- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya zaten senin bariz belli çizgiler fotoğraftada çıkmış. Bence direk kan vermeye git hamilesin senBence senin daha erken yârin yada pazar bi yap benim adetim 25 yada 26 gün oluyor ve göğüs ağrım geçiyor adet oluyorum ama şuan göğüsler hala hassas çok heyecanlıyım birazdan diğer testi deneyeceğim
Bende hamileyim sanırımmm. İçime birden kurt düştü yemek sonrası bi test patlatıverdim ve sonuuçBence senin daha erken yârin yada pazar bi yap benim adetim 25 yada 26 gün oluyor ve göğüs ağrım geçiyor adet oluyorum ama şuan göğüsler hala hassas çok heyecanlıyım birazdan diğer testi deneyeceğim
Ayy evet Benin'de öyleydi işte ben dün predictör erken gebelik testi aldım net çift çizgi çıktı kan da verdim Allah'a çok şükür 3 haftalıkmış ptesi eğer alabilirsen predictör alıp dene bide hadi hayırlısı olsun haber et dua yolluyorum sana inşallah gönlüne göre olsun hayal kırıklığı olmasınBende hamileyim sanırımmm. İçime birden kurt düştü yemek sonrası bi test patlatıverdim ve sonuuç
Ya ama o dün akşam idrarıyla çıkmıştı. Ben bide sabah idrarıyla yapayım dedim predictor aldım. Görünürde çıkmadı anca içini açıp ışıkla falan bakınca gözüküyo anlayamadım durumu ben hamilemiyim değilmiyim yaAyy evet Benin'de öyleydi işte ben dün predictör erken gebelik testi aldım net çift çizgi çıktı kan da verdim Allah'a çok şükür 3 haftalıkmış ptesi eğer alabilirsen predictör alıp dene bide hadi hayırlısı olsun haber et dua yolluyorum sana inşallah gönlüne göre olsun hayal kırıklığı olmasın
Bayanlar sahur da test yaptım gölge var gibi geldi kendini kandırma dedim çünkü yok derecesinde idi sabah kalktım 7 de böyleydi sizce var mıdır ya kafam karıştı Eki Görüntüle 2004027
Erken gebelik testi yaptım on da bisey çıkmadı ama nasıl oluyorBen gördüm tebrik ederim. Kan testi verin derim :)
Erken gebelik testi yaptım on da bisey çıkmadı ama nasıl oluyor
Kuruyunca çıktı sanırım yanildim yineSabah ilk idrarla mi yaptin canim? Bir de foto koydugun testteki cizgi hemen mi cikti yoksa kuruyunca mi cikti?
Kuruyunca çıktı sanırım yanildim yine
Hayır geçmedi 5 gün var daha ama pco var bende 1 yıldır hiç korunmadk ama olmuyoİnşallah vardır ya birkaç gün bekleyip testi tekrarla canım gunun geçmedi daha galiba
Hayır geçmedi 5 gün var daha ama pco var bende 1 yıldır hiç korunmadk ama olmuyo
Amin inşallah evlenmeden önce herşey normaldi evlendim 3 ay normal adet gördüm 4 . Ay olmadı dedik herhalde gebelik doktor pco dedi ondan sonra 3 ay matofin kullandım ondan sonrada 2 kes klomen artı catlatma iğnesi denedik oda olmadi 12 nisan da doktora gittim 16 nisan da regl oldum ve hiç ilaç kullanmadan felan kendi kendime 14 mayıs da regl oldum doktora söyledim böyle giderse kendin kalrsn dedi ama bence sanmıyorum gitmem gerekiyor tekrsrBende de pcos var en beklemediğim anda geldi oğlum. Rabbim sana da nasip etsin insallah
Amin inşallah evlenmeden önce herşey normaldi evlendim 3 ay normal adet gördüm 4 . Ay olmadı dedik herhalde gebelik doktor pco dedi ondan sonra 3 ay matofin kullandım ondan sonrada 2 kes klomen artı catlatma iğnesi denedik oda olmadi 12 nisan da doktora gittim 16 nisan da regl oldum ve hiç ilaç kullanmadan felan kendi kendime 14 mayıs da regl oldum doktora söyledim böyle giderse kendin kalrsn dedi ama bence sanmıyorum gitmem gerekiyor tekrsr
Amin inşallah allah razı olsunPcos hamileliği engel degil sadece biraz geciktiriyor hic korkma canim. En hayirli zamanda olur insallah bebisin :)
Ayy evet Benin'de öyleydi işte ben dün predictör erken gebelik testi aldım net çift çizgi çıktı kan da verdim Allah'a çok şükür 3 haftalıkmış ptesi eğer alabilirsen predictör alıp dene bide hadi hayırlısı olsun haber et dua yolluyorum sana inşallah gönlüne göre olsun hayal kırıklığı olmasın[/QUOT
Çok sağol hadi hayırlısı olsun inşallah haber et gelişmeleriYa ama o dün akşam idrarıyla çıkmıştı. Ben bide sabah idrarıyla yapayım dedim predictor aldım. Görünürde çıkmadı anca içini açıp ışıkla falan bakınca gözüküyo anlayamadım durumu ben hamilemiyim değilmiyim ya
Buarada çok sevindim canım senin belliydi zaten sağlıkla kucağına al inşallah duanıda eksik etme benden
Kan verdim şimdi dayanamadm varsa çıkar heralde 11. GünÇok sağol hadi hayırlısı olsun inşallah haber et gelişmeleri
Şimdi kan verdim dayanamadım bekliyorum sonucu umarım pozitif olurP Pudra16 cilekliturta_33 A aysnrkrks
Tebrik ederim kızlar hamilesiniz :)
Ben adetime 5-6 gün kala yapmıştım. İkinci çizgi silik dahi yoktu bomboş :) adet günümde sabredemedim kan verdim. Vee ikizlere hamileyim şu an :)
Sizlerde çizgi belirmiş bile. Birkaç gün sonra gidip kan verin. Hayırlı olsun :)