Gebelik testi, şaşkınlık içindeyim

Kizlar merhaba adet gunu kan test yaptirdim bu sekilde cikmis ne anlama geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20230510-120155_Chrome.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 291
Kızlar adetden 4 gün önce bet hcg 67,95 di adetten iki gün önce 137 bugün adet günüm 2 gün aralıklarla yaptırdım bugünde 453,54 baya yükseldi

İkiz demek için fazla fazla yüksek olması gerekiyor diye biliyorum benim adetime iki gün kala değerim 175 ti mesela .

Kizlar merhaba adet gunu kan test yaptirdim bu sekilde cikmis ne anlama geliyor Eki Görüntüle 3245584
Çok yüksek acaba ikiz mi
Adet gecikmesinin ilk gününe göre bana yüksek geldi ama net bilgim yok bu konuda bildiğim ikiz olunca değerlerde yüksekmiş. Sizi ümitlendirmek istemiyorum doktorunuzla görüşün daha
İkiz demek için fazla fazla yüksek olması gerekiyor diye biliyorum benim adetime iki gün kala değerim 175 ti mesela .
Aa öyle mi sizin ikiz miydi peki. İkizlerim olsun çok isterim. Normalde brta hcg 5 üzeri olunca hamile olunuyor ya 5 e göre yüksek geldi

Yok yani henüz bilmiyorum ikiz mi değil mi 4+3 teyim . Ama dediğim gibi ikiz olduğunda çok çok yüksek oluyor diye biliyorum

Anladım :) benim adet gecikmemin 7.günü çok ama çok silik çizgi vardı ışığa tutunca belli oluyordu artimet testi almştım. Hamilelik olsa sanırım daha belirgin olurdıu. 10 dakıka sonra falan bakmştım . 30 martta oldum regl hala olamadım karnım şiş akıntım var bunlar belirti mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…