- Konu Sahibi busrabusbusra
-
Benimki adete 3 gun kala cok siliktiAnladım :) benim adet gecikmemin 7.günü çok ama çok silik çizgi vardı ışığa tutunca belli oluyordu artimet testi almştım. Hamilelik olsa sanırım daha belirgin olurdıu. 10 dakıka sonra falan bakmştım . 30 martta oldum regl hala olamadım karnım şiş akıntım var bunlar belirti mi bilemedim
Erken gebelik yapmştım negatifti içini açmıştım nasıl bişey diye uçlarına doğru hafif çizgi vardı gene. Tam bir çizgiyi yakalayamadık nasip ya. Karnımda şiş hamile değilsem regl olsaydım bareBenimki adete 3 gun kala cok silikti
Adete iki gün kala 32, regl bir gün gecikince 162, 2 gün sonra da 508 çıktı canınSizin nasıksı
Benm 6 gun kala erken gebelkk negatf snuc vermstiErken gebelik yapmştım negatifti içini açmıştım nasıl bişey diye uçlarına doğru hafif çizgi vardı gene. Tam bir çizgiyi yakalayamadık nasip ya. Karnımda şiş hamile değilsem regl olsaydım bare
Yarın ilk idrarla yapsanız belli olurKızlar benimde adetim 2 gün gecikti test yapmadım hiç kac gün sonra yapmam gerekiyor.
öyle mi bir umut var o zaman. İnsanın bu umutla yaşaması bile gğzelBenm 6 gun kala erken gebelkk negatf snuc vermsti
Gecikmeden 10 gün sonra yapın varsa bile çıkmaz dediler. Siz 2 gün geciktikten sonra yapmış miydinizYarın ilk idrarla yapsanız belli olur
Amin insallahöyle mi bir umut var o zaman. İnsanın bu umutla yaşaması bile gğzel
Adetin geciktiği ilk gün bile çıkıyor çoğunlukla, evet ben hem geciktiği ilk gün yaptım hem de 2.gün yaptım ikisinde de çıktıGecikmeden 10 gün sonra yapın varsa bile çıkmaz dediler. Siz 2 gün geciktikten sonra yapmış miydiniz
Anladım çok teşekkür ederimAdetin geciktiği ilk gün bile çıkıyor çoğunlukla, evet ben hem geciktiği ilk gün yaptım hem de 2.gün yaptım ikisinde de çıktı
Bgun ikinci sonuc cikti canm 118 den bgun 361 cikmisÇok yüksek acaba ikiz mi
Midem çok bulanıyo istifar editorum dersen acil bakar direk gebelik için yapmazlarCanım cumartesi bugün pazartesi de resmi tatil yine kapalı, özel hastanenin aciline gidiyim dedim onlar da acilden bakmıyormuş
Evet canm hamileyim :)Konuyu okudum merak ettim gebelik varmıymış?
Değeriniz kaç çıktı keseyi bebeği gordunuzmuEvet canm hamileyim :)
Canım benim regle 3 gün kala 31 le öğrendim, şu an bebeği de gördüm kalp atışını da duydumDeğeriniz kaç çıktı keseyi bebeği gordunuzmu
Kaç haftalıkken gördünüzCanım benim regle 3 gün kala 31 le öğrendim, şu an bebeği de gördüm kalp atışını da duydum
Normalde 31 mart son adet tarihim ama ultrasonla uyumlu değildi 8 Nisan olarak girdi son adet tarihimi, 6+4 te gördümKaç haftalıkken gördünüz
Ikiz cikti canm dgru bildinÇok yüksek acaba ikiz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?