- 26 Aralık 2022
- 822
- 928
- 23
- 27
- Konu Sahibi busrabusbusra
Tamam canım yazalım bebişle bizimledir inşallah :)Aynen canım benimkinde 2 gündür bu şekilde çıkıyor adetime 2 gün var inşallah gebeyiz
haberdar edelim birbirimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yazalım bebişle bizimledir inşallah :)Aynen canım benimkinde 2 gündür bu şekilde çıkıyor adetime 2 gün var inşallah gebeyiz
haberdar edelim birbirimizi
Canım bak bunu da şimdi yaptım sanki daha belirgin çıktıTamam canım yazalım bebişle bizimledir inşallah :)
Ay evet canım var gibi valla bende bugün bir sürü test yaptım hep daha koyu çıktı, bugün kan verdim 33 çıktı o da gebelik varmış. İnşallah devam eder, inşallah seninde vardırCanım bak bunu da şimdi yaptım sanki daha belirgin çıktı
Yaa çok sevindim darısı benim başıma hadi bakalım hayırlısıyla bende adet olmazsam direk kan vermeye gideceğimAy evet canım var gibi valla bende bugün bir sürü test yaptım hep daha koyu çıktı, bugün kan verdim 33 çıktı o da gebelik varmış. İnşallah devam eder, inşallah seninde vardır
Var var sende de inşallah :)Yaa çok sevindim darısı benim başıma hadi bakalım hayırlısıyla bende adet olmazsam direk kan vermeye gideceğim
Canım acile gidiyosun baş dönmem bulantım kusmam var hiç iyi değilim hamilelik ihtimalim var emin olmadığım için ilaç kullanamdım çok kötüyüm diyosun onlar mecbur beta hcg bakıyo ona göre orda serum vs veriliyor ben öyle yapmıştım bir kaç kere mecbur bakılıyorKızlar merhaba,
2 gün önce buraya yine konu açmıştım, normal kaset testlerden yapmıştım ama kendimin gördüğü belki de Çk fazla bakmaktan olduğunu düşündüğüm bir hayali çizgi vardı, dün gece erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktı sabahta normal kaset test yaptım yine o da hafif silik çıktı. Acile gittim hemen acilde beta hcg bakmıyoruz dediler. Erken gebelik testi prodoctor, diğeri fortune diye vir test. Yanlış gösterme durumu falan olabilir mi çok şaşkın ve heyecanlıyım salı gününü nasıl bekliycem kan için bilmiyorum
Vaaay bu yöntemi akıl edemedim. Gitmeden öğrenseysim yapardımCanım acile gidiyosun baş dönmem bulantım kusmam var hiç iyi değilim hamilelik ihtimalim var emin olmadığım için ilaç kullanamdım çok kötüyüm diyosun onlar mecbur beta hcg bakıyo ona göre orda serum vs veriliyor ben öyle yapmıştım bir kaç kere mecbur bakılıyor
Hahaha olsun ben de ilk akıl edemedim sonra bu yöntem aklıma geldi ilk gittiğimde ben de gebelik testi baktırcam dedim bakmıyoruz dediler sonraki gün böyle yapmıştım ama negatifti tabiVaaay bu yöntemi akıl edemedim. Gitmeden öğrenseysim yapardım
Öyle böyle zamanla öğreneceğiz
Devlet bakmıyor özeller bakıyorNeden bakmıyorlar ama ya belki gebe kaldığında acil ilaç iğne kullanman gerekiyor gebelik testi de önemli hangi hastane bakmıyor anlamıyorum valla ben direk acile gidip kayıt bile açtırmadan 60 TL karşılığında direk kan istemi attırıyorum
Anladım canım ben bilmiyordum devlet hastanelerinin bakmadığını belki yoğun oluyorlar ondan olabilir mi acabaDevlet bakmıyor özeller bakıyor
Olabilir. Belki de acil bir durum olarak görmedikleri için acil servisi bununla meşgul etmek istemiyorlardır, direk kadın doğum polkliniğinden baktırabilrisiniz acilden bakılmıyo diyorlar kadın doğuma da gidince bakarlar mı tabiki randevusuz bakmazlar randevuyu da en erken 2 hafta sonraya vs vs uzuyo da uzuyo en iyisi aile sağlığı merkezinde baktırmak hemen bakıyorlar ertesi güne sonuç çıkıyorAnladım canım ben bilmiyordum devlet hastanelerinin bakmadığını belki yoğun oluyorlar ondan olabilir mi acaba
Lütfen acili boş yere meşgul etmeyinVaaay bu yöntemi akıl edemedim. Gitmeden öğrenseysim yapardım
Öyle böyle zamanla öğreneceğiz
Ozelde dırek yaptırabılırsın acıl kısmındaa bem gecen yaptırdımmKızlar merhaba,
2 gün önce buraya yine konu açmıştım, normal kaset testlerden yapmıştım ama kendimin gördüğü belki de Çk fazla bakmaktan olduğunu düşündüğüm bir hayali çizgi vardı, dün gece erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktı sabahta normal kaset test yaptım yine o da hafif silik çıktı. Acile gittim hemen acilde beta hcg bakmıyoruz dediler. Erken gebelik testi prodoctor, diğeri fortune diye vir test. Yanlış gösterme durumu falan olabilir mi çok şaşkın ve heyecanlıyım salı gününü nasıl bekliycem kan için bilmiyorum
Bende özelde yaptırdım canmOzelde dırek yaptırabılırsın acıl kısmındaa bem gecen yaptırdımm
Ne çıktı sonuç canımBende özelde yaptırdım canm
Ne çıktı sonuç canım