- 17 Ocak 2020
- 606
- 616
- 23
- Konu Sahibi Kelebek345
Amin hatta çifter çifter versin de üzüldüğümüzü unutalımAmin insallah cok tesekkür ederim Allah isteyen herkese versin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hatta çifter çifter versin de üzüldüğümüzü unutalımAmin insallah cok tesekkür ederim Allah isteyen herkese versin![]()
Cok tesekkür edrim canim benimtamam canım benimbu arada tebrik ederim çok mutlu oldum hamile olduğuna
![]()
Herseyin bir zamani var bak benim umudum hic kalmamisti doktora gitmeyi birakacaktim son doktora gidisimdi ara vericektim o ay hamile kalmisim.Bende gectim bende yasadim bu duygulari acaba hic bir zaman cocugum olmucakmi diye cok düsündm üzüldm.Ha birde unutmadan 1 kac gün hz ibrahimin duasini okudum sonra biraktim tabi dedim ya artik olacagina dair tek bir umut yoktuAmin hatta çifter çifter versin de üzüldüğümüzü unutalım![]()
Benim bir prensesim var rabbim ona sağlık uzun ömür versin ,kızım çok istiyor kardeş.Herseyin bir zamani var bak benim umudum hic kalmamisti doktora gitmeyi birakacaktim son doktora gidisimdi ara vericektim o ay hamile kalmisim.Bende gectim bende yasadim bu duygulari acaba hic bir zaman cocugum olmucakmi diye cok düsündm üzüldm.Ha birde unutmadan 1 kac gün hz ibrahimin duasini okudum sonra biraktim tabi dedim ya artik olacagina dair tek bir umut yoktu![]()
Haa canim anladim amin insallah uzun ömürler versinBenim bir prensesim var rabbim ona sağlık uzun ömür versin ,kızım çok istiyor kardeş.
Allah önce hiç bebeği olmayanlara hasret olanlara çifter çifter versin sonra banaAmin
Yaptırdım bu ay çatlatma iğnesi de oldum bekşemedeyiz,kafaya takınca da olmuyor tecrübe ile sabit ,olur inşallahHaa canim anladim amin insallah uzun ömürler versinTüm isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.Yumurta takibi yaptirdinizmi hic ? Bazen yumurtlama zamaninj kacirabiliyoruz ona göre iliski zamani belirleniyor en azindan diger aylara oranla hamile kalma dahada artiyor
![]()
Insallah hayirli sonuclarini alirsinYaptırdım bu ay çatlatma iğnesi de oldum bekşemedeyiz,kafaya takınca da olmuyor tecrübe ile sabit ,olur inşallah
Rabbim sağlık sihhatle kucağına almayida nasip etsin insaAllahCok tesekkür edrim canim benim3 sene sonra oldu hic inancim yoktu olacagina hala şoktayim inanamiyorum
Allah insallah sanada nasip etsin
![]()
Amin inşallahRabbim sağlık sihhatle kucağına almayida nasip etsin insaAllahinan Annesi artık bebişin seninle
![]()
Hamilesiniz bence ve henüz daha çok yeniŞimdi hamilemiyim degilmisim.T cizgisi koyu degil ama silik cizgi cikti 3 dakika arasinda böyle oldu.Adetim 3 gün gecti bu da foto yardimci olurmusunuz ?
Evet canim kan sonucum 524 cikti 5 haftalik dediler catlagma ignemde 22 şubatta oldu 3 haftalik falan aslinda son bat dan mi sayiyorlar kesin ve bir daha doktora girmedim ayin 24 ne randevu aldm dis gebelik falansa bu zamana kadar sikinti olmaz degilmi ?Hamilesiniz bence ve henüz daha çok yeni![]()
Anladim canim ya sira bulamiyorum randevular dolu.Birde degerlere bakipta strese girmek istemiyorum ama korkuyorum dış gabelikse falan diyede sirada yok sasirdim kaldim valla24 ü uzun bir süre bence canım ilaç falan veriyorlar çünkü değerlere bakıyorlar düşük yaptığım için bilşuırukb
Benim de testi böyle çıkmıştı doktora gittiğimde 7 haftalık hamileydim Allah hayırlısını versin inşallahikinci bir test yaptim bakarmisiniz ???
Allah uzun ömürler versin insallahBenim de testi böyle çıkmıştı doktora gittiğimde 7 haftalık hamileydim Allah hayırlısını versin inşallahayy o günler geldi aklıma kuzucum doğdu da büyüdü bile şimdi 9 aylık Allahım isteyen herkese nasip etsin
Evet canim dolmuş seferleri 7 de basliyor ben gidene kadar 8 olur.Sanirsam sabah 7 de almak gerekiyor öglen 12 de var ama bazen olmuyor bazende sıra cabuk doluyorErkenden gidip sıra alsan öyle de bakıyorlar