Gebelik testi silik çizgi çıktı bakarmısınız?

Bence hamilesin canım benimde boyle çıkmıştı. Kandan baktır hemen hayırlı olsun
Seninde ağrın var mıydı. Ben evlenmeden önce hissederdim adet olacağımı evlendiğimden bu yana hissedemiyorum ama pazar gününden beri ağrım var ve bu tedirgin ediyo beni

Seninde ağrın var mıydı. Ben evlenmeden önce hissederdim adet olacağımı evlendiğimden bu yana hissedemiyorum ama pazar gününden beri ağrım var ve bu tedirgin ediyo beni
Canım benim daha yumurtladigim gün başladı ağrım yuruyemicek derecede agrim vardı. Adet belirtisi gibi oluyor cok buyuk bi fark yok o yuzden zor anlaşılıyor. Hamileliktede devam ediyor suan kasık ve bel ağrım

Yumurtlamamım çatlamasında ben bu ay bildiğin yürüyemedim o kadar kötüydü . Testimin silik çıktığı günden beri kasık ağrım var şimdi biraz vajinalde hissediyorum . Yani inşallah tutmuştur

Yumurtlamamım çatlamasında ben bu ay bildiğin yürüyemedim o kadar kötüydü . Testimin silik çıktığı günden beri kasık ağrım var şimdi biraz vajinalde hissediyorum . Yani inşallah tutmuştur
Ayni belirtiler canım suan senle daha catlama oldugunda mide ağrım bile oldu surekli gaz oldu hic öyle degil normalde vucudum. Hemen degisiklikten anladim. Senle kaset tipi testimizde aynı marka. Hatta ben adetim geçmeden test yapmicam diye odaklamiştim kendimi. Ama yururken icimde bisey yuvarlaniyor gibi olunca suphelenip yaptım. Bide elinde ovulasyon testi varsa denesene bi ondada t cizgisi koyu cikiyor genelde hamilelik varsa

Kalmadı valla canım sonlarını getirdim hepsinin

Kalmadı valla canım sonlarını getirdim hepsinin
gebelik testide adet günümü 1gun geçince yaptığımda kıpkırmızı çıkmıştı. Adet öncesi çok anlaşılmıyor onlarda. Bende hic kullanmamıştım gebelik testi ilk kullandığımda hamile olduğumu öğrendim. Ovulasyonda ki gibi silik çıkınca negatif sanmıştım ama gebelik testi yapan arkadaşlarım eger negatifse bembeyaz oluyor, cizgi hic olmuyor dediler. Seninde cizgin bariz belli bendeki gibi. Ne zaman gitcen kan tahliline

İhtimaller dahilinde hamileliğiniz :) mutlaka erken gebelik testi veya en garantisi kan testi yaptırın hemen :)

Yarın bi kaset test yapayımda sonra canım adet günüm 15 i çünkü

Hic bekleme canım direk git kan tahlili yaptır beta hcg takibi yap 2gunde bir katlanirsa sıkıntı olmaz. Bayram sonrasida doktora çıkarsın
Sonunda inandı eşim gebe olduğuma 15 inde kan verdirecek heralde biz rica ederiz bayramdada baktırırız artıyo diye düşünüyorum bekleyince böyle oldu hatta . İçimi kazıyolar sanki anlatamam sana soldan yumurtlamıştım bu ay hissetmiştim yani sol tarafım ağrıyo çoğu zaman

Eklentiler

• A917F300-DA8B-457B-B7C5-7BE857038FB5.jpeg
    39,7 KB · Görüntüleme: 208
Test deneme kos kan ver hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…