Gebelik testi lütfen bakarmisiniz ??

Almadilar canim acilde.Bin bir umutla gittim geri geldim.
Almama gibi bi hakları yok canım nasıl almıyolar. Ağır bi ilaç kullancam de hamilelik şüphem var de. Mecburlar almaya nasıl almıyolar sorgusuz sualsiz yapmaları lazım. Bizim burdakiler ben hiçbir şey söylemeden tamam diyip alıyolar

Yok canim dedigi aynen şuydu.Kan testi yapmiyoruz.idrar yapiolarmis.Pazartesi kadin doguma gidin orada kan verin dedi.Saglik ocaginada cuma günü ögleden sonra gittim orasida pazartrsi sabah gelin eger merak ediyorsaniz bekleyemem diyorsaniz acile gidin dediler.Gittim ve geri geldim

Anladım canım sen kadın doğuma git bence çünkü sağlık ocağı sonucu diğer gün çıkıyor. Yani salı alırsın sonucu. Kadın doğumda bi iki saate çıkar. Hayırlı haberler al inşAllah

Arkadaşlar bişey sorcam lütfen bilen yardımcı olsun dünden beri karnım çok şiddetli ağrıyor adet olacam gibi ve bugünde ağrılar devam ediyor adet olamadımda tarçın falan içmek istiyorum ama korkuyorum ya gebe kalma durumum varsa bişey olursa diye . Ne yapmalıyım yaa öldüm ağrıdan

Sali günü test yaptm beta hcg 524 cikti.6 saatlik yolculuk yaptim sanki alt tarafimi yirtiyorlarmis gibi biseyler oluyor neden olur bu bilgisi olan varmi

Canım noldu adet oldunmu ? Emin olmak icin bir test yap istersen ? Bende de aynisi olmustu

Canım noldu adet oldunmu ? Emin olmak icin bir test yap istersen ? Bende de aynisi olmustu
daha adet olamadım canım hiç anlamadım ki testi dün yaptım kanda negatif çıktı . Karnımdan sızı geçiyor adet olamadım daha . Söktürücü verdi kullanıyorum canım

Tesekkür ederim gidip kan vericem.3 senedir olmuyordu.Buna göre hamile olma ihtimalim kac peki ? K.b cok uzun zamandir bekliyorum cizgi görünce cok heyecanlandim.
Hatrladm ben seni canm şu an sevindm adına . Klomeni ne için kullandn yumurtalarda mi sorun vardı. Sizin sebebi neydi.

Anladim canim.Arada olur öyle şeyler bazen.Sıkma o tatli canını.
yok canım benim sıkmıyorum bir türlü rahatlayamadım ki karnım kasıklarım ağrıyor göğüslerim acıyor ama hala adet olamadım klomene başlıyacaktım ama süre çok uzadı adet düzensizliği hamileliğe engel mi acaba yumurta takibiyle yumurtam oluşuyor ama adetim düzensiz

Anlaf

Anladim canim.Arada olur öyle şeyler bazen.Sıkma o tatli canını.
Hatrladm ben seni canm şu an sevindm adına . Klomeni ne için kullandn yumurtalarda mi sorun vardı. Sizin sebebi neydi.
Tesekkür ederim canim.Doktor herhangi birsey sylemedi.Klomen kullanicaz 6 ay dedi sonra igne sonra asilama bunlarla olmazsa tüp bebek dedi.Ocakta Günde 1 defa klomen kullandim adetim 28 günde 1 oluyordu ve adetin 16. Günü yumurtam 12 mm di.Cok gec büyüyordu yumurtam.Sonra kontrole gitmedim duphastonda kullaniyordum.Adet oldum şubatta günde 2 defa kullandm.Adetin 17. Günü gittim doktor solda bir yumurtan var dedi sagdaki kücüktü ultrasonda belli oluyordu.Kendi halinemi birakalim yoksa catlatma ignesimi yapalim dedi bende catlatma ignesi istedim.Errtesi gün igne vuruldum.Adetin gecikirse test yap adet olursan gel dedi.Benim hic umudum yoktu.Sonra adet agrilarim basladi akintilarim oluodu gidiyordum yok gidiyordum yok.Normalde agridan sonra baslar 3 gün oldu test yaptim silik cikti.Ertesi gün yine yaptim yine ayni sali günü kan sonucumda sonucumun 524 oldugunu görünce inandim hic umudum yoktu olacagina dair

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Amin

Söktürücüyle bir kac güne olursun merak etme.Yumurtlama takibi yaptir cok fark ediyor.Biz kaciyoruz yumurtlama zamanini ben bunu gec farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…