Kan sonucu negatif malesef yanlış alarm beninÇok sağol hadi hayırlısı olsun inşallah haber et gelişmeleri
çok teşekkür ederim @Ni5AN inşallah sağlıkla kucağına alırsın dün kan testi yaptırdım dayanamadım 85,8 çıktıP Pudra16cilekliturta_33 @aysnrkrks
Tebrik ederim kızlar hamilesiniz :)
Ben adetime 5-6 gün kala yapmıştım. İkinci çizgi silik dahi yoktu bomboş :) adet günümde sabredemedim kan verdim. Vee ikizlere hamileyim şu an :)
Sizlerde çizgi belirmiş bile. Birkaç gün sonra gidip kan verin. Hayırlı olsun :)
Hay Allah. Yanlış pozitif test çok nadir oluyor aslında. Hayırlısı olsun canım. En kısa zamanda olur inşallah.Kan sonucu negatif malesef yanlış alarm benin
Amin canım sağol hepimiz için inşallahçok teşekkür ederimNi5AN inşallah sağlıkla kucağına alırsın dün kan testi yaptırdım dayanamadım 85,8 çıktı heyecan dorukta inşallah herkesin herşey yolunda gider :)
O cizgi degil canim idrarin dagilmis sadece çünkü bende test yaptim benim testimde böyle olduTest çizgisinin olması gereken yerde dağımnık bir kırmızılıl var nedir sizce ?
Selam Cansu sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur yada su içip bi kaç saat bekleyip öyle yapabilirsin hadi umarım hamilesindirKizlar adetimden beri 36.gundeyim sadece belimde agrim var hamilelik olabilir test yapicam ama gun icerisinde yapsam olur mu
Benim ilk yaptığımda 2.silik çıkmıştı hamileydim sonra ertesi gün yine yaptım bak brnim en son yaptırdığım test böyleydi ve çok şükür hamileyim yarın sabah bi kan tahlili yaptırYüklemek istedi hats olustu surekli ama ikiside cok netti
başka test varsa evde bi daha dene emin olursun ben predictör almıştım çok iyi o ama bence sende hamilesin iftarda bol su iç bende oruçtum hamileymişim ay bütün vücudum yanıyordu hadi hayırlı haberlerini bekliyorumCok sukur inşallah benimkide dogrudur cok teşekkür ederimcilekliturta_33
Ay maşallah çok sevindim hadi sende katıldın aramıza hepimiz sağlıkla inşallah kucağımıza alalım :)Teşekkür ederim düşündüğün içincilekliturta_33
Benim ilk yaptığımda 2.silik çıkmıştı hamileydim sonra ertesi gün yine yaptım bak brnim en son yaptırdığım test böyleydi ve çok şükür hamileyim yarın sabah bi kan tahlili yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?