• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi, şaşkınlık içindeyim

Kızlar merhaba. Tecrübeli yeni hamiş anneler. İnşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız🥰 yumurtlamadan kaç gün sonra belirti yaşadınız ve kaç gün sonra gebe olduğunuzu öğrendiniz. Yardımcı olursanız sevinirim🌸

Benim reglm ın 2 nci gunu hala regl olmadm Göğsümde hasasiyet ve çok halsiz ve bitkinim Dün bi test yapmştm hafif çok az bi çizgi vardı hamile miyim değil miyim bilmiyorum bundsn 13 gun önce falan kan vermiştim hamile değildim sürekli test falanda yapyordum belim karnm çok ağrıyprdu kasıklarımada aniden ağrı giriyor tam net hamile olup olmadğmı bilmiyotum midemde hasasiyet var aniden ağryor ani göz kararması Kasıklarıma aniden ağrı giriyor Belim ağryor napmalym apabilrm Hamile olup olmadğmu nsl anlayablrm sizce adettn sonra mı öğrenikir önce mi lütfen bişey söyleyin

Benim reglm ın 2 nci gunu hala regl olmadm Göğsümde hasasiyet ve çok halsiz ve bitkinim Dün bi test yapmştm hafif çok az bi çizgi vardı hamile miyim değil miyim bilmiyorum bundsn 13 gun önce falan kan vermiştim hamile değildim sürekli test falanda yapyordum belim karnm çok ağrıyprdu kasıklarımada aniden ağrı giriyor tam net hamile olup olmadğmı bilmiyotum midemde hasasiyet var aniden ağryor ani göz kararması Kasıklarıma aniden ağrı giriyor Belim ağryor napmalym apabilrm Hamile olup olmadğmu nsl anlayablrm sizce adettn sonra mı öğrenikir önce mi lütfen bişey söyleyin
Kan testi versene kesin sonuç çıkar adetinde gecikmiş

IMG_20230609_114312.jpg
dün yaptğım test bu hamile miyimdir

Merhaba, ben iki seferdir özel hastanede baktırıyorum. Hasta kabul bölümüne kanda gebelik hormonuna baktıracağım demeniz yeterli, acilde yapılmaması normal. Hamilesiniz gibi görünüyor, maşallah hayırlı olsun :)

Merhaba, ben iki seferdir özel hastanede baktırıyorum. Hasta kabul bölümüne kanda gebelik hormonuna baktıracağım demeniz yeterli, acilde yapılmaması normal. Hamilesiniz gibi görünüyor, maşallah hayırlı olsun :)
İNŞALLAH TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN RABBİM OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN BİRAZDAN ACİLE GİDİP KAN VERİRİM

Test de beta hcg değerini ölçerek çalışıyor, acaba testin fotoğrafını hemen mi çektiniz yoksa biraz beklettiniz mi? Beklediyse görünen kuruma çizgisi de olabilir.
Acile gittim kan ve idrar verdim idrsrımda enfeksyon çok olduğunu söyledi dahiliyeye görünmem gerektiğini söyledi Enfeksyondan dolahıda geç adet olabiliniyor mu acaba

Canım devlet hastanesi benim eve çok yakın oraya gittim, girişte ki memura beta hcg baktırmak istediğimi söylediğimde bura bakmaz dedi ama daha önce bir kere baktırdığımı söyledim. Doktora bir sorun dedi rica ettim, acilde betaya bakılmaz salı polikliniği gidin diye ters ters cevap verdi maalesef
Başka hastanenin aciline gidip direkt kan vercem demeyin, karın ağrım var diyin bişeyler söyleyin. hamilelik şüphesi var mı diye soracaktır. Oladabilir diyin. İğneden önce kan testi yapacaktır. Sonra sonuca göre çıkarsınız iğne olmadan.

Benimde 5. Haftada test sonucum 1.20 çıktı 4. Haftada adet olmuştum zaten fakat üstüne görmedir belki diye korktum bu yüzden test yaptırdım. Daha sonrasında hala içime sinmediği için 6. Haftanın sonlarında tekrar test yaptırdım 1.20 çıktı yine. Hamile olma ihtimalim var mıdır

Kızlar merhaba,
2 gün önce buraya yine konu açmıştım, normal kaset testlerden yapmıştım ama kendimin gördüğü belki de Çk fazla bakmaktan olduğunu düşündüğüm bir hayali çizgi vardı, dün gece erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktı sabahta normal kaset test yaptım yine o da hafif silik çıktı. Acile gittim hemen acilde beta hcg bakmıyoruz dediler. Erken gebelik testi prodoctor, diğeri fortune diye vir test. Yanlış gösterme durumu falan olabilir mi çok şaşkın ve heyecanlıyım salı gününü nasıl bekliycem kan için bilmiyorum
Durumunuz nedir aynısını yaşıyorum

Eklentiler

• IMG_0473.jpeg
    IMG_0473.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 72
Back