok silik çizgi cikti bugün 1 saat sonra cikti.
Regle 3 gün var
Eğer öyleyse pozitif olabilir canım ben kurudu da çıktı sandım. İlk anlarda çıktıysa olabilirYalnız test yaptım 5 dk sonra çizgi belirdi testti atmadım 4 gün önceki testtir belki ondan size öyle gelmiş
Teşekkür ederim inşallah ya testte baktınız mı
[/QUOT evet kanda sonuç bu şekilde
inşallah çok teşekkür ederimPozitif gibi görünüyor, hayırlısı inşallah
Bakacaz canım insallah güzel haberimi alırsınızEğer öyleyse pozitif olabilir canım ben kurudu da çıktı sandım. İlk anlarda çıktıysa olabilir
5.1 yeni gebelik oluyor heralde çok ufak bebişinizinşallah çok teşekkür ederim
Vardır canımSelam kızlar size sorum olacaktı adetten 3gün sonra test yaptım silik çıktı sizce gebelik var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?