- 12 Kasım 2019
- 146
- 61
- 48
- 29
- Konu Sahibi Kelebek345
Evet canim varmisGebelik var gibi görünüyor. Umarım sağlıkla ilerler hayırlı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim varmisGebelik var gibi görünüyor. Umarım sağlıkla ilerler hayırlı olsun![]()
amin canım hepimize versin inşallahCok tesekkür edrim canim benim3 sene sonra oldu hic inancim yoktu olacagina hala şoktayim inanamiyorum
Allah insallah sanada nasip etsin
![]()
Çok aminamin canım hepimize versin inşallah![]()
Anladm canm sizde erkek kaynaklı bi problem yoktu yani . Zaten pek bi problem görülmüyoms:) ne güzel Allah tamamına erdirsn sağlıklaTesekkür ederim canim.Doktor herhangi birsey sylemedi.Klomen kullanicaz 6 ay dedi sonra igne sonra asilama bunlarla olmazsa tüp bebek dedi.Ocakta Günde 1 defa klomen kullandim adetim 28 günde 1 oluyordu ve adetin 16. Günü yumurtam 12 mm di.Cok gec büyüyordu yumurtam.Sonra kontrole gitmedim duphastonda kullaniyordum.Adet oldum şubatta günde 2 defa kullandm.Adetin 17. Günü gittim doktor solda bir yumurtan var dedi sagdaki kücüktü ultrasonda belli oluyordu.Kendi halinemi birakalim yoksa catlatma ignesimi yapalim dedi bende catlatma ignesi istedim.Errtesi gün igne vuruldum.Adetin gecikirse test yap adet olursan gel dedi.Benim hic umudum yoktu.Sonra adet agrilarim basladi akintilarim oluodu gidiyordum yok gidiyordum yok.Normalde agridan sonra baslar 3 gün oldu test yaptim silik cikti.Ertesi gün yine yaptim yine ayni sali günü kan sonucumda sonucumun 524 oldugunu görünce inandim hic umudum yoktu olacagina dair![]()
Aynen canim sadece morfoloji 3 tü oda sigara iciyordu.Rahim filmide cekildim ekimde sadece rahim biraz üstten basıktı doktor tutunabilir dedi.Klomen ve yumurta takibinde ögrendim yumurtam cok gec büyüyordu ve bizde kaciriyorduk ya da 2 ayda farkli büyüme olduAnladm canm sizde erkek kaynaklı bi problem yoktu yani . Zaten pek bi problem görülmüyoms:) ne güzel Allah tamamına erdirsn sağlıkla![]()
Bizim morfoloji sıfır o yüzden hiç umudum yokAynen canim sadece morfoloji 3 tü oda sigara iciyordu.Rahim filmide cekildim ekimde sadece rahim biraz üstten basıktı doktor tutunabilir dedi.Klomen ve yumurta takibinde ögrendim yumurtam cok gec büyüyordu ve bizde kaciriyorduk ya da 2 ayda farkli büyüme olduAmin insallah canim benim
![]()
Anladim canim sen yinede umudunu kaybetme.Masallah cok güzel yumurtalaman o zaman.Canim kürler var onlardan kullansın keci boynuzu pekmezi falan mesela.Ederim tabi canimin içi.İnsallah deger artar sende hamiş olursun Rabbim yardimcin olsun hep dua edicem senin icin.Birde hz ibrahimin duasi var cocuk icin onu okusan en azindan umudun olur.Bizim morfoloji sıfır o yüzden hiç umudum yokmacun kullanyrz şimdi eşimle. Bende bi sorun yok doktor bir kere klomen vermsti 6 yumurta birden gelsti doktor da gerek yok klomen kullanmicaz dedi. Eşimde problem olduktan sonra 10 tane yumurtam gelişse de boşuna. Bana dua eder msn canm içinde çıkılamayacak bi karanlık bir yoldaym sanki ne yapsam ne yöne dönsem olmuyor
![]()
Canm ya çok iyisin çok saol güzel dileklern için çok saol. Şu an eşimle ikimz macunlara başladık inşallah bu sonuç verir. Macunlarda keçiboynuzu bal polen propolis çakşır zencefil falan bir sürü karışım var. 3 ay içinde etki etmesi lazm artk buda olmazsa umudum kalmaz. Dualrnda beni unutma. Bana da bi umut var mdr bilmyrm macunlar morfolojiyi yükseltrse umudum olur hayrlsı artkAnladim canim sen yinede umudunu kaybetme.Masallah cok güzel yumurtalaman o zaman.Canim kürler var onlardan kullansın keci boynuzu pekmezi falan mesela.Ederim tabi canimin içi.İnsallah deger artar sende hamiş olursun Rabbim yardimcin olsun hep dua edicem senin icin.Birde hz ibrahimin duasi var cocuk icin onu okusan en azindan umudun olur.
O senin iyiliginCanm ya çok iyisin çok saol güzel dileklern için çok saol. Şu an eşimle ikimz macunlara başladık inşallah bu sonuç verir. Macunlarda keçiboynuzu bal polen propolis çakşır zencefil falan bir sürü karışım var. 3 ay içinde etki etmesi lazm artk buda olmazsa umudum kalmaz. Dualrnda beni unutma. Bana da bi umut var mdr bilmyrm macunlar morfolojiyi yükseltrse umudum olur hayrlsı artk
Çok teşekkür ederim canimHayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Güzel düşünmeye calsyrm ama bir yerde tıkanyrm. Denedgmz hiç-bir şey sonuç vermedi hani artk buda olmaz nie olmuyo tüp bebekler falan hepsi nie sorusu olarak hep aklımda. Bilyrm düşünmemem lazm elimde degl 2.5 yıl oldu 3. Yıla doğru gidyrz daha ne kadar var gücüm ne kadarına yeter bilmyrm kırılgan bir insanm ben çok güçlü deglm güçlü görünmekten de yoruldum artk çok çok zor rabbim dağlara taşlara vermesn eksik hissetmek berbat bi duygu. Umarm birgün benm de olur olmayanlara o zaman sabredin olack diyim öyle birgün var mdr emin deglm artk hayrlsı herşeyin beklemek zor. Çok saol canm tesellin için herşey gönlünce olsun inşallahO senin iyiliginRica ederim Canım inşallah yükselecek ben inaniyorum hiç aksatmadan devam etsin bunlara olacak insallah.Derdi veren Allah dermaninida verir insallah.Öyle deme herseyin bir vakti bir zamani var.Seni anliyorum bende yasadim ayni seyleri.Ama düsününce nasipte varsa oluyor bir sekilde biz sadece tedaviler deniyoruz ediyoruz ama Allah ol derse oluyor.Unutmam canim insallah artar insallah
Macunlar fayda edicek bak göreceksin inanmak basarmanin yarisidir güzel düsün güzel olsun
![]()