• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

cilekliturta_33 cilekliturta_33 merhaba ben Nisa'n 22 de kürtaj oldum ikiz bebeklerimin kalbi durdu sonra doktor 1 ay korun yeter dedi mayısta çalışmalar başladı adetimin 17 haziran olması gerek yani daha 2 gün var. Ama ben 5 gün öncesinden predictor early testi yaptı negatifti. Hiç hamilelik belirtilerim yoktu ama bugün fena bir kasık batması var normalde adet zamanım hiç öyle batma falan olmaz. Acaba yine test yapsam mı yoksa 5 gün önce yaptığım doğru mudur :KK43: kusura bakma uzun oldu
Selam Egem2709 Egem2709 üzüldüm ikizlere demekki kısmetleri yokmuş bu dünyada
Yani geç döllenme olmuşsa çıkmamış olabilir ben adet olacağım gün yapmıştım early ,bence testin varsa bi tekrarla yine ozaman belli olur herşeyin hayırlısı olsun gönlüne göre inşallah haberdar edersin

Kızlar merhaba benim çokça sağ kasığımda iğne batar gibi bi ağrı var 1 buçuk haftadır bu şekilde ve sıkça oluyor ara sırada solda 5 gün falan var adetime hamile olan varmı ve bu şekilde batma yaşayan

Kızlar adetime bir gün vardı ben test yaptım belirtilerden şüphelenerek çizgi çıkmadı bekledim nese testide atmamıştım bu sabah uyandım kiti çöpe atacaktım ki ne göreyim yanında ikinci çizgi ben şok geçirdim tabi bugünde adet günümdü olmadım böyle bişi yaşayanlar oldu mu hiç acaba bana bi cevap lütfen hamiş olabilir miyim cidden ???

Eklentiler

• IMG_1203.JPG
    IMG_1203.JPG
    15,8 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar adetime bir gün vardı ben test yaptım belirtilerden şüphelenerek çizgi çıkmadı bekledim nese testide atmamıştım bu sabah uyandım kiti çöpe atacaktım ki ne göreyim yanında ikinci çizgi ben şok geçirdim tabi bugünde adet günümdü olmadım böyle bişi yaşayanlar oldu mu hiç acaba bana bi cevap lütfen hamiş olabilir miyim cidden ???

Bu test bozuk

Çizginin yeri farklı çıkmış testi yapınca ilk 10 dakika çıkan sonuç doğru eğer olmadıysan adet erken gebelik testi dene predictör early inşallah hamilesindir

Çok erken görünmez canım daha ben 5 hastalıkken görmüştüm ( tabi düşükle sonuçlandı :KK43: )
Geçmiş olsun canım..Benim de geçen yıl dış gebelik yüzünden yumurtalığımı aldılar sol tarafı. 1 yıldır deniyorduk Testte pozitif çıkınca gözlerimi kapadım açtım.şimdide korkuyorum gçremedik ya tekrar dış gebelik olmasından:KK42:Hiç umudum yoktu.allahıma çok şükür ki bize bugünleri gösterdi.Rabbim büyük.inşallah isteyen herkese verir..

Geçmiş olsun canım..Benim de geçen yıl dış gebelik yüzünden yumurtalığımı aldılar sol tarafı. 1 yıldır deniyorduk Testte pozitif çıkınca gözlerimi kapadım açtım.şimdide korkuyorum gçremedik ya tekrar dış gebelik olmasından:KK42:Hiç umudum yoktu.allahıma çok şükür ki bize bugünleri gösterdi.Rabbim büyük.inşallah isteyen herkese verir..
Aminnn canım. Stres yapma sakın görmek için İnan daha çok erken. Hatta başka forumlarda 5. Haftada bile göremeyen var. Sağlıcakla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :)

Evet öyleymis;) daha önce öyle şeyler yaşayınca insan panik oluyo haliyle.. Saol canım benim inşallah isteyen herkese rabbim sağlıcakla kucağımıza alırız..

Kızlar banada bi bakın çok merak ediyorum lütfennn

Eklentiler

• 20170910_010814.jpg
    20170910_010814.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 82
Hayır 3 gün var 6 ay önce doğum yaptım kaybettim İnş vardır
Bende senin gibi üç gün kala yaptığında çok silikti erken gebelik testi al eğer bu değilse predictörün net çıkar bende bi ay önce kaybettim 3 aylıktım inşallah hamilesindir tabii sağlıklı ve hayırlı ise üç g

Bende senin gibi üç gün kala yaptığında çok silikti erken gebelik testi al eğer bu değilse predictörün net çıkar bende bi ay önce kaybettim 3 aylıktım inşallah hamilesindir tabii sağlıklı ve hayırlı ise üç g
Ben doğum yapıp kaybettim stresten fsh yüksekti mümkün değil çocuğun olmaz dedi doktor olursa mucize İnş Rabbim büyük

Back