- Konu Sahibi melek93_34
-
Bende o ilaçtan kullaniyrm ama agizdan,cok ilginç ,hemen eriyen bir hap degilki o,naptin aldinmi,bende eczaciya sor,içini de iyice oku,bana da dediki kistin var sonra kilon da var zor ısın ddı megersm hamıleymısım. bisey sorcam size duydunuzmu acaba bana falbıol die bir ilaç yazmıs ama vajinadan alcaksın ddı ıkı kere tekrarlynca ucuncuye sormaya cekındım varmı konuya bir bilginiz
ALDIM VAJİNADAN DA KULLANILABILIYOMUS 10 DAKKA İÇİNDE ERİYOR HEMENNBende o ilaçtan kullaniyrm ama agizdan,cok ilginç ,hemen eriyen bir hap degilki o,naptin aldinmi,bende eczaciya sor,içini de iyice oku,
Ilginc ilk defa duydum,hayırlisi insallahALDIM VAJİNADAN DA KULLANILABILIYOMUS 10 DAKKA İÇİNDE ERİYOR HEMENN
Burdan bisi soylemek cok zor,bi dok. Gorunseniz keske,belkide gebesiniz ilac falan verir, belki baska bisiydir,Selam kızlar bişey sormak istiyorum kan değerim 15.33ıktı ama şimdi adet oluyorum kimyasal mı sizce
Cevap için teşekkür ederim canım doktora gidicem şimdi inşallahBurdan bisi soylemek cok zor,bi dok. Gorunseniz keske,belkide gebesiniz ilac falan verir, belki baska bisiydir,
En iyisi, tetbir almakta fayda var,insallah iyi haberler alirisnCevap için teşekkür ederim canım doktora gidicem şimdi inşallah
bende sasrdım ama vajinadan kullanılınca daha etkılı oluyormusIlginc ilk defa duydum,hayırlisi insallah
Ne zaman yapildi kanya ben idrar testleriye kafayı bozdum benı bı aydınlatın normalde kan degerm 45 çıktı hamılelık var dedıl doktor bana sonra be he rgun ıdrr testi yapıyorum koyulasınca içim rahatlıyor bugun baska bır marka aldım dha sılık cıktı dıgerlerıne göre cok cnm skldıı
İdrar testinde negatif cıkıp kanda pozitif cıkan oldumu
salı günüNe zaman yapildi kan
Anladım saolunİdrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkanlar var ama çok fazla değil geç döllenme olanlarda oluyor genelde sanırım
Bugun baktirmadinmi iki gun olmussalı günü
YARIN SABAHA CAGRDI OYUZDENBugun baktirmadinmi iki gun olmus
Hadi hayirlisi bakalim,insallah guzel haberler alirisinYARIN SABAHA CAGRDI OYUZDEN
İNSALLH TSKR EDERİMMHadi hayirlisi bakalim,insallah guzel haberler alirisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?