Gebelik testi

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
Adetime 5 gün var erken gebelik testiyle bu sonuç çıktı kızlar sizce ?

Eklentiler

• IMG_5660.JPG
    25,7 KB · Görüntüleme: 405
İnce bir çizgi görüyorum yanılmıyorsam ... Hayırlısı olsun

Kızlar Benimde bugün adetimin 25.günü göğüslerim ağrıyor erken gebelik testi yaptım bi bakınnnnnnn

Eklentiler

• IMG_5186.JPG
    25,3 KB · Görüntüleme: 426
Orucum şuan sana da bana da tüm isteyen herkese gönülden dua ediyorum allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ben yarın adet olmazsam yine yapayım test sende yaz gelişmeleri pudra16
Bende orucum Allahım kabul etsin bu mübarek günde bebeklerimiz oluşmuş olsun inşallah. Bende hergün devam edicem testlere bakalım koyulaşacakmı. Sen bence kan ver direk senin bariz görünüyor

Bayanlar sağ kasığımda böyle bıldırcın yumurtası kadar bi şişlik hissediyorum 14 mayıs son adet tarihim 5 gün felan oldu şüpheli ilişki olduğu sizde böyle bisey yaşayan varmi

Naptın Pudra16 ben bugün tekrar test yaptım ama işte sabah dünkünden silik galiba bide ovulasyon testi yaptım
İlk erken gebelik testi
2.ovulasyon
Bugün 26.gün göğüs ağrısı devam inşallah olmayız adet pazartesine kadar Allah'ın izniyle olmazsak kan verelim

Tatlım bugünkü

Eklentiler

• IMG_5198.JPG
    19,8 KB · Görüntüleme: 193
  • IMG_5196.JPG
    29,7 KB · Görüntüleme: 188
şimdi yine yaptım testi busefer başka marka yaptım ama hiçbişey çıkmadı ışığa falan tuttum yok. Acaba dünkü test mi bozuktu bilemedim. Ama yine kasık ağrım var kasıklarım hala şiş 10 gün oldu yumurtlayalı hergün aynı ağrı neden ki ozaman. Acaba adetime 3 gün var zaten geç yumurtladım ondanmı çıkmıyoki. Dünküde çok silikti zaten diye avutuyorum kendimi ama canım feci sıkıldı bu duruma

Haklısın İnan bende ne olduğunu anlayamadım bu sabah Benin de dünden silik çıktı sende sabah ilk idrarla mı yaptın yani oruçsan sahur falan şaşıyor su içimi falan Alakası varmı ki sabah bide predictör erken gebelik testi aldım bide onu yapacam Allah yardımcımız olsun mübarek gün Allah biliyor herşeyi rahat olalım olursa sağlıkla hayırslıyla olsun olmazsa zamanı değilmiş diyeceğiz

Aynen bu ay olmassa önümüzdeki ay ovulasyon testi bile yapmıcam salcam valla insanın canımı sıkıyor ha oldu ha olcak diye. Ben ilk idrarla yaptım. Dün silik çıkınca niyetlenmedim bugün nolur nolmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…