- 23 Şubat 2009
- 3.123
- 12
- 42
hic takilma oyle seylere bende esimin rahatsizligindan dolayi arastirmadigim sey kalmadi
cok korkuyodum ya sakat olursa, ya hasta olursa sonucu boyle oldu ama ne olursa olsun hepsi bizim icin hayirlisidir. Bugun hastaneden aramislar esimi tup bebek icin randevu yapacaklarmis mektup yollayacaklarmis ilk muayne icin bakalim buyuk ihtimalle 1.5 ay sonraya ancak verirler hayirlisi olsun.
Sakin ha dedigim gibi oyle seyleri hic takma dusunme ne kadar kotu dusunursen o basina geliyo
Allah korusun rabbim evladini sana bagislasin optum
Cok sevindim canim insallah sende yaz annesi olacaksin :) Ame ne olursun tüp bebege baslamadan önce düsük nedenini ögren, basina 2 kez geldi hani kimyasal gebelik degil seninki ilerleyen haftalarda bebeginin kalbi duruyor bunun ya kromozom bozuklugu, yada kan pihtilasmasi oldugu icin. Doktora bunlari iyice anlatin, hamile kalinca sana düsüge karsi ilac ve tedavi uygulasinlar. Sen tabii hepsini kesin biliyorsundur, unutma tüp bebek hamileligi kolaylastiriyor ama düsüge engel degil. Rabbim sana ikiz nasip etsin insallah.