• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

P Pudra16 cilekliturta_33 cilekliturta_33 @aysnrkrks
Tebrik ederim kızlar hamilesiniz :)
Ben adetime 5-6 gün kala yapmıştım. İkinci çizgi silik dahi yoktu bomboş :) adet günümde sabredemedim kan verdim. Vee ikizlere hamileyim şu an :)
Sizlerde çizgi belirmiş bile. Birkaç gün sonra gidip kan verin. Hayırlı olsun :)
çok teşekkür ederim @Ni5AN inşallah sağlıkla kucağına alırsın dün kan testi yaptırdım dayanamadım 85,8 çıktı ;)heyecan dorukta inşallah herkesin herşey yolunda gider :)

Kan sonucu negatif malesef yanlış alarm benin
Hay Allah. Yanlış pozitif test çok nadir oluyor aslında. Hayırlısı olsun canım. En kısa zamanda olur inşallah.

çok teşekkür ederim Ni5AN Ni5AN inşallah sağlıkla kucağına alırsın dün kan testi yaptırdım dayanamadım 85,8 çıktı :KK66:heyecan dorukta inşallah herkesin herşey yolunda gider :)
Amin canım sağol hepimiz için inşallah :KK68:

Test çizgisinin olması gereken yerde dağımnık bir kırmızılıl var nedir sizce ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 154
Kizlar adetimden beri 36.gundeyim sadece belimde agrim var hamilelik olabilir test yapicam ama gun icerisinde yapsam olur mu

Kizlar adetimden beri 36.gundeyim sadece belimde agrim var hamilelik olabilir test yapicam ama gun icerisinde yapsam olur mu
Selam Cansu sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur yada su içip bi kaç saat bekleyip öyle yapabilirsin hadi umarım hamilesindir

Kizlar dayanamayip hemen simdi bir test yaptim hemen cift cizgi belirdi yanilma payi var mi oruc tutuyorum 2-3 saattir uyuyordum esim almis birini denedim hemen yardimci olun lutfen

Yüklemek istedi hats olustu surekli ama ikiside cok netti
Benim ilk yaptığımda 2.silik çıkmıştı hamileydim sonra ertesi gün yine yaptım bak brnim en son yaptırdığım test böyleydi ve çok şükür hamileyim yarın sabah bi kan tahlili yaptır

Eklentiler

• IMG_5203.JPG
    IMG_5203.JPG
    28,5 KB · Görüntüleme: 158
Cok sukur inşallah benimkide dogrudur cok teşekkür ederim cilekliturta_33 cilekliturta_33
başka test varsa evde bi daha dene emin olursun ben predictör almıştım çok iyi o ama bence sende hamilesin iftarda bol su iç bende oruçtum hamileymişim ay bütün vücudum yanıyordu hadi hayırlı haberlerini bekliyorum ;) C Cansu____

Canım bugun sabah doktora gittim direkt, ultrasondan bakti hemen 4-5 haftalık herşey yolunda gibi görünüyor dedi tahlilleri daha sonra verdim artik kontrollere basliycaz :KK54: cilekliturta_33 cilekliturta_33

Benim ilk yaptığımda 2.silik çıkmıştı hamileydim sonra ertesi gün yine yaptım bak brnim en son yaptırdığım test böyleydi ve çok şükür hamileyim yarın sabah bi kan tahlili yaptır
cilekliturta_33 cilekliturta_33 merhaba ben Nisa'n 22 de kürtaj oldum ikiz bebeklerimin kalbi durdu sonra doktor 1 ay korun yeter dedi mayısta çalışmalar başladı adetimin 17 haziran olması gerek yani daha 2 gün var. Ama ben 5 gün öncesinden predictor early testi yaptı negatifti. Hiç hamilelik belirtilerim yoktu ama bugün fena bir kasık batması var normalde adet zamanım hiç öyle batma falan olmaz. Acaba yine test yapsam mı yoksa 5 gün önce yaptığım doğru mudur :( kusura bakma uzun oldu

Back