Gebelik testi kullananlar buraya

kiz senin icine dogmustu demi hamile ldugun pek belli etmek istemedin bence ama hissetmistin sanirim

Bilmiyorum bu sefer cok farkliydi, gerci belirti olarak pek bisey yoktu hani adet ile ayniydi. Ama beni sadece kuskulandiran gecen sene ayni zamanda hamile kaldim ve bilmedigim icinde düsük yapmistim, sirf onun icin teste baktim yoksa belirtilere hic takilmadim inan olacagina birakmistim cnm

evet gercekten olacagina biraktin mi olutormus bende oyle yapmistimdarisi basimiza test orneklerini koysana bi aslinda hastanede bakmalari lazimdi allah korusun dis gebelik olabilir seninle daha yakindan ilgilenmeleri lazim bence simdi tahminince kac haftalik sin canim

Doktor daha yeni gebelik belki test o yüzden yavas gösteriyor dedi, ama simdi ise bayaga bi belli oldu neden hemen cikmadi anlam veremedim. Hic kimse simdilik muayene etmek istemiyor bebege zarar olur diye, TR olsa hemen keseye bakarlardi burda böyle bisey yokki. Ama yinede hastane beni 6+3 olunca görmek istedi bunada sükür bu bile erken normal daha gec aliyorlar. Suan daha 4+4 teyzesi :ecrin_bebek: Test örnekleri esim gelince koyarim onun tlf ile cekecem resmi

teyzesi yesin onu cok seincliyim ya sanki ben hamileymisim gibi inanki o kadar mutluyum bugun is yerindeki arkadaslara anlattim seni onlar bile tanimadigi halde cok sevindiler senin adina ALLAH im ne olur duy sesimizi insallah saglikli bir sekilde kucana almayi nasip eder esin ne yapti kiz evlilik gunu hediyesini duyunca ay super hediye olmustur onada

önemli olan saglikla gelmesi insallah sonuna kadar devam ettiririz. Allahim hic kimseyi yari yolda birakmasin herkese nasip etsin hayirlisiyla. Ay tatlim demek arkadaslarinada anlattin, allah razi olsun hepinizden insallah insallah sende tekrar hamis kalirsin canim ama kafaya takma sende biliyorsun hep o zaman geli veriyor bebek.
Hediye tam semamme oldu :) Esimle zaten 2 hafta önce Istanbul turu yapmistik buda birbirimize hediyemiz olmustu, eh bebekte orda oldu olumunekankayizsmile yani hediyeyi bebegimiz verdi bize, esime hediyem var deyince ama ben sana bisey almadim söz vermistik almiyacaz dedi, bende bosver bunu evde yaptim dedim idrar testlerini görünce gercektende benim boyadigimi sandi ama cok duygu yüklü bir andi. Süper hediye oldu bebisten bize turkbayragi

Farki test alip dene, ben sahit oldum 5 ayri test yaptim hepsi birbirinden farkli tepki verdi, kimisi hic göstermedi, kimiside 5 dk icinde cikti ama 1 saat sonra daha belli olmaya basladi. Kafam resmen karisti benimde guclubacismile

vallah ben bu topikte okudum,benim kullandım test aynesi biri kullandı ve hamile oldu halde negatif çikmış,bana yakın tek bir eczane var ve sadece bu testlerden var

ya laubali ben hergün ateşim ayne saate ölçuyorum bugun 2 saat erken uyandım,üşümüştüm gözlerimi açtım bide ateşimi öçim dedim,yaptım 36.3 tekrar uykuya daldım ve yaptığım saate tekrar kaktım bu sefer 36.7 çiktı.ilk derece geçerli değilmı demeki ateşim düşüyor ve adet olacam.

canim duygulandim ya insaalah bizede nasip olur boyle bir hediye suupeeeeeeeerrrrrrrr bi hediyeymis bende facebook a yazmistim ehliyet sinavini kazandim diye kardeslerim de tebrim mesajlari yollamislar esim sadece tebrik mesajlarini gordu sordu ne diye bende karnimi isaret ettim garibim nasil da sevindi sonra saka dedim kustu bana ama gonlunu aldim hayirlisiyla olur ne yapalim bekliycez hele sen bi dogurda

Atesini hergün ayni saatte ölceceksin, farkli saatlerde ölcülenler gecersiz sayiliyor. Düzenli ölcmeye calis o zaman daha sabit ates ölcümü alirsin daha anlayisli olur. Simdi ne desem bos 2 sefer farkli saatlerde ölcmüsün. Ya gercektende bu testlere pes, en iyisi sen saglik ocagina git kanda baktir, simdiye teste harcadigin para ile kan testi yaptirmistin.

Son düzenleme:

evet cm bende pazartesi gününe kadar beklıyecam adet olmassa kanda baktırırım.dr.sordum progestanı bıraktıktan 7 gün içinde yada gününde adet olman lazım,olursan adettin bitti 3 günü gel,gelmezse adetin 7-10gün geçtikten sonra gel.

ya laubali bisey sorcam benim bu hafta adet kanama hersey bitti simdi ates olcemeye baslasam olur demi yumurtalam yi analayabilirim demi en yuksek kac oluyo tahimince ben tam bilmiyorum bi hamilelikte olcmustum oda cok yuksek ti

ah kiz öyle saka yapilirmi, ay acidim enisteye garibim nasilda sevinmistir cok kötüsün gizzz lmaz: insallah yine olur canim, bu sefer dahada bi üstüne düsünki ayni seyler tekrarlanmasin, rabbim en kisa zamanda verir bebegini insssss ..senin facebook varmi? Benimde var gerci pek kullanmiyorum ara sira giriyorum.

hadi hayirlisi insallah bu sefer olmustur canim, adet gelmeyince insan ister istemez umutlaniyor. Idrar testlerinede fazla güvenme, 10mlu yaptigim testler taa ilk bastan beri negatifti bugün denedim yavas yavas cikmaya basliyor, esimle gülüstük galiba bu testler 1000´den sonra ölcüyor kaydirigubbakcemile3 bizde hassas diye hemen aliyoz

ya laubali bisey sorcam benim bu hafta adet kanama hersey bitti simdi ates olcemeye baslasam olur demi yumurtalam yi analayabilirim demi en yuksek kac oluyo tahimince ben tam bilmiyorum bi hamilelikte olcmustum oda cok yuksek ti

Adetinin kacinci gunündesin? Yumurtalamayi tespit etmek icin en az 3 ay sabit atesini ölcmelisin ama eger bu ay hergün ayni saatte ölcersen o zaman az bucuk güvene biliriz, atesinin 0,3 - 0,6 arasi düsmesi lazim gerci bu istisna cünkü herkes cok farkli tepki veriyor illa bir düzene düsecek diye birsey yok sadece arada düsüs farki olmasi önemli ve sonradan hemen cikarsa anlaki yumurtlama gerceklesiyor.

mrb arkadaşlar benim 2 gün önce adet olmam gerekiyodu dünkü testler negatif hiç gecikmezdi ama hasta olucam belirtileri de var 2 gün daha hasta olmazsam testte çıkar mı hamile kalmayı çok istiyorum
bu arada laubali Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin 8 senedir bekliyomuşun diye okudum çok sevindim..

Sagol canim darisi bütün isteyenlere. Testlere gelince ben artik idrar testlerine guvenmiyorum, adetimden önce evdeki testleri denedim hep negatif cikiyordu zaten hamile olacagim aklimda bile yoktu benimkisi deneme amaci, hayatimda ilk defa eczaneye git test al diye bir ses geldi icimden, hep internetten aldigim testleri kullaniyordum (malesef negatif demisti) sonra eczaneye gittim cift cizgi cikti inanamadim, yani testlerde cok fark var hepsi birbirinden degisik. Bence biran önce git kan testi yap yada degisik marka idrar testi al dene.

teşekkürler kan testi en garantilisi pazartesi adet olmazsam yaptırıcamboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…