- 3 Nisan 2020
- 457
- 304
- 23
Verdiniz mi canım sonuç nedir?İnş ikimizDe hamileyizdir cnm amiinnnnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdiniz mi canım sonuç nedir?İnş ikimizDe hamileyizdir cnm amiinnnnn![]()
Negatif canım.malesef hamile.degilim ,Verdiniz mi canım sonuç nedir?
Ben dış gebelik için tedavi görüyorum ameliyatsız atlatıyorum inşaallah canım.. üzülmeyin bir bakmışsınız hamilesiniz bende çok istediğim aylardan birinde hamile kaldım.. ama önemli olan sizin bebeğinizin sağlığı kendinizi üzmeyin eminim çok güzel bir zamanda gelecektir bu günleri unutturacaktır..Negatif canım.malesef hamile.degilim ,ya siz
Cnm düşüncelerin için çok sağol. İnanki içimi.rahatlattin burda okadar güzel.insanlar varmı birbirimizi girmeden hepimiz birbirimi için iyi dilekler diliyoruz İnşallah Allah'ım hepimize anne olma duygusunu dolu dolu yaşatsın sizin içinde geçmiş olsun cnm inşallah Allah'ım.bol.sifa versin insllah bende en kısa zmanda hamile.olurumBen dış gebelik için tedavi görüyorum ameliyatsız atlatıyorum inşaallah canım.. üzülmeyin bir bakmışsınız hamilesiniz bende çok istediğim aylardan birinde hamile kaldım.. ama önemli olan sizin bebeğinizin sağlığı kendinizi üzmeyin eminim çok güzel bir zamanda gelecektir bu günleri unutturacaktır..
Cnm naptın hamilemisin gttinmi doktoraInsallh canım hamileyizdir sen doktora gidecek misin evet sık ilişki olmuş du
Ben de o testi kullandım, inş yanlış çıkmıştır. Çünkü 4 gün geçti, normalde de çok düzenli olmazdım ama bu sefer göğüslerim çok şişti ve 15 gün öncesinde açık pembe ve kahverengi kanamam oldu peçeteyi doldurmayacak seviyede.. çok heveslendim kesin hamileyim dedim ama dünkü test negatif çıkınca üzülmüştüm.. senin mesajınla birlikte tekrar bi heyecanlandımBen days comfort ile yapmıştım
Canım dış gebelik olmasına rağmen onu hissetmek öyle büyük birşey ki rabbim yaşatsın sağlıklısının tekrarını elbette en sağlıklısından olması için dua ediyorumCnm düşüncelerin için çok sağol. İnanki içimi.rahatlattin burda okadar güzel.insanlar varmı birbirimizi girmeden hepimiz birbirimi için iyi dilekler diliyoruz İnşallah Allah'ım hepimize anne olma duygusunu dolu dolu yaşatsın sizin içinde geçmiş olsun cnm inşallah Allah'ım.bol.sifa versin insllah bende en kısa zmanda hamile.olurum![]()
Tekrar test aldım canım negatifti büyük ihtimal adet gecikmesi hamile değilimdir sen naptınCnm naptın hamilemisin gttinmi doktora
Bende kan tahlili verdm negatif cnn bnde Hamile degilimmalesef ikimi.icinde hayırlısı olsun inşallahTekrar test aldım canım negatifti büyük ihtimal adet gecikmesi hamile değilimdir sen naptın
Amin canım insallh ikimizinde yakın zamanda olur insallh canımBende kan tahlili verdm negatif cnn bnde Hamile degilimmalesef ikimi.icinde hayırlısı olsun inşallah
Aynen öyle cnm herşeyin vakti zamanı vardr elbette tez zamnda inşallah hepimize nasip.etsin Rabb'imCanım dış gebelik olmasına rağmen onu hissetmek öyle büyük birşey ki rabbim yaşatsın sağlıklısının tekrarını elbette en sağlıklısından olması için dua ediyorumsizinde yaşadığınızı çok iyi anlayabildiğim için kendimden ayırmıyorum inanın burada bende bir gün güzel haberlerimi paylaşacağıma inanıyorum aynı şekilde sizden de güzel haberler duyacağımıza eminim.. rabbim zamanını bilir daha büyük şeylerden korusun elbet zamanında gelecektir.. bende en kısa zamanda toparlayıp tekrar istiyorum Allah’ın izniyle..
![]()
Kuzum bende de kanama gibi kahverengi akıntı gelmişti ümidini yitirme ve eğer pozitif sonuç çıkarsa bana haber et merak ettim inşalah hamilesidirBen de o testi kullandım, inş yanlış çıkmıştır. Çünkü 4 gün geçti, normalde de çok düzenli olmazdım ama bu sefer göğüslerim çok şişti ve 15 gün öncesinde açık pembe ve kahverengi kanamam oldu peçeteyi doldurmayacak seviyede.. çok heveslendim kesin hamileyim dedim ama dünkü test negatif çıkınca üzülmüştüm.. senin mesajınla birlikte tekrar bi heyecanlandım![]()
Ay İnşallahKuzum bende de kanama gibi kahverengi akıntı gelmişti ümidini yitirme ve eğer pozitif sonuç çıkarsa bana haber et merak ettim inşalah hamilesidir
Oldun mu canımAy İnşallahSağlıkla mutlulukla huzurla olur bebişlerimiz
bugün adet olacakmışım gibi hissediyorum. Olmazsam Cuma günü tekrar test yapacam.. bakalım artık her şeyin hayırlısı olur inş..muhakkak yazarım canım, desteğin için teşekkür ederim
![]()
Evet dün adet oldum, hayırlısı buymuş. Bayağı sancılı geçiyor benim ilk iki günüm o yüzden buraya yazamadım.. başka sefere inşOldun mu canım
Bunda da vardır bi hayır canım . Olur elbetteEvet dün adet oldum, hayırlısı buymuş. Bayağı sancılı geçiyor benim ilk iki günüm o yüzden buraya yazamadım.. başka sefere inş![]()
Kızlar bende test yaptım ama bozuk mu anlayamadım bakarmışsınızBunda da vardır bi hayır canım . Olur elbette![]()
canım adetin düzensizse ve ovuslasyon testi pozitif çıkıyorsa büyük ihtimalle yumurtluyorsundur bence değerlendir eşinle bugünleriArkadaşlar benim adetm 15gun gecikti yalnız testte negatf çıkıyor ovulasyan yapiyrm pozitif anlamdm gtti normaldede adetim biraz düzensizdir ama ne olduğunu bilemiyrm aramızda acaba böyle bir şey yaşayan oldumu testte negatif çıkıp.sonradan hamile.olduguni ogrenen varmı aramızda birde çok fazla su gibi akıntım oluyor tecrübeli olanalr yazsın lütfen...