• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi lütfen bakarmisiniz ??

Amin hatta çifter çifter versin de üzüldüğümüzü unutalım 👶👶👶🤭
Herseyin bir zamani var bak benim umudum hic kalmamisti doktora gitmeyi birakacaktim son doktora gidisimdi ara vericektim o ay hamile kalmisim.Bende gectim bende yasadim bu duygulari acaba hic bir zaman cocugum olmucakmi diye cok düsündm üzüldm.Ha birde unutmadan 1 kac gün hz ibrahimin duasini okudum sonra biraktim tabi dedim ya artik olacagina dair tek bir umut yoktu 😊

Herseyin bir zamani var bak benim umudum hic kalmamisti doktora gitmeyi birakacaktim son doktora gidisimdi ara vericektim o ay hamile kalmisim.Bende gectim bende yasadim bu duygulari acaba hic bir zaman cocugum olmucakmi diye cok düsündm üzüldm.Ha birde unutmadan 1 kac gün hz ibrahimin duasini okudum sonra biraktim tabi dedim ya artik olacagina dair tek bir umut yoktu 😊
Benim bir prensesim var rabbim ona sağlık uzun ömür versin ,kızım çok istiyor kardeş.
Allah önce hiç bebeği olmayanlara hasret olanlara çifter çifter versin sonra bana 🙏Amin

Benim bir prensesim var rabbim ona sağlık uzun ömür versin ,kızım çok istiyor kardeş.
Allah önce hiç bebeği olmayanlara hasret olanlara çifter çifter versin sonra bana 🙏Amin
Haa canim anladim amin insallah uzun ömürler versin 🤲 Tüm isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.Yumurta takibi yaptirdinizmi hic ? Bazen yumurtlama zamaninj kacirabiliyoruz ona göre iliski zamani belirleniyor en azindan diger aylara oranla hamile kalma dahada artiyor 😊

Haa canim anladim amin insallah uzun ömürler versin 🤲 Tüm isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.Yumurta takibi yaptirdinizmi hic ? Bazen yumurtlama zamaninj kacirabiliyoruz ona göre iliski zamani belirleniyor en azindan diger aylara oranla hamile kalma dahada artiyor 😊
Yaptırdım bu ay çatlatma iğnesi de oldum bekşemedeyiz,kafaya takınca da olmuyor tecrübe ile sabit ,olur inşallah

Cok tesekkür edrim canim benim 😘😍 3 sene sonra oldu hic inancim yoktu olacagina hala şoktayim inanamiyorum 😁 Allah insallah sanada nasip etsin 🤲🤲
Rabbim sağlık sihhatle kucağına almayida nasip etsin insaAllah🤲 inan Annesi artık bebişin seninle 😍

Hamilesiniz bence ve henüz daha çok yeni 😍
Evet canim kan sonucum 524 cikti 5 haftalik dediler catlagma ignemde 22 şubatta oldu 3 haftalik falan aslinda son bat dan mi sayiyorlar kesin ve bir daha doktora girmedim ayin 24 ne randevu aldm dis gebelik falansa bu zamana kadar sikinti olmaz degilmi ?

24 ü uzun bir süre bence canım ilaç falan veriyorlar çünkü değerlere bakıyorlar düşük yaptığım için bilşuırukb

24 ü uzun bir süre bence canım ilaç falan veriyorlar çünkü değerlere bakıyorlar düşük yaptığım için bilşuırukb
Anladim canim ya sira bulamiyorum randevular dolu.Birde degerlere bakipta strese girmek istemiyorum ama korkuyorum dış gabelikse falan diyede sirada yok sasirdim kaldim valla 😐

Benim de testi böyle çıkmıştı doktora gittiğimde 7 haftalık hamileydim Allah hayırlısını versin inşallah 🥰 ayy o günler geldi aklıma kuzucum doğdu da büyüdü bile şimdi 9 aylık Allahım isteyen herkese nasip etsin
Allah uzun ömürler versin insallah 😊 Amin inşallah 🤲

Back