Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bütün belirtiler vardı kanamam da oldu pembe renkte yerleşme kanaması sandım çıkmayınca çok üzüldümBENde de oldu gecen ay 4 tanesinde de 2. Cizgi cikti kan negatif cikti adet oldum. O yuzden bi daha sadece kanda baktirirm....
seni çok iyi anlıyorum canım.. üzelme olur inşallah en kısa zamanda..Ama bütün belirtiler vardı kanamam da oldu pembe renkte yerleşme kanaması sandım çıkmayınca çok üzüldüm
Ama bütün belirtiler vardı kanamam da oldu pembe renkte yerleşme kanaması sandım çıkmayınca çok üzüldüm
İnşallah isteyen herkese nasip olsun banada nasip olsun inşallahseni çok iyi anlıyorum canım.. üzelme olur inşallah en kısa zamanda..
Adetime 9 gün var bu süre içinde hamile kalabilir miyim acaba günümü beklemek de çok zor geliyor 9 gün geçmez şimdiAdet belirtileri ile hamilelik belirtileri cok benziyor. Adet olmazsan tkrr kan tahlili yaptir bir hafta sonra. Bende de belirtiler vardi diyorum ya bu ay pazartesi cat ignesi olcam daha gun falan saymam... boyle sayip taktikca uzaklastiriyoruz sanki
Adetime 9 gün var bu süre içinde hamile kalabilir miyim acaba günümü beklemek de çok zor geliyor 9 gün geçmez şimdi
Erken gebelik testi yapmıştım kanamam olmuştu yerleşme kanaması sandım ikinci çizgi vardı silik de olsa ondan kan verdim aslında ama doğru erken davrandım ve üzüldümE zaten 9 gun kala cikmazdi ki... yuMurtlama donemin gecmistir muhtemelen eger iliski olduysa tabi kj ihhtimal var
Doğru söylüyorsunuz artık günümün geçmesini beklicemKan testi disinda diger testlere cok kapilmayin. Ve biraz rahat olun. Adetiniz gecikirse test yapin. Hayal kirikligi yasamazsiniz.
Siz tekrar kan testi yaptirdiniz mi acabaDoğru söylüyorsunuz artık günümün geçmesini beklicem
Evet ya insan ümitleniyor sonu hüsranAynisi geçen ay bende oldu testte ikinci çizgi çıktı gittim negatifti kan testinde o yüzden birdaha almıcam erken testlerden psikoloJim alt üst oldu varsa var yoksa yok biz değiştiremeyeceğiz bu durumu o şekilde beynimi rahatlatıyorum
Yok henüz yaptırmadım günümün geçmesini bekliyorumSiz tekrar kan testi yaptirdiniz mi acaba
gününüz daha erken olduğu için değer düşük sanırım ümidinizi kesmeyin gebelik testi yapın evde mutlaka silik de olsa çıkıyor gününüz geçince kan verin bence tekrardanYok henüz yaptırmadım günümün geçmesini bekliyorum
Canım testte ince bir çizgi var ama adetin çok geçmiş net çıkması gerekirdi aslında.. Ama geç döllenme olabilir ve ya kimyasal geçirmiş olabilirsin... O yüzden en net sonucu kan testi verirKizlar bugün adetini 7 gün geçti test yaptım ilk başta birsey çıkması 3 saat sonra testin son hâline bakarmısınız lutfen
2 gun once kan vermistim negatif bugün testte böyle cikinca kafam karıştıCanım testte ince bir çizgi var ama adetin çok geçmiş net çıkması gerekirdi aslında.. Ama geç döllenme olabilir ve ya kimyasal geçirmiş olabilirsin... O yüzden en net sonucu kan testi verir