• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi, şaşkınlık içindeyim

Bugünde aynısıydı ama çekmedim fotoğrafını iki gündür bu şekilde çıkıyor.Ben her ay adetten önce bel ağrısı göğüslerde ağrı şişlik aşırı bi huzursuzluk olurdu bu ay ilk defa bu belirtilerin hiç biri yok üstelik çok sakinim ve ara ara hafif hafif mide bulantılarım oluyor

Eklentiler

• 5B7D39B4-E649-4F08-8ED9-E3BFC289913D.jpeg
    5B7D39B4-E649-4F08-8ED9-E3BFC289913D.jpeg
    152,4 KB · Görüntüleme: 737
Ay evet canım var gibi valla bende bugün bir sürü test yaptım hep daha koyu çıktı, bugün kan verdim 33 çıktı o da gebelik varmış. İnşallah devam eder, inşallah seninde vardır ♥️
Yaa çok sevindim darısı benim başıma hadi bakalım hayırlısıyla bende adet olmazsam direk kan vermeye gideceğim 😊

Kızlar merhaba,
2 gün önce buraya yine konu açmıştım, normal kaset testlerden yapmıştım ama kendimin gördüğü belki de Çk fazla bakmaktan olduğunu düşündüğüm bir hayali çizgi vardı, dün gece erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktı sabahta normal kaset test yaptım yine o da hafif silik çıktı. Acile gittim hemen acilde beta hcg bakmıyoruz dediler. Erken gebelik testi prodoctor, diğeri fortune diye vir test. Yanlış gösterme durumu falan olabilir mi çok şaşkın ve heyecanlıyım salı gününü nasıl bekliycem kan için bilmiyorum
Canım acile gidiyosun baş dönmem bulantım kusmam var hiç iyi değilim hamilelik ihtimalim var emin olmadığım için ilaç kullanamdım çok kötüyüm diyosun onlar mecbur beta hcg bakıyo ona göre orda serum vs veriliyor ben öyle yapmıştım bir kaç kere mecbur bakılıyor

Canım acile gidiyosun baş dönmem bulantım kusmam var hiç iyi değilim hamilelik ihtimalim var emin olmadığım için ilaç kullanamdım çok kötüyüm diyosun onlar mecbur beta hcg bakıyo ona göre orda serum vs veriliyor ben öyle yapmıştım bir kaç kere mecbur bakılıyor
Vaaay bu yöntemi akıl edemedim. Gitmeden öğrenseysim yapardım 😅😅😅
Öyle böyle zamanla öğreneceğiz 🤭🤭🤭

Neden bakmıyorlar ama ya belki gebe kaldığında acil ilaç iğne kullanman gerekiyor gebelik testi de önemli hangi hastane bakmıyor anlamıyorum valla ben direk acile gidip kayıt bile açtırmadan 60 TL karşılığında direk kan istemi attırıyorum

Neden bakmıyorlar ama ya belki gebe kaldığında acil ilaç iğne kullanman gerekiyor gebelik testi de önemli hangi hastane bakmıyor anlamıyorum valla ben direk acile gidip kayıt bile açtırmadan 60 TL karşılığında direk kan istemi attırıyorum
Devlet bakmıyor özeller bakıyor

Anladım canım ben bilmiyordum devlet hastanelerinin bakmadığını belki yoğun oluyorlar ondan olabilir mi acaba
Olabilir. Belki de acil bir durum olarak görmedikleri için acil servisi bununla meşgul etmek istemiyorlardır, direk kadın doğum polkliniğinden baktırabilrisiniz acilden bakılmıyo diyorlar kadın doğuma da gidince bakarlar mı tabiki randevusuz bakmazlar randevuyu da en erken 2 hafta sonraya vs vs uzuyo da uzuyo en iyisi aile sağlığı merkezinde baktırmak hemen bakıyorlar ertesi güne sonuç çıkıyor

Arkadaşlar adı üstünde ACİL bu tür şeyleri sağlık ocağına erken saat gidin kan testi alıyorlar ertesi gün sonucu çıkıyor. Yada direk kadın hastalıkları ve doğum polikliniğine gidin nede olsa bu bölüm bununlar için 🤷‍♀️

Kızlar merhaba,
2 gün önce buraya yine konu açmıştım, normal kaset testlerden yapmıştım ama kendimin gördüğü belki de Çk fazla bakmaktan olduğunu düşündüğüm bir hayali çizgi vardı, dün gece erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktı sabahta normal kaset test yaptım yine o da hafif silik çıktı. Acile gittim hemen acilde beta hcg bakmıyoruz dediler. Erken gebelik testi prodoctor, diğeri fortune diye vir test. Yanlış gösterme durumu falan olabilir mi çok şaşkın ve heyecanlıyım salı gününü nasıl bekliycem kan için bilmiyorum
Ozelde dırek yaptırabılırsın acıl kısmındaa bem gecen yaptırdımm

Siz acili boş yere meşgul etmezsiniz arkadaşlar, keyfi gitmiyoruz herhalde insan hele bir de ilk olunca hemen öğrenmek istiyor 2 dk beta hcg testi istiyoruz demekle kimseye bir şey olmuyor ki girdiğimizde soruyoruz zaten yapılıyor mu yapılmıyor mu diye

Back