Gebelik testi lütfen bakarmisiniz ??

bende rahim filmi çektirdim aralıkta , ocakta klomen ve çatlatma tedavisi derken adet oldum gebelik olmadı ve bu ay çok geciktim ya neden düşük yaşadın canım

Hamileyken ben tatılde çok ağır bir grip gecırdım enfeksiyondan kaynaklandı düşük oldu

yenidir canım belkide kanda çıkarda ,idrarda geç çıkar biraz daha bekle yada 3 günde bir değerlerini kan tahliliyle takip et canım

yenidir canım belkide kanda çıkarda ,idrarda geç çıkar biraz daha bekle yada 3 günde bir değerlerini kan tahliliyle takip et canım
Yani normaldir değil mi korkmama gerek var mı ki gribim de çok şükür geçti eşim de sağlıkçı arkadaşına sormuş hayırlı olsun demiş var kesin olarak ama adetinden on gün geçsin kesinleşir demiş işte kafam karıştı içinizi ferah tutun demiş ama bilmiyorum

Benim de bu şekilde çıktı 4 haftalık gebeyim seni rahatlatmak için attım canım evde yapıla testler varsa göstermiyor daha ağır olarak gösteriyorsa da yanılma payı çok az bence sende de var hayırlısı olsun ins.

içini rahat tut canım eşin sormuş bak kafan rahat olsun

içini rahat tut canım eşin sormuş bak kafan rahat olsun
İnşaAllah artık dua edin ya panikliyim biraz ilk bir de tecrübem de yok inşaAllah pazartesi sağlık ocağında bir daha baktıracam

Şimdi hamilemiyim degilmisim.T cizgisi koyu degil ama silik cizgi cikti 3 dakika arasinda böyle oldu.Adetim 3 gün gecti bu da foto yardimci olurmusunuz ?
Bence hamilesin :))) hayırlısı olsun tabiii.. Kesin sonuç istiyosan kan testi en güzelli

Insallah canim vardir .Allah cümlemize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…