Gebelik testi negatf çıkip hamile olan

En kesin sonuç kan tahlilidir. İdrar testlerine pek güvenmiyorum. İdrar testi beni hep yanıltmıştır.

Negatif canım.malesef hamile.degilim , ya siz
Ben dış gebelik için tedavi görüyorum ameliyatsız atlatıyorum inşaallah canım.. üzülmeyin bir bakmışsınız hamilesiniz bende çok istediğim aylardan birinde hamile kaldım.. ama önemli olan sizin bebeğinizin sağlığı kendinizi üzmeyin eminim çok güzel bir zamanda gelecektir bu günleri unutturacaktır..

Cnm düşüncelerin için çok sağol. İnanki içimi.rahatlattin burda okadar güzel.insanlar varmı birbirimizi girmeden hepimiz birbirimi için iyi dilekler diliyoruz İnşallah Allah'ım hepimize anne olma duygusunu dolu dolu yaşatsın sizin içinde geçmiş olsun cnm inşallah Allah'ım.bol.sifa versin insllah bende en kısa zmanda hamile.olurum

Ben days comfort ile yapmıştım
Ben de o testi kullandım, inş yanlış çıkmıştır. Çünkü 4 gün geçti, normalde de çok düzenli olmazdım ama bu sefer göğüslerim çok şişti ve 15 gün öncesinde açık pembe ve kahverengi kanamam oldu peçeteyi doldurmayacak seviyede.. çok heveslendim kesin hamileyim dedim ama dünkü test negatif çıkınca üzülmüştüm.. senin mesajınla birlikte tekrar bi heyecanlandım

Canım dış gebelik olmasına rağmen onu hissetmek öyle büyük birşey ki rabbim yaşatsın sağlıklısının tekrarını elbette en sağlıklısından olması için dua ediyorum sizinde yaşadığınızı çok iyi anlayabildiğim için kendimden ayırmıyorum inanın burada bende bir gün güzel haberlerimi paylaşacağıma inanıyorum aynı şekilde sizden de güzel haberler duyacağımıza eminim.. rabbim zamanını bilir daha büyük şeylerden korusun elbet zamanında gelecektir.. bende en kısa zamanda toparlayıp tekrar istiyorum Allah’ın izniyle..

Aynen öyle cnm herşeyin vakti zamanı vardr elbette tez zamnda inşallah hepimize nasip.etsin Rabb'im

Kuzum bende de kanama gibi kahverengi akıntı gelmişti ümidini yitirme ve eğer pozitif sonuç çıkarsa bana haber et merak ettim inşalah hamilesidir

Kuzum bende de kanama gibi kahverengi akıntı gelmişti ümidini yitirme ve eğer pozitif sonuç çıkarsa bana haber et merak ettim inşalah hamilesidir
Ay İnşallah Sağlıkla mutlulukla huzurla olur bebişlerimiz bugün adet olacakmışım gibi hissediyorum. Olmazsam Cuma günü tekrar test yapacam.. bakalım artık her şeyin hayırlısı olur inş..muhakkak yazarım canım, desteğin için teşekkür ederim

Oldun mu canım

Testi bilemedim

Eklentiler

• 9BF25555-130C-4E29-A90B-E3674FA07B5F.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 27
canım adetin düzensizse ve ovuslasyon testi pozitif çıkıyorsa büyük ihtimalle yumurtluyorsundur bence değerlendir eşinle bugünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…