- 13 Nisan 2020
- 138
- 68
- 28
- 32
Koranadan dolayı doktorada gitmiyorumSende bendensin bende çok gecktm gelen giden yok doktora gdcm.persmbe gunu ins bı sıkıntı yoktr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koranadan dolayı doktorada gitmiyorumSende bendensin bende çok gecktm gelen giden yok doktora gdcm.persmbe gunu ins bı sıkıntı yoktr
Senin kaç gün gectiSende bendensin bende çok gecktm gelen giden yok doktora gdcm.persmbe gunu ins bı sıkıntı yoktr
Yani düzensizlik vardı ama hiç bu kadar gecikmemişti belirti mi bilmiyorum ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı oluyor birde göğüslerim şişBugün yaptım negatif çıktı idrar testi kan tahlili yapmadım sizde belirti varmı adet gecikmesi oluyormuydu daha oncedende
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı yarın kan testi vereceğimİnş cnm amin hayırlısı artık sende kan ver bir saglik ocağında bazen testte göstermiyor bazılarının gebeliklerin ama idrarda belli etmeyen olabiliyormuş duydum bikac yerde öyle yani okudum kuzum inş seninde vardır halkımız da hayırlısı olsun hepimizin
Hayırlı olsun kuzum yazarsın burdan sonucuAmin canım hepimizin hakkında hayırlısı yarın kan testi vereceğim
Test yaptırdım negatif çıktı maalesefHayırlı olsun kuzum yazarsın burdan sonucu
Kan tahlili verdim negatif çıktı maaleseftamam mutlaka söyleyeceğim hamilelerin duası kabul olur derler lütfen dua edin :)
Hberlesiriz cnm ozamn sen ne zamn gidicnAynen canım b3nde gideceğim bakalım
ben kan tahlili yaptırmadım canım da yarın sağlık ocağına gideyim sonra duruma gore bakarim sen ne zaman gidiceksinHberlesiriz cnm ozamn sen ne zamn gidicn
Tmm cnm hberlesirz bende Perşembe kadın doğum doktoru na gidicm.ins bı aksilik çıkmazsaben kan tahlili yaptırmadım canım da yarın sağlık ocağına gideyim sonra duruma gore bakarim sen ne zaman gidiceksin
Tamm canım sen hangi sehirdesinTmm cnm hberlesirz bende Perşembe kadın doğum doktoru na gidicm.ins bı aksilik çıkmazsa
İzmitteyim canım Kocaeli senTamm canım sen hangi sehirdesin
bende eskişehirdeyim canımİzmitteyim canım Kocaeli sen
Canım naptın gittinmi doktoraİzmitteyim canım Kocaeli sen
Cnm gidemedm randevunun iptal ettiler malesef ama gebelik testi yaptım bu ciktiCanım naptın gittinmi doktora
Aaa hamilesin ozamn sen canım hayırlı olsun sevindim adınaCnm gidemedm randevunun iptal ettiler malesef ama gebelik testi yaptım bu cikti
Hemen mi çıktı 2cizgiCnm gidemedm randevunun iptal ettiler malesef ama gebelik testi yaptım bu cikti
Cnm benim evet hemn çıktı hattsbbitsne daha yaptm wmintolmak için ondada çıktı cnm ya çok sağol yavrmHemen mi çıktı 2cizgi