Gebelik testi silik çizgi çıktı bakarmısınız?

Şuanda tatildeyim ve yanımda sadece bir adet kaset test kaldı eczane ve hastane çok uzak eşimde yanımda değil reglime 4 gün kaldı bekliyorum belki çizgi koyulaşır diye

Bende ilk reglime 4 gun kala öğlen saatlerinde yapmıştım. Ertesi gun uyaninca ilk idrarimlada denemek istedim reglime 3gun vardı. Yine aynı hayalet bi cizgi çıktı varla yok arası. Regl olacagim gün tekrar denedim kıpkırmızı çıktı. Siz yine kendinize hareketlerinize dikkat edin inşallah güzel haberler alırız

İnşallah zor bekliyorum ilk denememdi

Kızlar sizce hamile miyim ? Regli olmam gerekiyordu dün ama olmadım test yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• 69F2B5FA-3AC7-4189-944E-94396E414F3C.png
    340,8 KB · Görüntüleme: 348
  • FD3EEB8A-F0E5-42C3-9A08-EE6CB566C04B.png
    513,1 KB · Görüntüleme: 342
Kızlar sizce hamile miyim ? Regli olmam gerekiyordu dün ama olmadım test yaptım böyle çıktı
Canım idrarı kac damla damlattin. Ya cok damlattin yada test bozuk. C cizgisinin belirgin olarak çıkması gerekti. Hamile olsanda olmasanda sen tekrar denemelisin.

idrardan ıslanmıs gıbı duruyor hıc olmazsa c de net kırmızı cızgı cıkardı gozle gorulur bısey yanı 3 damladan fazla damlatmadan yarın ılk ıdrarla dene tekrardan. test bozukken de boyle oluyor da senınkı baya parlıyor ıdrardan.

Yerlesme kanaması olabilir canım bi test yapsana
Canım ben reglime 4 gün vardı regl oldum baştan yerleşme diye düşündüm ama sonra kanamaya döndü ve ağrılarım başladı çok üzüldüm normalde 29'30 gün de bir olurum regl ama bu sefer bu kadar erken olunca şaşırdım niye bu kadar erken geldi hiç bir fikrim yok

Canım stres sıkıntı falanda hemen etkiliyor bende duzenli 26gunde bir oluyorum. Gectigimiz ayda 23 günde olmuştum ufacik sey bile etkiliyor

Sizce gebelik var mı kaset test dünün açtığım da bugünün

Eklentiler

• 36A832FA-BB3F-4BD6-8F2C-59F72EBA3A02.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 311
  • 7E63DF99-31B4-47DF-8131-3D267E6C1493.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 311
Canım var gibi duruyor açılanda cizgi silikte olsa belli. Erken gebelik testimi o açık olan? Birde regl gunune ne kadar var
Aynen erken gebelik testi days comfort o . Kaset test laboquick . Regli günüme 2 gün kaldı hergün karnım ağrıyo adet olacakmış gibiyim aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…