hic takilma oyle seylere bende esimin rahatsizligindan dolayi arastirmadigim sey kalmadi
cok korkuyodum ya sakat olursa, ya hasta olursa sonucu boyle oldu ama ne olursa olsun hepsi bizim icin hayirlisidir. Bugun hastaneden aramislar esimi tup bebek icin randevu yapacaklarmis mektup yollayacaklarmis ilk muayne icin bakalim buyuk ihtimalle 1.5 ay sonraya ancak verirler hayirlisi olsun.
Sakin ha dedigim gibi oyle seyleri hic takma dusunme ne kadar kotu dusunursen o basina geliyo
Allah korusun rabbim evladini sana bagislasin optum
selmacım canııımmmmm nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam hihoyyythihoyyyt süper bir haber bu kaydirigubbakcemile5 inan kendi hamilelik haberimi alsam ancak bu kadar sevinebilirdim canım yaa opuyorumnanaktan
ben artık pek girmiyorum buraya heray kendimde birşeyler arayıp heray hüsrana uğramaktan çok yoruldum psikolojim de bozuldu şimdi ayda yılda bir giriyorum imzanı görünce hemen konunun geçmişine gittim ve müjdeli haberi gördüm çok çok çok sevindim canım aman kendine dikkat et ne olur :CüvCüv:
bu mesajını okuyunca direkt oğlunun olacağını düşündümartık allah mı söyletiyor bilemiyorum orasını da aman hayırlısıyla sağlıkla gelsin de ister kız olsun ister erkek öyle değil mi yerimseniben
slm kızlar nasılsınız,ben iyim moralim yerinde,stres yok sıkıntı da yok,foruma pek giremıyorum,buraya girince daha çok üzülüyorum başka işlerle kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
laubalicim sen nasılsın,bebişin nasıl görebildinmı ulrasyona.
Cok sevindim canim insallah sende yaz annesi olacaksin :) Ame ne olursun tüp bebege baslamadan önce düsük nedenini ögren, basina 2 kez geldi hani kimyasal gebelik degil seninki ilerleyen haftalarda bebeginin kalbi duruyor bunun ya kromozom bozuklugu, yada kan pihtilasmasi oldugu icin. Doktora bunlari iyice anlatin, hamile kalinca sana düsüge karsi ilac ve tedavi uygulasinlar. Sen tabii hepsini kesin biliyorsundur, unutma tüp bebek hamileligi kolaylastiriyor ama düsüge engel degil. Rabbim sana ikiz nasip etsin insallah.
canim benim esimde zaten kromozom bozuklugu cikti.Simdi yapacaklari
yeni bir tup bebek yontemi boyle kromozom sorunlarina yapiliyormus
biz bunu tam ogrenmeden hamile kalmistim biliyorsunda zaten hastaneye gittigim gun hamileligimi ogrendim onun icin yapacak bisey kalmamisti
simdiki insallah arastirilip yapilacak spermler tamamen secilecek
zaten gittigim hastane hamileligimi ogrenince bana mektup yollamislrdi
tahlil yaptirmak icin bebegin sakat olma tehlikesi vaedi demekki onda oldu iste
ne biliyim herseyde vardir bir hayir derler ya bu da benim icin hayirlisiymis
aslinda bende seviniyorum canim evet dedigin gibi onu o sekilde gorsem cok uzulurdum bide o cok yipratirdi beni insallah dedigin gibi olur adim adim yaklasiyorum ama insallah bi aksilik cikmaz allah tan hayirlisi
supeeeeeeeeerrrrrrrr hadi haberlerini bekliyoruz insallah gorursun
sen bana demistin ya simdi ben sana diyorum ins. bebisin sana el sallar
super canim demekki bi aksilik yok devam ediyor ayyyyyyyyy
cok mutluyum ya sanki hamile benim kiz birbirimizi gormeden
bu kadar sicaklik bilmiyorum ayni seyleri paylasiyoruz diyemi
cok tuhaf ya ama super bisey
Ayni duygulari bende seninle paylasiyorum canim, keske yakin olsaydik diye icim icimi yiyor. Gerci dunya kücük belki birgün karsilasiriz, buda bana teselli ama söyle oturup sohbet etmeyi cok isterim seninle. Keske burdaki dostluklar gercek hayatimdada olsa, ayni derdi yasayan, her zaman ayni seyleri paylasa bilecegin hic bikmadan teselli veren. Ama iyiki varsin canim, allah gönlüne göre versin seninde. Insallah beraber saglicakla bebekler dünyaya getiririz sonra vidi vidi sikayet ederiz hehekaydirigubbakcemile3