• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi negatf çıkip hamile olan

Bugün yaptım negatif çıktı idrar testi kan tahlili yapmadım sizde belirti varmı adet gecikmesi oluyormuydu daha oncedende
Yani düzensizlik vardı ama hiç bu kadar gecikmemişti belirti mi bilmiyorum ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı oluyor birde göğüslerim şiş

İnş cnm amin hayırlısı artık sende kan ver bir saglik ocağında bazen testte göstermiyor bazılarının gebeliklerin ama idrarda belli etmeyen olabiliyormuş duydum bikac yerde öyle yani okudum kuzum inş seninde vardır halkımız da hayırlısı olsun hepimizin
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı yarın kan testi vereceğim

Senin kaç gün gecti
Benimde 28gun geçti kuzum normalde benimde düzensiz ama busefer uçtu iyice bendede ağrı oluyor heran hasta olabilirim ama yine de gidicem doktora napiym Korono var ama naplim Allahin izniyle inş bişe olmadan gider gelirim A ad000

ben kan tahlili yaptırmadım canım da yarın sağlık ocağına gideyim sonra duruma gore bakarim sen ne zaman gidiceksin
Tmm cnm hberlesirz bende Perşembe kadın doğum doktoru na gidicm.ins bı aksilik çıkmazsa

Eklentiler

• IMG_20200430_112447.jpg
    IMG_20200430_112447.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 49
Back