- 8 Kasım 2019
- 2.043
- 1.212
- 133
- Konu Sahibi Kelebek345
Rabbim hayırlısını versin canımCanim beyazli kahverengi sarı tonlarda tekrar akintim oldu ama adet olmadim tekrar paylastim insallah tesekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayırlısını versin canımCanim beyazli kahverengi sarı tonlarda tekrar akintim oldu ama adet olmadim tekrar paylastim insallah tesekkür ederim![]()
maşallah çok net canım hamilesinikinci bir test yaptim bakarmisiniz ???
Canim o test igne gününüde sayarsam 14. Gündü saymazsam 13 ama ben bugün yine aldim test yaptim oda böyle cikti.Insallah canim saglikli olsun insallah cok bekledim bu ani.Cok tesekkür ederim tatlim benim kan testi bir versem daha da emin olucam cok korkuyorumCanım hamilesin sağlıkla ilerlesin inşallahİğnenin 14.gunu kan tahlili yaptırman gerekir doğru sonuç verir . Öncesinde iğne etkisi olabilir diyorlar ama olacağını sanmıyorum sen de .
![]()
Yok canim hic gögüs agrisi hissetmedim.Sadece cok kasiklarim agridi cok akintim vardi adet oldum diye baktim hep sonra kanamam oldu cok az kasik agrilarim azaldi.Hatta kahverengi beyazli gibi degisik renkte akintim oluyor ara ara sadece bunlar olduRabbim hayırlısını versin canımgöğüs ağrın var mı peki
Insallah canim benim insallah artik bende o duyguyu tadabilirmmaşallah çok net canım hamilesin![]()
kan testi ver inşallah güzel haberinle bizlerde sevinelimYok canim hic gögüs agrisi hissetmedim.Sadece cok kasiklarim agridi cok akintim vardi adet oldum diye baktim hep sonra kanamam oldu cok az kasik agrilarim azaldi.Hatta kahverengi beyazli gibi degisik renkte akintim oluyor ara ara sadece bunlar oldu![]()
Insallah canim benim insallah artik bende o duyguyu tadabilirm![]()
bende 5 aydır düzene girdim derken bu ay gecikti yaaYa benimde 8 gün gecikti 3. Günde test yaptım birşey çıkmadı 7 aydır düzenli 28 günde bir adet oluyordum bu ay ilk böyle gecıkmelerim oldu benim gibi olan varmı![]()
Nolcak bizim bu halimizbende 5 aydır düzene girdim derken bu ay gecikti yaa![]()
Benim de öyleydi hamile olduğumdaŞimdi hamilemiyim degilmisim.T cizgisi koyu degil ama silik cizgi cikti 3 dakika arasinda böyle oldu.Adetim 3 gün gecti bu da foto yardimci olurmusunuz ?
deli gibi test yapıyom negatif , ışıkta olmayan çizgiyi görüyomOyyy oyyy darlandımmm ben valla![]()
Insallah seviniriz hep beraber pazartesi kan vericm sonucu paylasicmkan testi ver inşallah güzel haberinle bizlerde sevinelim![]()
hayırlı haberlerin olur canımInsallah seviniriz hep beraber pazartesi kan vericm sonucu paylasicm![]()
Insallah benimde öyledirBenim de öyleydi hamile olduğumda![]()
Ya ben bir buçuk yıl öncede aynı bu durumu yasadım betada çıkmadı diye tatıle gittik bir haftalık tatılden sonra doktora gittik ultrasyondan kese gözüktü Adetin 45 gün sonra gecikmesinden sonra düşükten sonra ben birbuçuk yıl toparlanamadım kanamalarla boğuştum 6 aydır sonra doktor tedavisiyle duzeldim 3 aydır öylede duzenli giderken gene gecıkme yasadım gene bişey çıkmadı tarlusal söktürücü kullandım sknra gene doktor tedavisi cyronova adlı ılacı kullandım 4 ay boyunca 7 aydır adetlerim düzenli gidiyprdu çok şükür diyerek Ocak ayın sonunda histeroskopı oldum şubat 2 sınde adet oldum bu ay yıne gecıkme oldu inanın napıcahımı sasırdım bendeli gibi test yapıyom negatif , ışıkta olmayan çizgiyi görüyomadet gibi ağrım var göğüslerim çok aşırı hassas ağrıyo
ilk defa bu kadar çok geciktim ya
![]()