- 18 Kasım 2019
- 5.227
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
- Konu Sahibi Azraataman33
-
5.1az ama şuan katlanarak artmıştır her gün iki katına çıkıyorBenimde aynı çıktı 3 gün kala kan verdim 5.1 çıktı değerim hala beklemediyim inşallah hamilesinizdir
Teşekkür ederim inşallah ya testte baktınız mı
aralıkta düşük yaptım yine aynı olur diye çok korkuyorum ara ara miğde bulantılarım var kasıkta batma sık idrara çıkma da var inşallah dediğiniz gibidir adetime 3 gün varken yapmıştım kan testini bi daha da yapmadım yarın idrar testi yapıcam tekrar5.1 yeni gebelik oluyor heralde çok ufak bebişiniz☺
Adetten önce olduğu için olabilir mi acaba birde 11 Mart son adet tarihim 25 martta bir 2 damla kahve rengi kan geldi kesildi5.1az ama şuan katlanarak artmıştır her gün iki katına çıkıyor
kan vermeye gitmeden önce gideceğiniz yeri arayın sorun muhakkak, bizim burda sağlık ocağı da özel hastane de almıyor şu an kan.dikkatli olun :) hayırlısı olsun.Teşekkürler yarın bi daha test alacam ona göre kan verecek yarın 8 günüm geçmiş oluyor
Yerleşme kanaması olabilirAdetten önce olduğu için olabilir mi acaba birde 11 Mart son adet tarihim 25 martta bir 2 damla kahve rengi kan geldi kesildi
Canım iki günde bir bu testleri tekrar et koyulaşırsa vardır eger silinirse yokturTestin resmini atıyorum yorumlarsanız sevinirim
İnşşalah gzl hberler verrsnzaralıkta düşük yaptım yine aynı olur diye çok korkuyorum ara ara miğde bulantılarım var kasıkta batma sık idrara çıkma da var inşallah dediğiniz gibidir adetime 3 gün varken yapmıştım kan testini bi daha da yapmadım yarın idrar testi yapıcam tekrar
Yrn bidaha yapacam baklım hayrlısı olsnCanım iki günde bir bu testleri tekrar et koyulaşırsa vardır eger silinirse yoktur
TM cnm sağol teste göre gdrm yada gtmmkan vermeye gitmeden önce gideceğiniz yeri arayın sorun muhakkak, bizim burda sağlık ocağı da özel hastane de almıyor şu an kan.dikkatli olun :) hayırlısı olsun.
İİnşşalah gzl hberler verrsnz
inşallahİnşşalah gzl hberler verrsnz
İnşAllah sağlıklı gebeliktirYrn bidaha yapacam baklım hayrlısı olsn
Bence hamilesinizTestin resmini atıyorum yorumlarsanız sevinirim
Amin insallahİnşAllah sağlıklı gebeliktir
Ay inşallahBence hamilesiniz
Testinizi hergun tekrarlayin koyulasicaktir gun gectikce ve tam koyulasnca kan verin malum cikilmiyorAy inşallah
Bilmiyorum yarin bi tane daha yapicam bakalim onda da cikacak miO zaman
zaman sizinkide pozitif canm
Böyle ince çıkınca negatif oluyor genelde. Yine de tekrarlayın siz testi belli olmazTestin resmini atıyorum yorumlarsanız sevinirim
Çizgi koyulaşmış ama bu test bozuk idrarımı fazla damlattınız acabaŞimdi yeni test aldım böyle çıktı acaba testler mi bozuk kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?