hakkinda hayirlisi olsun canim
evet gercekten olacagina biraktin mi olutormus bende oyle yapmistimdarisi basimiza test orneklerini koysana bi aslinda hastanede bakmalari lazimdi allah korusun dis gebelik olabilir seninle daha yakindan ilgilenmeleri lazim bence simdi tahminince kac haftalik sin canim
teyzesi yesin onu cok seincliyim ya sanki ben hamileymisim gibi inanki o kadar mutluyum bugun is yerindeki arkadaslara anlattim seni onlar bile tanimadigi halde cok sevindiler senin adina ALLAH im ne olur duy sesimizi insallah saglikli bir sekilde kucana almayi nasip eder esin ne yapti kiz evlilik gunu hediyesini duyunca ay super hediye olmustur onada
Farki test alip dene, ben sahit oldum 5 ayri test yaptim hepsi birbirinden farkli tepki verdi, kimisi hic göstermedi, kimiside 5 dk icinde cikti ama 1 saat sonra daha belli olmaya basladi. Kafam resmen karisti benimde guclubacismile
önemli olan saglikla gelmesi insallah sonuna kadar devam ettiririz. Allahim hic kimseyi yari yolda birakmasin herkese nasip etsin hayirlisiyla. Ay tatlim demek arkadaslarinada anlattin, allah razi olsun hepinizden insallah insallah sende tekrar hamis kalirsin canim ama kafaya takma sende biliyorsun hep o zaman geli veriyor bebek.
Hediye tam semamme oldu :) Esimle zaten 2 hafta önce Istanbul turu yapmistik buda birbirimize hediyemiz olmustu, eh bebekte orda oldu olumunekankayizsmile yani hediyeyi bebegimiz verdi bize, esime hediyem var deyince ama ben sana bisey almadim söz vermistik almiyacaz dedi, bende bosver bunu evde yaptim dedim idrar testlerini görünce gercektende benim boyadigimi sandi ama cok duygu yüklü bir andi. Süper hediye oldu bebisten bize turkbayragi
ya laubali ben hergün ateşim ayne saate ölçuyorum bugun 2 saat erken uyandım,üşümüştüm gözlerimi açtım bide ateşimi öçim dedim,yaptım 36.3 tekrar uykuya daldım ve yaptığım saate tekrar kaktım bu sefer 36.7 çiktı.ilk derece geçerli değilmı demeki ateşim düşüyor ve adet olacam.
Atesini hergün ayni saatte ölceceksin, farkli saatlerde ölcülenler gereksiz sayiliyor. Düzenli ölcmeye calis o zaman daha sabit ates ölcümü alirsin daha anlayisli olur. Simdi ne desem bos 2 sefer farkli saatlerde ölcmüsün. Ya gercektende bu testlere pes, en iyisi sen saglik ocagina git kanda baktir, simdiye teste harcadigin para ile kan testi yaptirmistin.
canim duygulandim ya insaalah bizede nasip olur boyle bir hediye suupeeeeeeeerrrrrrrr bi hediyeymis bende facebook a yazmistim ehliyet sinavini kazandim diye kardeslerim de tebrim mesajlari yollamislar esim sadece tebrik mesajlarini gordu sordu ne diye bende karnimi isaret ettim garibim nasil da sevindi sonra saka dedim kustu bana ama gonlunu aldim hayirlisiyla olur ne yapalim bekliycez hele sen bi dogurda
evet cm bende pazartesi gününe kadar beklıyecam adet olmassa kanda baktırırım.dr.sordum progestanı bıraktıktan 7 gün içinde yada gününde adet olman lazım,olursan adettin bitti 3 günü gel,gelmezse adetin 7-10gün geçtikten sonra gel.
ya laubali bisey sorcam benim bu hafta adet kanama hersey bitti simdi ates olcemeye baslasam olur demi yumurtalam yi analayabilirim demi en yuksek kac oluyo tahimince ben tam bilmiyorum bi hamilelikte olcmustum oda cok yuksek ti
mrb arkadaşlar benim 2 gün önce adet olmam gerekiyodu dünkü testler negatif hiç gecikmezdi ama hasta olucam belirtileri de var 2 gün daha hasta olmazsam testte çıkar mı hamile kalmayı çok istiyorum
bu arada laubali Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin 8 senedir bekliyomuşun diye okudum çok sevindim..