Gebelik testi silik çizgi

melek_123t

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
19
2
1
26
Herkese merhaba reglden 4 gün önce erken gebelik testi yaptım 5.dakikadan sonra çok hafif bir silik cizgi sizce silik çizgi mi

Eklentiler

• 1740566426948.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20250226_114809_826.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 36
Evet canım silik gözüküyor markayı bilmiyorum ama bu teste göre var gibi

5.dakikadan sonra çıktı yanilitma falan olabilir mi Allah nasip ederse ilk olucak kafam karıştı

5.dakikadan sonra çıktı yanilitma falan olabilir mi Allah nasip ederse ilk olucak kafam karıştı
Var gibi duruyor kırmızı çıkmış hatta . Bu testi hiç kullanmadım inşallah güvenilirdir. Kan verip netleştir istersen ya da 2 gün sonra başka marka testle dene awox ya da predictor bulabiliyorsan onlarla yap

Var gibi duruyor kırmızı çıkmış hatta . Bu testi hiç kullanmadım inşallah güvenilirdir. Kan verip netleştir istersen ya da 2 gün sonra başka marka testle dene awox ya da predictor bulabiliyorsan onlarla yap
Çok teşekkür ederim bende hiç bilmiyorum testi 2 güne bekleyip başka test yapayım

gebelik mi hayalet cizgimi acaba bilgisi olanlar yazabilir mi bir gebenin günlügü testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…