- 7 Nisan 2015
- 264
- 71
- 98
- Konu Sahibi melek93_34
-
Canım marka dandik degilse hamilesin kesin çünkü resmi açmadan bile gorulebiliyor. Yok ❤ Yarin bi kan ver hemenBende şimdi yaptım testi adetim 2 gün geciktii silik çıktı Eki Görüntüle 2561069 var mı sizce
Hadi inşallahCanım marka dandik degilse hamilesin kesin çünkü resmi açmadan bile gorulebiliyor. Yok ❤ Yarin bi kan ver hemen
Ayyy canım maşallah hamilesin ya Rabbim inşallah kan testinde de çıkarır sonra kucağına almayı nasip ederHadi inşallah
Aminnn aminnn rabbim dileyen herkese nasip etsin inşllahAyyy canım maşallah hamilesin ya Rabbim inşallah kan testinde de çıkarır sonra kucağına almayı nasip eder
Yaptın mı sen testiBen yine değilim ama olsun bunada şükür
Yaptım canım adetine daha var ama negatif az kaldı zaten negatife negatif dedim bende napalim nasip değilmiş bana yine demek kiYaptın mı sen testi
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah adetine daha varmış ya bekle inşallah müjdeli haberi verirsinYaptım canım adetine daha var ama negatif az kaldı zaten negatife negatif dedim bende napalim nasip değilmiş bana yine demek ki
Hiç sanmıyorum canım ya her ay aynı şey son 1 senedir ama inşallah deyi.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah adetine daha varmış ya bekle inşallah müjdeli haberi verirsin
Silik çıkmışsa elbet vardır kan testi yaptır hayırlısı olsun inşallahMErhaba benım adetime uc gun var erken gebelık testi yaptım ben sılık cıktı somra bozukdur die bir erken gebelık daha aldım ve ve yannda ucuz olan testden de aldm ıkısıde sılık cıktı yanlma payı olurmu hevesm kursagöda kalcak die cok korkuyıejm
İki gun vr adtime kan da cıkar mı acabaSilik çıkmışsa elbet vardır kan testi yaptır hayırlısı olsun inşallahBenşmde silik çıkmıltı şimdi hamileyim çok şükür
İdrarda çıkmışsa kanda bi hayli çıkar istersen yarın test yap sonucu yaz buraya merak ettim bendeİki gun vr adtime kan da cıkar mı acaba
Tamam kan sonucu cıkınca yazarımİdrarda çıkmışsa kanda bi hayli çıkar istersen yarın test yap sonucu yaz buraya merak ettim bende
hadi hayırlısıMErhaba benım adetime uc gun var erken gebelık testi yaptım ben sılık cıktı somra bozukdur die bir erken gebelık daha aldım ve ve yannda ucuz olan testden de aldm ıkısıde sılık cıktı yanlma payı olurmu hevesm kursagöda kalcak die cok korkuyıejm
Beklemek ne zormus elım ayagım brbrıne dolandıİdrarda çıkmışsa kanda bi hayli çıkar istersen yarın test yap sonucu yaz buraya merak ettim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?