canlarım bişi soracam adet geçmeden kan testinde ne kadar sürede belli oluyor?? aman ya benim son adet tarihim 31 mart ama kendimi çok farklı hissediyorum kasıklarımda ağrı ve batma var ve çok yoğun akıntım geliyor..sanki böyle adet olacakmışım gibiyim...çok farklı hissediyorum içimde bi şeyler oluyor..hamile değilimdir diyorum ama ya hamileysem??offf doktora gittim beni ciddiye bile almadı sanırım..daha bana çarşamba gel de yumurtlama testi yapalım dedi...21 i oluyor çarşamba o gün kandan baktırsam belli olur mu?
laubalicimmmm
canımmm
hatırlarsın beni yazın takılıyodum topiğee
uzun zamandır yazmadım ama ara ara bakıp takip ettim siziii
vee güzel haberini aldım sonundaaa
canım inan çok mutlu oldummmm
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına da almayınasib etsin inşaallahhhh
Evet canim artik vakti zamani gelmis, rabbim bizede nasip etti sonunda. Cok mutluyuz, insallah 8 gun sonra bebegimizi görecegiz belki kalp atisida duyariz. Herkes bu özel ani yasasin istiyorum allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmiyor ama herseyin bir vakti var, tabii bunu biz bilmedigimiz icin cok zor gecebilir aylar, yillar.
ozlemcano ben hastaligimi bir hafta daha erteledim, hele bebisi görelim dimi sonra ise baslarim. Sen ne yapiyorsun?
Bulunduğum yer çok ufak bi ilçe biri adım atsa hemen herkes duyar, o yüzden kan testi yaptırmaktan çekiniyorum, tek çarede gebelik testi : ))
'' Clearblue digital test '' biraz pahalıymış ama kesin ve net sonucu gösteriyo mu ?
güvenilir mi ?
canımm inşaallah kalp atışını duyarsınnn
kucağına da lırsın yawrunuuu
sen bunu çoktan hakettin taze anne tekrar gözün aydın olsunn
en dogrusunu yapmissin canim bi bebegini gor herseyin yolunda olup olmadigini ogren gecen seferki gibi olmasin kendine cok dikkat et fazla kalkma agir kaldirmamaya calis bunlari biliyorsun ama ben yinede tekrarliyim kendine ve yegenimize iyi bak cok dikkat et canim benim senin ve bebisinin sagligi cok onemli cok mutlu ol insallah seninle birlikte bizde heycanla bekliyoruz bebisi gormeni sen gorunce bizde gormus gibi olucaz benimki el sallayamadi ama insallah seninki el sallar:teytey:
Arkadaşlar merhaba. Benim bi sorum olacak. Yardımcı olursanız çok sevinirim.En son 18 martta adet oldum. 15 Nisan da tekrar olmam gerekiyodu fakat hala olmadım. Test yaptım 18 inde negatif çıktı ama sabah idraı falan değildi.Normalde kondomla korunuyoruz ama yine de hamile olma ihtimalim var mı. Bir kez daha idrar tesi yapmalı mıyım?
Evde olmak hele bide hamileyken cok güzel birseymis, tatli bir bekleyis, heyecan var bebegimi görmeye tam 1 hafta kaldi. Sen bebisini ne zaman görmüstün ilk kez bayaga bi gec olmustu dimi hatirliyorumda.
10 haftalik ta gormustum ilk ama 9 haftalik cikmisti gec dollenmeden dolayi
zaten 2 hafta sonrada gitmemde ilk gittigimden 3 gun sonra kalbi durmustu
onu ogrenmistik oyle olmustu canim
HAMILEYIMM :CüvCüv::CüvCüv: 8 YIL ARADAN SONRA EVLILIK YIL DÖNUMDE HAMILE OLDUGUMU ÖGRENDIM. RABBIM COK BÜYÜK MUCIZESI NE ZAMAN GELECEK BELLI OLMAZ KISMET BUGÜNEYMIS. SUAN PEK SEVINEMIYORUM, SASKINIM BIRAZDA YALAN SAKA GIBI GELIYOR. HAYIRLISIYLA GELSIN INSSS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?