- 12 Nisan 2020
- 25
- 13
- 3
- 27
- Konu Sahibi Azraataman33
-
Adetim 3 gün gecikmişti belirtiler vardıAdetten 3gün sonra nasıl hamile kalınıyo ?!
Şimdi test yaptım tam çıktı
Benim 1 hafta önce beta hcg 1000 çıktı bu durumda kaç haftalık hamileyim ben o zaman Araştırdıgım kadarı ile bu deger 3 haftalık hamilelik olarak görünüyordu ama emin olamadım reglim e göre de hesaplayamıyorum pcos oldugumdan gecikmeler falan oldugundan yardımcı olurmusunuz lütfen bilginiz varsaMaşallah baya da belirgin. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah. Benim testim de böyleydi 2gün sonra testi tekrarla. Kopkoyu olunca ultrasona gidersij direkt. Kan vermeyle uğraşma. Benim doktorum bu durumda sık sık çıkmak çok riskli dedi. Çok şükür vajinal ultrason la keseyi gördüm. Darısı başına inşallah
Benim 1 hafta önce beta hcg 1000 çıktı bu durumda kaç haftalık hamileyim ben o zaman Araştırdıgım kadarı ile bu deger 3 haftalık hamilelik olarak görünüyordu ama emin olamadım reglim e göre de hesaplayamıyorum pcos oldugumdan gecikmeler falan oldugundan yardımcı olurmusunuz lütfen bilginiz varsa
Ya açıkcası haftasını hesaplayıp 6 haftalıkken falan gitmeyi düşünüyorum hem belki kalp atışını da duyarız diye şu durumda sürekli hastaneye gidip gelmek istemediğimdenEn iyi ultrasonla bilirsiniz canım. Benim adet tarihime göre 6 haftalık olmam gerekiyor ama doktorum nisan 3ünde keseye bakıp 3haftalık dedi. Şu an 5.haftamdayım.. o yüzden ultrason en iyisi. Zaten 1hafta önce 1000miş kese kolaylıkla görünür şimdi
Hamiiisssin canimmn hayirli olsun sagliklica kucaklarima alalim insalllaah QUOTE][/QUOTE]Şimdi test yaptım tam çıktı
Bende bugün yaptım böyle çıktı benimkide anlamadım gitti son adet tarihiniz ne acabaŞimdi yeni test aldım böyle çıktı acaba testler mi bozuk kızlar
Sende hamilesinn canim ilk çocuğun mu hayirli olsun sagliklica kucagimiza alalim insalllahBende bugün yaptım böyle çıktı benimkide anlamadım gitti son adet tarihiniz ne acaba
Hayır benim oğlum var 6 yaşında adetime 3 gün varken kan verdim 5.1 çıktı değerim benim doktor yok dedi hergün testi tekrarladım evde bişey anlamadım gitti valla aralıkta düşük yaptım ben şubatta kan verdim onda değerim 0.1 çıktı şimdi değerim yüksek geldi zaten yüksek yazıyor ama Sağlık ocağındaki doktor yok diyor bakın bu şekildeSende hamilesinn canim ilk çocuğun mu hayirli olsun sagliklica kucagimiza alalim insalllah
Ilk yaptigim benimde testim boyle varla yok arasi gibiydi sen cook yeniyken ogrendin kan verdin bence az daha bekle yarin testi tekrarla koyulasacaktir buyyk ihtimalHayır benim oğlum var 6 yaşında adetime 3 gün varken kan verdim 5.1 çıktı değerim benim doktor yok dedi hergün testi tekrarladım evde bişey anlamadım gitti valla aralıkta düşük yaptım ben şubatta kan verdim onda değerim 0.1 çıktı şimdi değerim yüksek geldi zaten yüksek yazıyor ama Sağlık ocağındaki doktor yok diyor bakın bu şekilde
Bugün tekrar kan verdim akşama değerimi yazarım size fikir verirsiniz bana tekrardan inşallah bir sıkıntı yokturIlk yaptigim benimde testim boyle varla yok arasi gibiydi sen cook yeniyken ogrendin kan verdin bence az daha bekle yarin testi tekrarla koyulasacaktir buyyk ihtimal
Tabi ben adetim 1 gun gecince verdim 33 cikmisti oyle oyle yukseldi carsamba keseyi gormeye gidicez allah nasip ederseeeeBugün tekrar kan verdim akşama değerimi yazarım size fikir verirsiniz bana tekrardan inşallah bir sıkıntı yoktur
Son adet tarihiniz ney acaba Sağlık ocağında ki doktor saçma sapan konuştu düşük yaptın içinde parça kalmıştır falan dedi korkuttu beni biraz önce gittiğimde peki bu geç döllenme galan no oluyor ben ayın 11 inde adet oldum 25 inde 1.2 damla kahverengi kan geldi bi daha ne giden oldu ne gelenTabi ben adetim 1 gun gecince verdim 33 cikmisti oyle oyle yukseldi carsamba keseyi gormeye gidicez allah nasip ederseeeehaberinu bekliyorum
Birde değeriniz kaç oldu şuanTabi ben adetim 1 gun gecince verdim 33 cikmisti oyle oyle yukseldi carsamba keseyi gormeye gidicez allah nasip ederseeeehaberinu bekliyorum
Ya açıkcası haftasını hesaplayıp 6 haftalıkken falan gitmeyi düşünüyorum hem belki kalp atışını da duyarız diye şu durumda sürekli hastaneye gidip gelmek istemediğimden
Bnde ole oldum 1 martta hasta oldum 19 martta kan lekesi gordum kahve rengi ve dr gttim adet sokturucu verdi nisan 5inde bitti daha olmadim ilac adet yapmadida. 23 gun oluyr son adetimle bi ay olmasina az var hamilemiyim bilmiyrmAdetten önce olduğu için olabilir mi acaba birde 11 Mart son adet tarihim 25 martta bir 2 damla kahve rengi kan geldi kesildi
İnşallah vardır belkide yerleşme kanamasıdır benim belirtilerim var sizin var mi acabaBnde ole oldum 1 martta hasta oldum 19 martta kan lekesi gordum kahve rengi ve dr gttim adet sokturucu verdi nisan 5inde bitti daha olmadim ilac adet yapmadida. 23 gun oluyr son adetimle bi ay olmasina az var hamilemiyim bilmiyrm
bence hamilesin kan tahlili yaptır 2hafta filan geçsinHayır benim oğlum var 6 yaşında adetime 3 gün varken kan verdim 5.1 çıktı değerim benim doktor yok dedi hergün testi tekrarladım evde bişey anlamadım gitti valla aralıkta düşük yaptım ben şubatta kan verdim onda değerim 0.1 çıktı şimdi değerim yüksek geldi zaten yüksek yazıyor ama Sağlık ocağındaki doktor yok diyor bakın bu şekilde
İnşallah ya çok teşekkür ederimBenim ki de ilk başta
bence hamilesin kan tahlili yaptır 2hafta filan geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?