- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
Selamcilekliturta_33 merhaba ben Nisa'n 22 de kürtaj oldum ikiz bebeklerimin kalbi durdu sonra doktor 1 ay korun yeter dedi mayısta çalışmalar başladı adetimin 17 haziran olması gerek yani daha 2 gün var. Ama ben 5 gün öncesinden predictor early testi yaptı negatifti. Hiç hamilelik belirtilerim yoktu ama bugün fena bir kasık batması var normalde adet zamanım hiç öyle batma falan olmaz. Acaba yine test yapsam mı yoksa 5 gün önce yaptığım doğru mudur kusura bakma uzun oldu
Kızlar adetime bir gün vardı ben test yaptım belirtilerden şüphelenerek çizgi çıkmadı bekledim nese testide atmamıştım bu sabah uyandım kiti çöpe atacaktım ki ne göreyim yanında ikinci çizgi ben şok geçirdim tabi bugünde adet günümdü olmadım böyle bişi yaşayanlar oldu mu hiç acaba bana bi cevap lütfen hamiş olabilir miyim cidden ???
Çizginin yeri farklı çıkmış testi yapınca ilk 10 dakika çıkan sonuç doğru eğer olmadıysan adet erken gebelik testi dene predictör early inşallah hamilesindirKızlar adetime bir gün vardı ben test yaptım belirtilerden şüphelenerek çizgi çıkmadı bekledim nese testide atmamıştım bu sabah uyandım kiti çöpe atacaktım ki ne göreyim yanında ikinci çizgi ben şok geçirdim tabi bugünde adet günümdü olmadım böyle bişi yaşayanlar oldu mu hiç acaba bana bi cevap lütfen hamiş olabilir miyim cidden ???
Amin inşaAllah bakalım saol canımÇizginin yeri farklı çıkmış testi yapınca ilk 10 dakika çıkan sonuç doğru eğer olmadıysan adet erken gebelik testi dene predictör early inşallah hamilesindir
Boşa umutlandırmak istemem ama var gibi ya :) hadi inşallahEki Görüntüle 2012059 Merhaba kizlar bende erken gebelik testi yaptim dün dah 3 gün var günüme.böyle cikti sonuc
Varmis dün ögrendim.. kan testinde de 130 cikti.ultrasonda bakti ama göremediBoşa umutlandırmak istemem ama var gibi ya :) hadi inşallah
Çok erken görünmez canım daha ben 5 hastalıkken görmüştüm ( tabi düşükle sonuçlandıVarmis dün ögrendim.. kan testinde de 130 cikti.ultrasonda bakti ama göremedi3+4 haftalikmis daha
Geçmiş olsun canım..Benim de geçen yıl dış gebelik yüzünden yumurtalığımı aldılar sol tarafı. 1 yıldır deniyorduk Testte pozitif çıkınca gözlerimi kapadım açtım.şimdide korkuyorum gçremedik ya tekrar dış gebelik olmasındanÇok erken görünmez canım daha ben 5 hastalıkken görmüştüm ( tabi düşükle sonuçlandı)
Aminnn canım. Stres yapma sakın görmek için İnan daha çok erken. Hatta başka forumlarda 5. Haftada bile göremeyen var. Sağlıcakla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :)Geçmiş olsun canım..Benim de geçen yıl dış gebelik yüzünden yumurtalığımı aldılar sol tarafı. 1 yıldır deniyorduk Testte pozitif çıkınca gözlerimi kapadım açtım.şimdide korkuyorum gçremedik ya tekrar dış gebelik olmasındanHiç umudum yoktu.allahıma çok şükür ki bize bugünleri gösterdi.Rabbim büyük.inşallah isteyen herkese verir..
Hayır 3 gün var 6 ay önce doğum yaptım kaybettim İnş vardırBenim de böyle olmuştu ikinci çok silikti hamileydim adetin geçti mi peki ?Zeynosrkn84
Bende senin gibi üç gün kala yaptığında çok silikti erken gebelik testi al eğer bu değilse predictörün net çıkar bende bi ay önce kaybettim 3 aylıktım inşallah hamilesindir tabii sağlıklı ve hayırlı ise üç gHayır 3 gün var 6 ay önce doğum yaptım kaybettim İnş vardır
Ben doğum yapıp kaybettim stresten fsh yüksekti mümkün değil çocuğun olmaz dedi doktor olursa mucize İnş Rabbim büyükBende senin gibi üç gün kala yaptığında çok silikti erken gebelik testi al eğer bu değilse predictörün net çıkar bende bi ay önce kaybettim 3 aylıktım inşallah hamilesindir tabii sağlıklı ve hayırlı ise üç g
İnşallah tekrar mucizemiz olsun benimde kromozomal bozukluk nedeniyle gebelik sonlandırıldıBen doğum yapıp kaybettim stresten fsh yüksekti mümkün değil çocuğun olmaz dedi doktor olursa mucize İnş Rabbim büyük
Geçmiş olsun Rabbim hepimize nasip etsinİnşallah tekrar mucizemiz olsun benimde kromozomal bozukluk nedeniyle gebelik sonlandırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?