• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana da dediki kistin var sonra kilon da var zor ısın ddı megersm hamıleymısım. bisey sorcam size duydunuzmu acaba bana falbıol die bir ilaç yazmıs ama vajinadan alcaksın ddı ıkı kere tekrarlynca ucuncuye sormaya cekındım varmı konuya bir bilginiz
Bende o ilaçtan kullaniyrm ama agizdan,cok ilginç ,hemen eriyen bir hap degilki o,naptin aldinmi,bende eczaciya sor,içini de iyice oku,

Selam kızlar bişey sormak istiyorum kan değerim 15.33ıktı ama şimdi adet oluyorum kimyasal mı sizce

ya ben idrar testleriye kafayı bozdum benı bı aydınlatın normalde kan degerm 45 çıktı hamılelık var dedıl doktor bana sonra be he rgun ıdrr testi yapıyorum koyulasınca içim rahatlıyor bugun baska bır marka aldım dha sılık cıktı dıgerlerıne göre cok cnm skldıı :(

ya ben idrar testleriye kafayı bozdum benı bı aydınlatın normalde kan degerm 45 çıktı hamılelık var dedıl doktor bana sonra be he rgun ıdrr testi yapıyorum koyulasınca içim rahatlıyor bugun baska bır marka aldım dha sılık cıktı dıgerlerıne göre cok cnm skldıı :KK43:
Ne zaman yapildi kan

KIZLAR MERHABA BİŞEY SORCAM SALI GÜNÜ BETA 45 ÇIKMISTI DÜN KAN VERDIM 166 CIKTI BUGUNDE BAKTILAR 230 ÇIKTI NORMAL Mİ ACABA

Back