- 26 Aralık 2022
- 822
- 928
- 23
- 27
- Konu Sahibi busrabusbusra
rabbim gönlüne göre versin canım inşallah vardır haber et burdanİnşallah 2 yıldır bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim gönlüne göre versin canım inşallah vardır haber et burdanİnşallah 2 yıldır bekliyorum
bende de reglimin 2. günü böyle çıkmıştı. kan testinde 2.90 çıktı yani gebe değildim. inşallah sen gebesindir 2-3 gün sonra tekrarla testi. aciller aslında yapıyor gebelik testi ben acilde yaptırmıştım.Kızlar merhaba,
2 gün önce buraya yine konu açmıştım, normal kaset testlerden yapmıştım ama kendimin gördüğü belki de Çk fazla bakmaktan olduğunu düşündüğüm bir hayali çizgi vardı, dün gece erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktı sabahta normal kaset test yaptım yine o da hafif silik çıktı. Acile gittim hemen acilde beta hcg bakmıyoruz dediler. Erken gebelik testi prodoctor, diğeri fortune diye vir test. Yanlış gösterme durumu falan olabilir mi çok şaşkın ve heyecanlıyım salı gününü nasıl bekliycem kan için bilmiyorum
canım bu çok eski bir konu ben doğum bile yaptım bebeğim 3 aylık olmak üzerebende de reglimin 2. günü böyle çıkmıştı. kan testinde 2.90 çıktı yani gebe değildim. inşallah sen gebesindir 2-3 gün sonra tekrarla testi. aciller aslında yapıyor gebelik testi ben acilde yaptırmıştım.