• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 714C2B69-A6BE-4761-BC34-DF91A918F9FA.jpeg
    714C2B69-A6BE-4761-BC34-DF91A918F9FA.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar doktorum gec dollenme olabilir dedi alttan ultrsonla kese gorundu adet gecikmesinden 8gun sonra bthcg 456.4 ckti sizce gebeligimde herhangi bi sorun olabilrmi

Ben yumurtlamamla oynadım kendime kürler yaptim su corekotu bal tarcin kuru yaptim o ay erken adet gordum bende olmadi diye sinirlendim yapmadim dedik yapmıyorum ovulasyon testide almadım kendi haline bırakıcam dedim adetin 14.gunu yani yumurtlama zamani doktora gittim en azindan ya catlamistir yada catlamak uzeredir diye birde doktor bana nedesin yumurtalarin gelişmemiş adet olunca gel hormob takibine başlayalım dedi cok uzuldum kendime kızdım bak kür yapmadın yumurtlama bile olmamış diye sonra dedim aman başlarım çocuğuna olmuyorsa olmuyor aldim bor paket sigara fosur fosur sigara içtim o hafta yaptıklarımı anlatsam inanamazsin bi hafta sonrasında dahiliye randevum vardi midem kötü diye bi hafta gecti doktora gidicem gün ruyamda test yaptığımı gordum doktordan çıktıktan sonra test aldim ikinci çizgiyi gordum erken yumurtladigimi anladim hep bebek 2 3 gun onde giderken 12.haftasinda 9 gun one gecti benim satimi geriye cektiler normalde 5 kasımda adet görmüştüm 27 ekime aldilar son adet tarihimi hesaplandığında adet bitti gi gun hamilr kalmış oluyorum yumurtlama herzeman adet dönemini bulmaz adet sonrasi atılmayan yumurtalarda bebegi doller
Canım merak ettim bebeğin erkek mi?

Back