Gebelik testi lütfen bakarmisiniz ??

Anladm canm sizde erkek kaynaklı bi problem yoktu yani . Zaten pek bi problem görülmüyoms:) ne güzel Allah tamamına erdirsn sağlıkla

Anladm canm sizde erkek kaynaklı bi problem yoktu yani . Zaten pek bi problem görülmüyoms:) ne güzel Allah tamamına erdirsn sağlıkla
Aynen canim sadece morfoloji 3 tü oda sigara iciyordu.Rahim filmide cekildim ekimde sadece rahim biraz üstten basıktı doktor tutunabilir dedi.Klomen ve yumurta takibinde ögrendim yumurtam cok gec büyüyordu ve bizde kaciriyorduk ya da 2 ayda farkli büyüme oldu Amin insallah canim benim

Bizim morfoloji sıfır o yüzden hiç umudum yok macun kullanyrz şimdi eşimle. Bende bi sorun yok doktor bir kere klomen vermsti 6 yumurta birden gelsti doktor da gerek yok klomen kullanmicaz dedi. Eşimde problem olduktan sonra 10 tane yumurtam gelişse de boşuna. Bana dua eder msn canm içinde çıkılamayacak bi karanlık bir yoldaym sanki ne yapsam ne yöne dönsem olmuyor

Anladim canim sen yinede umudunu kaybetme.Masallah cok güzel yumurtalaman o zaman.Canim kürler var onlardan kullansın keci boynuzu pekmezi falan mesela.Ederim tabi canimin içi.İnsallah deger artar sende hamiş olursun Rabbim yardimcin olsun hep dua edicem senin icin.Birde hz ibrahimin duasi var cocuk icin onu okusan en azindan umudun olur.

Canm ya çok iyisin çok saol güzel dileklern için çok saol. Şu an eşimle ikimz macunlara başladık inşallah bu sonuç verir. Macunlarda keçiboynuzu bal polen propolis çakşır zencefil falan bir sürü karışım var. 3 ay içinde etki etmesi lazm artk buda olmazsa umudum kalmaz. Dualrnda beni unutma. Bana da bi umut var mdr bilmyrm macunlar morfolojiyi yükseltrse umudum olur hayrlsı artk

O senin iyiligin Rica ederim Canım inşallah yükselecek ben inaniyorum hiç aksatmadan devam etsin bunlara olacak insallah.Derdi veren Allah dermaninida verir insallah.Öyle deme herseyin bir vakti bir zamani var.Seni anliyorum bende yasadim ayni seyleri.Ama düsününce nasipte varsa oluyor bir sekilde biz sadece tedaviler deniyoruz ediyoruz ama Allah ol derse oluyor.Unutmam canim insallah artar insallah Macunlar fayda edicek bak göreceksin inanmak basarmanin yarisidir güzel düsün güzel olsun

Güzel düşünmeye calsyrm ama bir yerde tıkanyrm. Denedgmz hiç-bir şey sonuç vermedi hani artk buda olmaz nie olmuyo tüp bebekler falan hepsi nie sorusu olarak hep aklımda. Bilyrm düşünmemem lazm elimde degl 2.5 yıl oldu 3. Yıla doğru gidyrz daha ne kadar var gücüm ne kadarına yeter bilmyrm kırılgan bir insanm ben çok güçlü deglm güçlü görünmekten de yoruldum artk çok çok zor rabbim dağlara taşlara vermesn eksik hissetmek berbat bi duygu. Umarm birgün benm de olur olmayanlara o zaman sabredin olack diyim öyle birgün var mdr emin deglm artk hayrlsı herşeyin beklemek zor. Çok saol canm tesellin için herşey gönlünce olsun inşallah

Canım benim eşinin sperm sayisi az olupta hamile kalan 2 tanidigim var.Yani demem o ki umut her zaman vardir.Neler var onlarin bile oluyor.Imkansiz diye birsey yoktur.Hem olacagi varsa oluyor.Bak bende 3 senelik evliyim hic korunmadim ama olmadi.Hiç beklemedigm hic ummadigm zamanda oldu ben bile şaşırdım.Artik olursa olur olmazsa olmaz diyorduk ama nasip oldu.Onun için zaman herseyin ilaci onunda zamani gelicek elbet.Hiç beklmedgn zamanda bebisin seninle olacak.Ben her zaman derim Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin Bende senin gibiydim ama bak oldu sabrin sonu selamettir insallah olucak insallah Sen o güzel kalbini ferah tut inşallah en yakin zamanda hamilelik haberini aliriz Rica ederim canim seni birazda olsa ferahlatmışsam ne mutlu bana Amin cümlemizin hersey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…