Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ultrasnda baktı dedıkı sen de kist var nasıl cocugun olcak be aglamay basladım kan sonucuna bakmadan cıktım hastaneden sonra kendım işe gelınce bi bakıyım ddım baktım 50 doktoru aradım gebelik mi var mı ddım var dedı bu nasıl bır ıs ben anlamdım

ah şu doktorlar ablama asla hamile kalamazsın dediler maşallah 2 tane paşası var doktorunu değiş

ah şu doktorlar ablama asla hamile kalamazsın dediler maşallah 2 tane paşası var doktorunu değiş
bana da dediki kistin var sonra kilon da var zor ısın ddı megersm hamıleymısım. bisey sorcam size duydunuzmu acaba bana falbıol die bir ilaç yazmıs ama vajinadan alcaksın ddı ıkı kere tekrarlynca ucuncuye sormaya cekındım varmı konuya bir bilginiz

Sıkıntı yok canım kullan folik asit vermiş bende folice de diye Bi folik asit kullanıyorum ama vajinadan değil

Onu vajinal hiç duymadım Cnm bi yanlışlık olmasın

Belirtileriniz neler herkes anlatsın lütfen
Benim de bu ay hormonlarda sıkıntı var diye duphaston verdi doktorum 10 gün kullandım ilacın bitince kanaman gelicek adetin birinci günü say 3. günü gel dedi ama adetim falan gelmedi ilaç biteli 10 gün oldu adetim 6 gün önce gelmesi gerekiyordu ama yok göğüs uçlarimda hassasiyet var ve uçlarında renk değişimi var test yapacağım ama gecikme 10 gün olsun diye bekliyorum cuma test yapacağım gerçekten beklemek C ok zorrr Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım

Belirtileriniz neler herkes anlatsın lütfen
benim yumurtlama gunum bıttı ertesi gün goguslerde acayıp bi şişkinlik ve agrı basladı daha oncehıc olmamıstı bu ay olunca sasrdım. kasıklarda ara ara batma oldu ve agız kurulugu suyu cok seven bırı degılım susasgım zaman gıdıp meyve suyu falan içerdim ama artık kesmemeye basladı kana kana su ıcmeeye başladım en barız belirtilerim bunlardı. bırde bende yumurta tembelliği var yazın asılama baslıcaktık bu ay incr kürü denedim olduysa bu vesıle olmustur die düşünüyorum

Beklemek zor ve yıpratıcı var mı yok mu adet oluyosun belki üstüne görme diyosun gecikiyolar olmuyosun var mı yine Allah yardımcımız olsun

Beklemek zor ve yıpratıcı var mı yok mu adet oluyosun belki üstüne görme diyosun gecikiyolar olmuyosun var mı yine Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah ilk kizim da da yaşadım bu stresi ben ya 3 yıl bekledim hiç ummadigim anda aldim kızı mın haberini inşallah bu ayda alırım mutlu haberi hepimize nasip etsin Rabbim

Olma inşallh hamilesin canım bende az önce yaptım malesef koskoca tek cizgi

aaa aynı şekilde benim de ilk kez bu ay yumurtlama gününden sonra göğüs uçları ağrıyodu ve yavaş yavaş şiştiler ilk kez yunurtlamadan sonra böyle oldu kasıklarım arada batma oluyodu bugün ama şidettli oldu biraz sağ kasığımda tek oldu hakkımız da hayırlısı olsun benim adetime 4 5 gün var

Amin inşallah ilk kizim da da yaşadım bu stresi ben ya 3 yıl bekledim hiç ummadigim anda aldim kızı mın haberini inşallah bu ayda alırım mutlu haberi hepimize nasip etsin Rabbim
Amin inşallah canım bende 1 bçuk seneye yakın evliyim daha kısmet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…