Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende görüyorum çook belirsiz ama psikolojikmi dedim inşallah doğrudur çok teşekkür ederimmİnce bir çizgi görüyorum yanılmıyorsam ... Hayırlısı olsun
daha 5 gün var sabırlı ol canımBende görüyorum çook belirsiz ama psikolojikmi dedim inşallah doğrudur çok teşekkür ederimm
İnçe bi çizgi var gönlüne göre olsunAdetime 5 gün var erken gebelik testiyle bu sonuç çıktı kızlar sizce ?
Ay inşallahİnçe bi çizgi var gönlüne göre olsun
Oo senin daha belirgin kesin var benceKızlar Benimde bugün adetimin 25.günü göğüslerim ağrıyor erken gebelik testi yaptım bi bakınnnnnnn
Orucum şuan sana da bana da tüm isteyen herkese gönülden dua ediyorum allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ben yarın adet olmazsam yine yapayım test sende yaz gelişmeleri pudra16Ay inşallah
Oo senin daha belirgin kesin var bence
Bende orucum Allahım kabul etsin bu mübarek günde bebeklerimiz oluşmuş olsun inşallah. Bende hergün devam edicem testlere bakalım koyulaşacakmı. Sen bence kan ver direk senin bariz görünüyorOrucum şuan sana da bana da tüm isteyen herkese gönülden dua ediyorum allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ben yarın adet olmazsam yine yapayım test sende yaz gelişmeleri pudra16
Orucum şuan sana da bana da tüm isteyen herkese gönülden dua ediyorum allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ben yarın adet olmazsam yine yapayım test sende yaz gelişmeleri pudra16[/QUOTE
şimdi yine yaptım testi busefer başka marka yaptım ama hiçbişey çıkmadı ışığa falan tuttum yok. Acaba dünkü test mi bozuktu bilemedim. Ama yine kasık ağrım var kasıklarım hala şiş 10 gün oldu yumurtlayalı hergün aynı ağrı neden ki ozaman
şimdi yine yaptım testi busefer başka marka yaptım ama hiçbişey çıkmadı ışığa falan tuttum yok. Acaba dünkü test mi bozuktu bilemedim. Ama yine kasık ağrım var kasıklarım hala şiş 10 gün oldu yumurtlayalı hergün aynı ağrı neden ki ozaman. Acaba adetime 3 gün var zaten geç yumurtladım ondanmı çıkmıyoki. Dünküde çok silikti zaten diye avutuyorum kendimi ama canım feci sıkıldı bu durumaNaptın Pudra16 ben bugün tekrar test yaptım ama işte sabah dünkünden silik galiba bide ovulasyon testi yaptım
İlk erken gebelik testi
2.ovulasyon
Bugün 26.gün göğüs ağrısı devam inşallah olmayız adet pazartesine kadar Allah'ın izniyle olmazsak kan verelim
Seninki bariz çıkmış ama bende hiç yokTatlım bugünkü
Bide senin yumurtlamandan sonra kaçıncı günün şuan. Ben 10. Gündeyim. 10 gün sonra çıkmaya başlar yazıyor heryerdeSeninki bariz çıkmış ama bende hiç yok
Aynen bu ay olmassa önümüzdeki ay ovulasyon testi bile yapmıcam salcam valla insanın canımı sıkıyor ha oldu ha olcak diye. Ben ilk idrarla yaptım. Dün silik çıkınca niyetlenmedim bugün nolur nolmaz diyeHaklısın İnan bende ne olduğunu anlayamadım bu sabah Benin de dünden silik çıktı sende sabah ilk idrarla mı yaptın yani oruçsan sahur falan şaşıyor su içimi falan Alakası varmı ki sabah bide predictör erken gebelik testi aldım bide onu yapacam Allah yardımcımız olsun mübarek gün Allah biliyor herşeyi rahat olalım olursa sağlıkla hayırslıyla olsun olmazsa zamanı değilmiş diyeceğiz
Yumurtlamamın 14.günü benim birazdan diğer testi yapacağım bide ona bakayımBide senin yumurtlamandan sonra kaçıncı günün şuan. Ben 10. Gündeyim. 10 gün sonra çıkmaya başlar yazıyor heryerde
Aa senin baya olmuş acaba benim erken diyemiki. Dün 9. Günümdü öyle gördüm testi. Olmadı aynı marka alıp yarın onu yaparım yada adetimi beklicem 2 gün kaldı günümeYumurtlamamın 14.günü benim birazdan diğer testi yapacağım bide ona bakayım