• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi lütfen bakarmisiniz ??

Evet geç olmuşsun canım. Hayırlısı inşallah. İnşallah guzel sonucun olur. 🤲🏻
Aynen canim adete 10 gün kala oldum ignemi.Bugün gecikmemin 4. Günü.Klomen ve catlatma ignesi kullandgm icin gecikince merak ettim igne etkisi gecmesini hemde adetimi bekledim.Amin canim insallah güzel saglikli bir sonucum olur 🤲

Şimdi hamilemiyim degilmisim.T cizgisi koyu degil ama silik cizgi cikti 3 dakika arasinda böyle oldu.Adetim 3 gün gecti bu da foto yardimci olurmusunuz ?
Bunlarla oyalanma hamile olabilirsin yerlesme kanaması olabilir acile gidip kan testi ver hemen

Canim beyazli kahverengi sarı tonlarda tekrar akintim oldu ama adet olmadim tekrar paylastim insallah tesekkür ederim 😊
Biz seni anladık biliyorum biraz korku biraz heyecan hepsi karışık duygular yaşıyorsun üç senedir neler yaşadın kimbilir. Ama en güzel sonucu kan testi verecek. Hem daha fazla umitlenmezsin geçen her gün dahada ümit oluyo çünkü yada hemde Rabbimin mucizesiyle bebisinin orada olduğunu öğrenirsin aminnnnnnnnnnn insaAllah temennim bu yönde🤲🤲🤲 eğer imkanın varsa acile git kan testi ver

Şimdi hamilemiyim degilmisim.T cizgisi koyu degil ama silik cizgi cikti 3 dakika arasinda böyle oldu.Adetim 3 gün gecti bu da foto yardimci olurmusunuz ?
Hamilesin canım ama daha yeni betan düşük çıkar belki hayırlı olsun :)) benimde 3 gün geçti ama testler negatif kafayı yicem artik

Benim de böyle silik çıkmıştı 4 haftalıktı o zaman canım. Beta 93 tü aynı gün. Fotoğrafı dün atmışsın nasıl dayandın bugün acile gidip kan verseydin ya keşke. Belirsizlik çok kötü

Kan testi veremedim bugün ama biraz kanamam olmus devam edermi bilmiyorum çok umutlanmistim hüsran oldu 😑
[/QUOThamilesin üzülme bende test yaptım böyle silik ti ve ilk üç ay kanamam oldu ama şok şükür hayırlısıyla doğurdum kızımı stres iyi değil güzel düşün hep

Biz seni anladık biliyorum biraz korku biraz heyecan hepsi karışık duygular yaşıyorsun üç senedir neler yaşadın kimbilir. Ama en güzel sonucu kan testi verecek. Hem daha fazla umitlenmezsin geçen her gün dahada ümit oluyo çünkü yada hemde Rabbimin mucizesiyle bebisinin orada olduğunu öğrenirsin aminnnnnnnnnnn insaAllah temennim bu yönde🤲🤲🤲 eğer imkanın varsa acile git kan testi ver
Evet canim heyecan korku hepsi bir arada karisik duygular.3 senedir her ay umutlanmak ne zaman olacak düsüncesi cok zor gercekten.Aynen kanda testi yapmadan inanmiyorum hala.Cok tesekkür ederim insallah öyledir.imkan var ama acil test yapmadi nasil birsey bilmiyorum 😐

Benim de böyle silik çıkmıştı 4 haftalıktı o zaman canım. Beta 93 tü aynı gün. Fotoğrafı dün atmışsın nasıl dayandın bugün acile gidip kan verseydin ya keşke. Belirsizlik çok kötü
Almadilar canim acilde.Bin bir umutla gittim geri geldim.

Almadilar canim acilde.Bin bir umutla gittim geri geldim.
Allah Allah niyeki. Geçen ay kasık ağrım oldu ama hamilelik şüphem var dedim hemen hcg baktılar. Normal başka bi hastalıkla gittigimzdede bizim burda hcg bakiyolar hemen imkansız desende iki saat sonuç bekleyip öyle tedavi yapıyolar

Evet canim heyecan korku hepsi bir arada karisik duygular.3 senedir her ay umutlanmak ne zaman olacak düsüncesi cok zor gercekten.Aynen kanda testi yapmadan inanmiyorum hala.Cok tesekkür ederim insallah öyledir.imkan var ama acil test yapmadi nasil birsey bilmiyorum 😐
Ozaman pazartesi muhakkak doktora görün insaAlkah hayırlı haberlerle bize dön 🤲

Allah Allah niyeki. Geçen ay kasık ağrım oldu ama hamilelik şüphem var dedim hemen hcg baktılar. Normal başka bi hastalıkla gittigimzdede bizim burda hcg bakiyolar hemen imkansız desende iki saat sonuç bekleyip öyle tedavi yapıyolar
Canim bende anlamadim.Normalde büyüksehirde yasarken bende vermistim almislardi kan ama burada almadilar.Pazartesi kadin doguma git dedi.Benimde hevesim kursagmda kaldi.

Back