canım dün doktora gttim keseye göremedi bugün tekrar kan testi verdim değerin yükselmesine bakacakNasıl gidiyor canım birdaha test verdinmi
canım dün doktora gttim keseye göremedi bugün tekrar kan testi verdim değerin yükselmesine bakacak
Kizlae benm adetime 3 gun var bugun birden aklima esti gebelik testi yaptim ama sabah ilk idrarla degil testte ikinci cizgi silik cikti insallahh vardrrben gecen ay sogan kuru uygulamistim ve bu ayda ovulasyon testi uyguladim acaba bugun dr a gitsem mi yoksa adet gunumun gecmesinj mi beklesem..yarin gidemem yarin calisiyor olacagim...ayrica gogus hassasiyetim disinda bir belirtim yok bir de yumurtlama gununden 4 gun sonra falankasiklarima siddetli kramplar giriyordu asagiya testin fotosunu da atayim yorumlarsanz sevinirim
Canm sonuç 963 çıktı 48 saatte 3 kat artmış normal mi acabaSonucunu bizimle paylaşır mısın durumunu merak ettim rabbim hayırlısını eylesin hakkında
Normal canım güzel benim ilk 24 tü iki gün sonra 84 olduCanm sonuç 963 çıktı 48 saatte 3 kat artmış normal mi acaba
Kese haftaya gözükürCanm sonuç 963 çıktı 48 saatte 3 kat artmış normal mi acaba
Normal bu şekilde yükssek olması lazımmış doktorum dün bana öyle söylediCanm sonuç 963 çıktı 48 saatte 3 kat artmış normal mi acaba
Sen ne kadrlik hamilesin değerlerin kaç canmNormal bu şekilde yükssek olması lazımmış doktorum dün bana öyle söyledi
Azın bal yesin inş. Öleyimdir :)Sen ne kadrlik hamilesin değerlerin kaç canm
Çok iyi inşallah yukselir değerin canm hayırlısıylaAzın bal yesin inş. Öleyimdir :)
Dün 83,33 çıktı yarın tekrar kan vericem kısmetse o zaman öğrencem ümitle bekliyorum:)
ADETİM GEÇTİKTEN 2 GÜN SONRAGebelik testinizi ne zaman yaptınız ve pozitif sonucunu aldınız Allah herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
Bence yarın sabah ilk idrar ile tekrar test yapın ozaman daha net olurmerhabalar, bende gebelik testinde silik 2. çizgi görüyor gibiyim, umut işte... sizce nasıl, silikte olsa varmı 2. çizgi?
evet tekrarlayacağım,sabırsızlanıyorum.. zaman geçmiyor:)Bence yarın sabah ilk idrar ile tekrar test yapın ozaman daha net olur
Evet öyle oluyor her test bir heyecan sabah paylaş merak ettim bende inşallah hayırlı olurevet tekrarlayacağım,sabırsızlanıyorum.. zaman geçmiyor:)
Naptın canım test yaptınmıevet tekrarlayacağım,sabırsızlanıyorum.. zaman geçmiyor:)
yaptım. malesef yanlış alarmNaptın canım test yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?