Kaset test gölgede böyleydiCanım var gibi duruyor açılanda cizgi silikte olsa belli. Erken gebelik testimi o açık olan? Birde regl gunune ne kadar var
Bence hamilesin canım benimde boyle çıkmıştı. Kandan baktır hemen hayırlı olsunKaset test gölgede böyleydi
Seninde ağrın var mıydı. Ben evlenmeden önce hissederdim adet olacağımı evlendiğimden bu yana hissedemiyorum ama pazar gününden beri ağrım var ve bu tedirgin ediyo beniBence hamilesin canım benimde boyle çıkmıştı. Kandan baktır hemen hayırlı olsun
Canım benim daha yumurtladigim gün başladı ağrım yuruyemicek derecede agrim vardı. Adet belirtisi gibi oluyor cok buyuk bi fark yok o yuzden zor anlaşılıyor. Hamileliktede devam ediyor suan kasık ve bel ağrımSeninde ağrın var mıydı. Ben evlenmeden önce hissederdim adet olacağımı evlendiğimden bu yana hissedemiyorum ama pazar gününden beri ağrım var ve bu tedirgin ediyo beni
Ayni belirtiler canım suan senle daha catlama oldugunda mide ağrım bile oldu surekli gaz oldu hic öyle degil normalde vucudum. Hemen degisiklikten anladim. Senle kaset tipi testimizde aynı marka. Hatta ben adetim geçmeden test yapmicam diye odaklamiştim kendimi. Ama yururken icimde bisey yuvarlaniyor gibi olunca suphelenip yaptım. Bide elinde ovulasyon testi varsa denesene bi ondada t cizgisi koyu cikiyor genelde hamilelik varsaYumurtlamamım çatlamasında ben bu ay bildiğin yürüyemedim o kadar kötüydü . Testimin silik çıktığı günden beri kasık ağrım var şimdi biraz vajinalde hissediyorum . Yani inşallah tutmuştur
Kalmadı valla canım sonlarını getirdim hepsininAyni belirtiler canım suan senle daha catlama oldugunda mide ağrım bile oldu surekli gaz oldu hic öyle degil normalde vucudum. Hemen degisiklikten anladim. Senle kaset tipi testimizde aynı marka. Hatta ben adetim geçmeden test yapmicam diye odaklamiştim kendimi. Ama yururken icimde bisey yuvarlaniyor gibi olunca suphelenip yaptım. Bide elinde ovulasyon testi varsa denesene bi ondada t cizgisi koyu cikiyor genelde hamilelik varsa
Kalmadı valla canım sonlarını getirdim hepsinin
İhtimaller dahilinde hamileliğiniz :) mutlaka erken gebelik testi veya en garantisi kan testi yaptırın hemen :)9 aylık evliyim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ilk yumurtam çatladıktan sonra ikinci yumurtlamam icin teste devam ettim. Normalde 10gün devam ediliyor ben 8.günde kestim. Bugün savcılarım vardı tekrar ovulasyon testi yaptım 11.günde yumurtlama var gibi çift çizgi çıktı. Sonrasında içime his doğdu gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi var şuan. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testi alıp tekrar deneyeceğim fakat sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce gebelik olabilir mi?
Aa yapmışsınız bile testi yeni gördümİhtimaller dahilinde hamileliğiniz :) mutlaka erken gebelik testi veya en garantisi kan testi yaptırın hemen :)
Yarın bi kaset test yapayımda sonra canım adet günüm 15 i çünkügebelik testide adet günümü 1gun geçince yaptığımda kıpkırmızı çıkmıştı. Adet öncesi çok anlaşılmıyor onlarda. Bende hic kullanmamıştım gebelik testi ilk kullandığımda hamile olduğumu öğrendim. Ovulasyonda ki gibi silik çıkınca negatif sanmıştım ama gebelik testi yapan arkadaşlarım eger negatifse bembeyaz oluyor, cizgi hic olmuyor dediler. Seninde cizgin bariz belli bendeki gibi. Ne zaman gitcen kan tahliline
Evet 5 haftalik olduk biz tesekkur ederimİhtimaller dahilinde hamileliğiniz :) mutlaka erken gebelik testi veya en garantisi kan testi yaptırın hemen :)
Tamam canım haber verYarın bi kaset test yapayımda sonra canım adet günüm 15 i çünkü
Tamam canımTamam canım haber ver
Farklı markadan test yaptım canımTamam canım haber ver
Evet canım bi tık daha belirgin olmuş maşallah maşallah insallah hayırlı haberlerleFarklı markadan test yaptım canımbiraz daha koyulaşmış sanki
5 tl lik testlere can kurbanEvet canım bi tık daha belirgin olmuş maşallah maşallah insallah hayırlı haberlerle
Hic bekleme canım direk git kan tahlili yaptır beta hcg takibi yap 2gunde bir katlanirsa sıkıntı olmaz. Bayram sonrasida doktora çıkarsın5 tl lik testlere can kurbaninşallah artarak devam eder böyle
Sonunda inandı eşim gebe olduğuma 15 inde kan verdirecek heralde biz rica ederiz bayramdada baktırırızHic bekleme canım direk git kan tahlili yaptır beta hcg takibi yap 2gunde bir katlanirsa sıkıntı olmaz. Bayram sonrasida doktora çıkarsın
Test deneme kos kan ver hamilesin9 aylık evliyim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ilk yumurtam çatladıktan sonra ikinci yumurtlamam icin teste devam ettim. Normalde 10gün devam ediliyor ben 8.günde kestim. Bugün savcılarım vardı tekrar ovulasyon testi yaptım 11.günde yumurtlama var gibi çift çizgi çıktı. Sonrasında içime his doğdu gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi var şuan. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testi alıp tekrar deneyeceğim fakat sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce gebelik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?