doktora gitseniz başlığa baktm 15gün baya geçmişAcaba tekrar mi yumurtluyorm diyede dusunup duruyorm inanın
Haber verirsin güzel haberler inşallah bekliyoruzOkudum cnm şimdi ayy hadi inşallah benimde öyle olur benimde gozUm karariyo ara ara ama pisklojikte olabilir benim cnm inş değildir deadet düzenli olunca anlamak kolay oluyor benim okadar düzensiz ki bı ay bi ayı tutmuyor napalm artk inş vardır bebişim
Benim.normalde 1nisanda adet olmam lazımdı ama hala yok işte anlamadm bu ne cnm insllah kötü birşey yoktr da yarın gidicem inşallahaynnbenimle aynısın bat ne zmndı
İnşAllah Güzel haber alırsınBenim.normalde 1nisanda adet olmam lazımdı ama hala yok işte anlamadm bu ne cnm insllah kötü birşey yoktr da yarın gidicem inşallah
İnşallah vardri cnm hemn yazarm zaten güzel hberler alırsamHaber verirsin güzel haberler inşallah bekliyoruz
Bende aynı durumdayim canım 15 gun gecti test aldim negatif insallh hamilesindirİnşallah vardri cnm hemn yazarm zaten güzel hberler alırsamdua edin olur mu
nAmin cnm inşallah sende hamilesindir cnm adetin düzensiz mi seninde bide sık ilişkimi oldu acaba demin okudum da sık ilişki oluncada geç döllenme olabiliyormuş sonuçta hangisinin tutacağı belli olmazBende aynı durumdayim canım 15 gun gecti test aldim negatif insallh hamilesindir
Evet canım düzensizlik var ama 3 aydır düzenli oluyordunAmin cnm inşallah sende hamilesindir cnm adetin düzensiz mi seninde bide sık ilişkimi oldu acaba demin okudum da sık ilişki oluncada geç döllenme olabiliyormuş sonuçta hangisinin tutacağı belli olmaz
Insallh canım hamileyizdir sen doktora gidecek misin evet sık ilişki olmuş dunAmin cnm inşallah sende hamilesindir cnm adetin düzensiz mi seninde bide sık ilişkimi oldu acaba demin okudum da sık ilişki oluncada geç döllenme olabiliyormuş sonuçta hangisinin tutacağı belli olmaz
inşallah hamıssındır canm yerlesmeye benzıyo gıbı sen 2 3 gun sabret oyle bıdaha yap bazen testdede kesın cıkmaya bılıyoKızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.
İnşallahinşallah hamıssındır canm yerlesmeye benzıyo gıbı sen 2 3 gun sabret oyle bıdaha yap bazen testdede kesın cıkmaya bılıyo
Amin canım inşallah ya pazartesi saglik ocağına kan testi vermeyi düşünüyorum cnm valla senInsallh canım hamileyizdir sen doktora gidecek misin evet sık ilişki olmuş du
Bende düşünüyorum canim aynıAmin canım inşallah ya pazartesi saglik ocağına kan testi vermeyi düşünüyorum cnm valla sen
İnş ikimizDe hamileyizdir cnm amiinnnnnBende düşünüyorum canim aynı
Amin canım inşallahİnş ikimizDe hamileyizdir cnm amiinnnnn
Merhaba hangi testi yaptiniz acaba? benimde negatif cikti ama hamilelik belirtileri var gibi hissediyorum.Benim 5-6 gün geçmişti 5 test biri erken gebelik testiydi negatif çıktı. Bir rahatsızlığımdan dolayı sağlık ocağına gittim doktora testte negatif olup hamile kalma olasılığımın olup olmadığını sorduğumda hemen kan testi yapmak istedi ertesi gün kan verdim ve sonuç pozitif
Ben days comfort ile yapmıştımMerhaba hangi testi yaptiniz acaba? benimde negatif cikti ama hamilelik belirtileri var gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?