Test bozukTesti bilemedim
Testi bilemedim
canım adetin düzensizse ve ovuslasyon testi pozitif çıkıyorsa büyük ihtimalle yumurtluyorsundur bence değerlendir eşinle bugünleri
Desene o da bana denk geldiTest bozuk
Kuzum bozulmuş test . Tekrarla varsa testin ve sabah yap mümkünse ilk tuvaletiniTesti bilemedim
Evet cnm sürekli pozitif adetimde duznsiz adet sökücü kullanyrm.smdi önceden kullanmistm hamilelik varsada bebeğe bişey yapmicak bı ilaç ama bakalım iciyrm 3gun oldu hala.olmadm.hyirlisi inşallahcanım adetin düzensizse ve ovuslasyon testi pozitif çıkıyorsa büyük ihtimalle yumurtluyorsundur bence değerlendir eşinle bugünleri
merhaba bebeğini sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah adet belirtileri derken kasıklarınız da da sancı oluyor muydu acabahafif bi mide bulantısı vardı canım göğüslerim de şişkindi ama aynı adet belirtilerini yaşıyordum bir tek mide bulantısı “acaba “ dedirtiyordu. Benim normalde adetim çok düzenlidir ama Şubat ayında 5-6 gün gecikince şüphe ettim yani kuzu beklemen gerekiyor bence bir hafta daha ondan sonra testini yap silik çıksa bile git hemen kan ver
Oluyordu canım ve bu sancılar yaklaşık 1 ay sürdü ara ara gün içinde oluyordu belimde ağrı oluyordu göğüslerim de şiş ve ağrıyordu.merhaba bebeğini sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah adet belirtileri derken kasıklarınız da da sancı oluyor muydu acaba
ben en son 18 martta adet olmuştum çikolata kistim olduğu için ara sıra düzensiz oluyordu ama son üç aydır 28 günde bir adet oluyordum bu ay hala olmadım kasıklarımda 1 haftadır adet olacakmışım gibi sancım var göğüslerim de şiş ve hassas bugün idrar testi yaptım negatif çıktı acaba hamile olabilir miyimOluyordu canım ve bu sancılar yaklaşık 1 ay sürdü ara ara gün içinde oluyordu belimde ağrı oluyordu göğüslerim de şiş ve ağrıyordu.
Canım ben israr testi yapmıştım negatif çıkmıştı saatler sonra tekrar baktığımda çok silik çizgi vardı değilimdir diye önemsemedim ama kan testinde pozitif olduğunu öğrendim. Bence idrar testine çok güvenme en iyisi kan vermek.ben en son 18 martta adet olmuştum çikolata kistim olduğu için ara sıra düzensiz oluyordu ama son üç aydır 28 günde bir adet oluyordum bu ay hala olmadım kasıklarımda 1 haftadır adet olacakmışım gibi sancım var göğüslerim de şiş ve hassas bugün idrar testi yaptım negatif çıktı acaba hamile olabilir miyim
o zaman yarın sabah vereyim inşallah vardır teşekkür ederim ilgilendiğin içinCanım ben israr testi yapmıştım negatif çıkmıştı saatler sonra tekrar baktığımda çok silik çizgi vardı değilimdir diye önemsemedim ama kan testinde pozitif olduğunu öğrendim. Bence idrar testine çok güvenme en iyisi kan vermek.
Haber ver merak ederimo zaman yarın sabah vereyim inşallah vardır teşekkür ederim ilgilendiğin için
tamam mutlaka söyleyeceğim hamilelerin duası kabul olur derler lütfen dua edin :)Haber ver merak ederim
Kan tahlili verdiniz miArkadaşlar benim adetm 15gun gecikti yalnız testte negatf çıkıyor ovulasyan yapiyrm pozitif anlamdm gtti normaldede adetim biraz düzensizdir ama ne olduğunu bilemiyrm aramızda acaba böyle bir şey yaşayan oldumu testte negatif çıkıp.sonradan hamile.olduguni ogrenen varmı aramızda birde çok fazla su gibi akıntım oluyor tecrübeli olanalr yazsın lütfen...
İyi akşamlar adet oldunuz mu acabaAmin canım insallh ikimizinde yakın zamanda olur insallh canım
Evet cnm verdim kandada negatif çıktı ama anlamdm nedendir yaaKan tahlili verdiniz mi
Sağlık olsun canım inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsın benimde normal de düzensiz olur ama 12 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktıEvet cnm verdim kandada negatif çıktı ama anlamdm nedendir yaa
Yok canım olmadım halen 27 gün gectiİyi akşamlar adet oldunuz mu acaba
Tahlil falan yaptırdınız mı peki benim de 12 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı daYok canım olmadım halen 27 gün gecti
Sende bendensin bende çok gecktm gelen giden yok doktora gdcm.persmbe gunu ins bı sıkıntı yoktrYok canım olmadım halen 27 gün gecti
İnş cnm amin hayırlısı artık sende kan ver bir saglik ocağında bazen testte göstermiyor bazılarının gebeliklerin ama idrarda belli etmeyen olabiliyormuş duydum bikac yerde öyle yani okudum kuzum inş seninde vardır halkımız da hayırlısı olsun hepimizinSağlık olsun canım inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsın benimde normal de düzensiz olur ama 12 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı
Bugün yaptım negatif çıktı idrar testi kan tahlili yapmadım sizde belirti varmı adet gecikmesi oluyormuydu daha oncedendeTahlil falan yaptırdınız mı peki benim de 12 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?